Wendy van Dijk brandt weg na hete opnamedag SBS 6

Wendy van Dijk is momenteel druk bezig met de opnames van een nieuw tv-programma op locatie voor SBS 6, zo laat ze de afgelopen dagen zien via haar Instagram-account. Om welk programma het gaat is niet duidelijk: voor de terugkeer van Hart in Aktie moet de kandidatenoproep in ieder geval nog beginnen. Eén ding is zeker: de opnames vonden plaats in de uitzonderlijke hitte die ons land deze week treft. En na de opnamedag van gisteren heeft Van Dijk flink geblunderd.

Van Dijk heeft samen met haar team nog zo geprobeerd om de hitte te ontwijken. “We hebben gedraaid vandaag en we zijn expres heel vroeg begonnen, zodat we niet aan het draaien waren op het warmst van de dag“, zegt ze.

Ná de opnames ging het toch mis. “Ja en toen gingen we met de cabrio van Rotterdam terug naar Amsterdam, omdat we dachten: oh, lekker, dakkie open! Nah, dat was geen doen.

Een cabrio is echt verschrikkelijk met warm weer, zegt Van Dijk. “We kwamen als een soort van gebakken eieren terug. He-le-maal gesloopt in die cabrio. Ga niet in een cabrio zitten deze dagen! Dak erop, airco aan, beter.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen