Veerkampjes niet gevraagd voor nieuwe Man Bijt Hond

Hanny en Ton Veerkamp zijn nog niet gevraagd om mee te werken aan de terugkeer van Man Bijt Hond, dat nieuw leven in wordt geblazen door SBS 6. Dat vertelden ze donderdagavond in Shownieuws. De Veerkampjes zijn beroemd geworden door een rubriek in Man Bijt hond en kregen later hun eigen reallifesoap in Shownieuws. “Nee, we zijn nog niet gebeld, nee“, aldus Hanny. Ton: “Nee, we horen het nou voor het eerst.” Hanny: “We hadden wel een miljoen kijkers, hè.

Koos van Plateringen vindt het leuk dat Man Bijt Hond terugkeert. “Man Bijt Hond komt terug, hier bij SBS 6. Althans, het is nog niet helemaal definitief, maar ze zijn bezig met het maken van proefopnames. We weten nog niet welke rubrieken precies terug gaan komen en wat gaat werken in de nieuwe opzet. We kennen het allemaal nog: het is megapopulair geweest bij de NCRV. Het is van het scherm gehaald vanwege de bezuinigingen. Het zou een wat ouder publiek trekken.”

Het moet weer als vanouds gaan worden. “Mijn advies zou zijn om het weer met echte mensen te doen en echte verhalen. Dat maakt het heel erg leuk en populair. Eén ding wat zeker is, is dat de bekende voice-over – Michael Abspoel – weer gaat meewerken. Die hoort er ook bij.”

Ton Veerkamp vindt het ook leuk. “Ja, helemaal super. Ik begrijp ook niet waarom het ooit van de buis is gehaald, hoor. Een topprogramma, vond ik. Ze belden overal aan, ze gingen overal langs. Soms waren het hele rare types, maar ook hele leuke en weet ik veel. Die waren er genoeg.”

En Hanny: “Ja, ik vond het ook heerlijk. Vooral met die typetjes erin. Het waren gewone mensen en aparte mensen.”

Lees ook: SBS 6 gaat naast Lingo ook Man Bijt Hond reanimeren (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen