Bram Krikke debuteert bij PowNed: de eerste beelden

Bram Krikke, die in januari de Zilveren RadioSter won voor zijn werk bij SLAM, ontpopt zich meer en meer tot een tv-persoonlijkheid. Hij is op dit moment te zien in Celebrity Call Centre op NPO 3 en Zomer met Art op RTL 4, maakt maandag zijn opwachting in de seizoensopener van De Slimste Mens en werkt ook nog aan een nieuw programma met Dennis Schouten voor Omroep PowNed. Van dat nieuwe programma, dat de werktitel Onrecht heeft, zijn nu de eerste beelden verschenen.

In het nieuwe tv-programma voor PowNed nemen Bram Krikke en Dennis Schouten het op voor slachtoffers van onrecht. “Ben jij recent door iemand genaaid? Wil je graag je gelijk halen, maar kom je er zelf niet meer uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Mail dan nu“, zo klinkt het.

Schouten is al langer een bekend PowNed-gezicht en Krikke komt daar nu bij. De SLAM-presentator probeert zich te onderscheiden door zich enigszins lomp en dommig te presenteren voor de camera. Daarmee boekt hij succes op YouTube.

Het is nog niet bekend wanneer het programma van Bram Krikke en Dennis Schouten op de beeldbuis verschijnt, maar vermoedelijk gaat het om komend najaar.

De eerste beelden:

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen