KPN gaat met FOX Sports praten over boze klanten

KPN gaat met FOX in gesprek over de vele boze reacties die er gekomen zijn op het vermommen van een verkooptruc als een cadeautje. Dat is vandaag te lezen in het AD. De klanten van KPN werden vorige maand verblijd met het nieuws dat FOX Sports 1 voortaan in het basispakket zou zitten. Die zender bracht altijd de populairste eredivisieduels van Ajax, Feyenoord en PSV op zender, maar nu is een groot deel daarvan ineens verhuisd naar FOX Sports 2, waarvoor wél een abonnement nodig is.

Op deze manier hopen FOX en KPN de kijkers uiteraard te stimuleren een abonnement te nemen en dat abonnement is ineens een stuk duurder geworden.

KPN wijst naar FOX. “Zij gaan over de programmering. Natuurlijk hebben we afspraken gemaakt met Fox Sports, maar zij bepalen wat ze waar uitzenden.

Wel gaat hij in gesprek met FOX. “We nemen de reacties van de kijkers en de media mee. Maar het is natuurlijk ook voor iedereen nog wennen.

Volgens tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf is dit gewoon een een-tweetje tussen KPN en FOX. “De opbrengsten van evt nieuwe abonnees gaan direct naar de telecomaanbieders, niet naar FOX en de clubs. Gevolg van het contract waar FOX en KPN een paar zomers geleden om vochten“, twittert hij.

Het AD-artikel ‘Teleurgestelde KPN-kijker: geen topclubs op tv’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Minder Ajax, PSV en Feyenoord op FOX Sports 1 (26 juli)
FOX Sports scoort in eerste eredivisieweekend (4 augustus)
VARAgids-journalist boos over verkooptruc FOX Sports (gisteren)

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen