Shownieuws weet het zeker: ‘Dotan is homo’

Er gaan al geruime tijd geruchten over de seksuele geaardheid van Dotan, maar zelf heeft hij er nooit wat over willen zeggen. Wel onthulde hij gisteren op social media dat hij niet langer single is (“No, very much taken which is a big surprise to me too“). Story-baas Guido den Aantrekker stelde gisteren in Shownieuws dat de trollenkoning niet samen is met een dame, maar met een heer. “Wij weten toch wel uit bepaalde hoek dat hij van de mannen is en een vriend zou hebben.”

Ruim een jaar geleden ging hetzelfde gerucht en werd Dotan min of meer geout door zijn moeder Patty Harpenau, met wie hij geen goede relatie heeft. “Zijn moeder Patty Harpenau heeft dat eerder al min of meer geout toen heel verbaasd te reageren toen naar buiten kwam dat Caro Emerald bij hem thuis was een aantal keren.

Inmiddels lijkt Harpenau gehoor te geven aan Dotans oproep om niet de hele tijd de media op te zoeken. “Wij hebben Patty vandaag toch nog even gebeld of ze hier misschien wat over kon zeggen, maar zij zegt: ‘Ik heb er wel van geleerd dat ik me er als moeder even niet mee moet bemoeien.’ Zij laat het op dit moment dus in het midden.”

Al met al is Dotan dus homo, aldus Den Aantrekker. “Wij hebben bronnen die ons bevestigd hebben dat hij een vriend zou hebben, ja.”

Mogelijk laat Dotan wat los over zijn liefdesleven in het komende seizoen van de Johnny de Mol-show Waar is De Mol. Daarin is hij namelijk te gast, onthulde de presentator dinsdag in Zomer met Art.

Lees ook:
Dotan liegt over Story; moeder trekt homosuggestie in (31 mei 2018)
Story spreekt insider: ‘Dotan is inderdaad homo’ (10 juni 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen