Johnny de Mol strikt trollenkoning Dotan voor tv-reis

Het is Johnny de Mol gelukt om de discutabele zanger Dotan te strikken voor het nieuwe seizoen van zijn tv-programma Waar is De Mol op SBS 6. Dat vertelde hij dinsdagavond in het programma Zomer met Art. Dotan heeft zich ongelooflijk misdragen als trollenkoning en daardoor is zijn goede reputatie volledig afgebrokkeld. Hij gaf onlangs een nietszeggend interview aan Qmusic en nu mag De Mol proberen om er wat meer uit te halen tijdens een reis naar het koude IJsland.

De Mol zit middenin de opnames van Waar is De Mol. “Ik ben net terug met André Hazes uit Cuba en ik mag nu op reis met Dotan. We gaan naar IJsland en ik denk dat hij wel een hoop te vertellen heeft.”

Opnieuw kiest Dotan ervoor om niet voor het harde interview te gaan. Waar is De Mol is immers vooral één brok positiviteit. “Het moet ook vooral gezellig zijn“, geeft De Mol toe.

Uiteraard heeft hij natuurlijk wel wat op zijn kerfstok, maar hij heeft niet aan kleine kindjes gezeten. We moeten het ook niet groter maken dan het is, toch?

De aflevering met Dotan wordt na de zomer uitgezonden op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen