Story spreekt insider: ‘Dotan is inderdaad homo’

Patty Harpenau trok vorige maand de insinuatie dat haar zoon Dotan homo is in, maar weekblad Story is er iets dieper in gedoken en kan maar één conclusie trekken: de zanger valt inderdaad op mannen. Dat is deze week te lezen in het entertainmentblad. De homo-opmerking van Harpenau verbaasde niet iedereen, aldus Story. “In de muziekwereld werd echter al langer aangenomen dat Dotan minimaal biseksueel is – wat ongeveer de halve showbizz is“, zo is te lezen in het weekblad.

En een bron van Story, ‘iemand die het weten kan’, zegt in het blad: “Dotan valt inderdaad op mannen. Het is een wonder dat niemand dat eerder doorhad.

Toen Dotan vorige maand met Caro Emerald werd gespot en er geruchten waren over een eventuele liefdesrelatie, zei zijn moeder Patty Harpenau: “Zonder in details te willen treden, kan ik alleen maar zeggen dat het godsonmogelijk is dat Dotan iets met een vrouw zou aanknopen. De goede verstaander zal begrijpen wat ik bedoel…

Die ordinaire opmerking is in haar familie met weinig verbazing ontvangen. Haar 45-jarige neef Martijn Poorter zegt nu in de Story: “Ik weet als geen ander wat voor vrouw Patty is. Patty geeft alleen om zichzelf.

Poorter neemt het Harpenau kwalijk dat ze niet is komen opdagen bij de begrafenis van haar zus, zijn moeder. Ze kwam zelfs niet naar de onthulling van de grafsteen. “Wat voor vrouw ben je dan?

Ik wil dat iedereen weet hoe tante Patty is. En de appel valt niet ver van de boom. Zo moeder, zo zoon…

Of de uitspraken van ‘iemand die het weten kan’ ook van neef Martijn Poorter zijn wordt niet duidelijk in het interview. Het hele artikel ‘‘Patty Harpenau kwam niet naar de begrafenis van haar eigen zus…’’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen