Tensen tegen Peter R.: ‘We hebben toch iets gemeen!’

De aankondiging dat Caroline Tensen de nieuwe presentatrice van RTL Boulevard zou worden deed menig wenkbrauw fronsen: het is namelijk algemeen bekend dat ze op zeer gespannen voet leefde met Peter R. de Vries. Hun mediaruzie ging zó ver dat de misdaadjournalist haar op een gegeven moment een ‘gangstersletje’ noemde. Inmiddels werken de twee zij-aan-zij in Boulevard, maar ze hebben de ruzie nooit besproken op tv. Gisteren refereerde Tensen eraan met een knipoog.

Tensen besprak met wat deskundigen het nieuwe seizoen van de Netflix-serie Orange is the new black, over een stel lesbische gevangenisvrouwen. “Ik ben waarschijnlijk de enige die daar nog nooit iets van heeft gezien“, merkte de tv-diva op.

Daarop zei Peter R. de Vries kordaat: “Nee hoor, ik ook niet, Caroline.”

Tensen bleek verrast over de bijval uit onverwachte hoek: “Oh, jij ook. Dan hebben we toch iets gemeen, hè? Hé! Ha ha ha.”

Daarop kon De Vries zijn lach niet onderdrukken.

Onlangs werd De Vries in de talkshow van Wilfred Genee geconfronteerdnog met zijn gangstersletje-uitspraak.

Lees ook: Caroline ‘gangstersletje’ Tensen vs Peter: BLVD-oorlog? (3 april)

 

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen