Peter van der Vorst reanimeert carrière Carlo Boszhard

Hopelijk heeft Carlo Boszhard het telefoonnummer van zijn kapper nog, want zijn tv-carrière wordt gereanimeerd door de nieuwe RTL-baas Peter van der Vorst. Hij neemt Married At First Sight van hem over. Dat onthult de presentator in zijn column in Televizier. Boszhard vindt het geweldig. “Ik volg Peter van der Vorst niet alleen op in deze column, ik word ook de nieuwe presentator van Married at first sight. Toen Peter me vroeg zei ik volmondig; ‘Ja, ik wil!’ Laat dat geen geheim zijn.”

Voor Boszhard is het goed nieuws. Onder Erland Galjaard maakte hij zich ernstige zorgen over zijn tv-carrière. “Ik heb nu voor twee jaar getekend bij RTL en ik denk dat het daarna echt ook klaar is. Op beeld, zal ik maar zeggen. Dan ga ik achter de schermen“, zei hij eind 2017.

De presentator zei te vrezen dat het alleen maar bergafwaarts gaat als hij bijtekent. “Ik denk dat je dan op een punt komt van: krijg je nog de grote A-programma’s of wordt het langzaamaan B omdat andere mensen zeggen: ‘Die of die of die moet het juist doen.’ Weet je wel. Ik vind het zo mooi zo, ik heb nu al een fantastische carrière gehad.

Galjaard gunde Boszhard naast De TV Kantine behoorlijk weinig, maar Van der Vorst geeft hem nu een prominente plek in de prime-time-programmering met de presentatie van Married At First Sight.

Deze klus komt naast zijn jurylidschap van The Masked Singer. “Alles rondom het showprogramma is één groot geheim. Niemand mag weten wie de gemaskerde zangers zijn. Team Gerard Joling en team Carlo Boszhard moeten raden wie er schuil gaan achter de maskers.”

Nu Patricia Paay nog.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen