Peter van der Vorst reanimeert carrière Carlo Boszhard

Geplaatst op di 30 jul 2019 om 15:40

Hopelijk heeft Carlo Boszhard het telefoonnummer van zijn kapper nog, want zijn tv-carrière wordt gereanimeerd door de nieuwe RTL-baas Peter van der Vorst. Hij neemt Married At First Sight van hem over. Dat onthult de presentator in zijn column in Televizier. Boszhard vindt het geweldig. “Ik volg Peter van der Vorst niet alleen op in deze column, ik word ook de nieuwe presentator van Married at first sight. Toen Peter me vroeg zei ik volmondig; ‘Ja, ik wil!’ Laat dat geen geheim zijn.”

Voor Boszhard is het goed nieuws. Onder Erland Galjaard maakte hij zich ernstige zorgen over zijn tv-carrière. “Ik heb nu voor twee jaar getekend bij RTL en ik denk dat het daarna echt ook klaar is. Op beeld, zal ik maar zeggen. Dan ga ik achter de schermen“, zei hij eind 2017.

De presentator zei te vrezen dat het alleen maar bergafwaarts gaat als hij bijtekent. “Ik denk dat je dan op een punt komt van: krijg je nog de grote A-programma’s of wordt het langzaamaan B omdat andere mensen zeggen: ‘Die of die of die moet het juist doen.’ Weet je wel. Ik vind het zo mooi zo, ik heb nu al een fantastische carrière gehad.

Galjaard gunde Boszhard naast De TV Kantine behoorlijk weinig, maar Van der Vorst geeft hem nu een prominente plek in de prime-time-programmering met de presentatie van Married At First Sight.

Deze klus komt naast zijn jurylidschap van The Masked Singer. “Alles rondom het showprogramma is één groot geheim. Niemand mag weten wie de gemaskerde zangers zijn. Team Gerard Joling en team Carlo Boszhard moeten raden wie er schuil gaan achter de maskers.”

Nu Patricia Paay nog.

Foto: RTL
69 Reacties op “Peter van der Vorst reanimeert carrière Carlo Boszhard”


 1. Dennis

  Leuk! Zet hem op Carlo!

 2. Floortje

  Geweldig, slimme zet van Peter! Weg met de Arts en Twan’s en terug naar de peronazity’s. Welcome back Carlo!

 3. BRK

  Leuk, ik gun het hem wel! Robert ten Brink was een veilige keuze geweest, maar ik denk dat Carlo dit ook prima kan doen. Het is ten slotte niet zijn eerste trouwprogramma.

 4. Rotta

  Leuk voor Carla!

 5. Mark2

  Nee nee nee, boet deze kinderachtige nietsnut! Ik bondiger echt een leuk programma maar ben echt allergisch voor Boszhard. Zo veel talenten en dan deze man die echt alleen zichzelf leuk vindt hierop zetten. Das wel een wanprestatie!

 6. Floortje

  Leuk, ik verheug me erop. Het programma krijgt ongetwijfeld een nieuwe frisse dynamiek.

 7. Richard

  Ik gun dit Carlo en krijg steeds meer vertrouwen in Peter door deze keuzes.

 8. Tim Thijssen

  Leuk! Kapperszinnetje terecht. Kom op, beetje verjongen.

 9. Rikki

  Tof voor Carlo. Carlo is heel goed op locatie,alleen doet ie dat nooit bij RTL en dat is zonde. Zet m op!

 10. Lau voorheen Laurens

  Dit vind ik een gewaagde, maar interessante stap! Carlo kan er helemaal induiken en dat is goed voor dit programma. Hij moet op sommige momenten ook doseren en dat is iets wat Carlo lastig vind.
  Ik ben heel benieuwd, in ieder geval geen hele slechte keuze.

 11. Angela

  Beste tv nieuws in maanden. Carlo is in mijn ogen altijd een A presentator geweest en is veel te lang onder gewaardeerd door Erland.

 12. Linde

  Prima keuze, leuk voor Carlo! En wie neemt vdvzs over? Ook Carlo? Irene zou ook een goede optie zijn, maar ja, geen contract. Gaat RTL nog iets doen met het 30-jarig bestaan of slaan ze dat helemaal over?

 13. Bart

  @Linde Irene? Dat is niet te hopen! Ik denk dat Frans Bauer, Gerard Joling, Koos van Plateringen of Aran Bade kans maken om Ziet (en de) Sterren te gaan doen.

 14. Grace321

  Nee PP niet
  Carlo is ok

 15. Joep

  Zeer gewaagd en zou mijn keuze niet zijn. Ik zou een vrouw hebben gekozen, zoals Evelyn Struik. Carlo is een groot kind en niet geschikt voor serieuze programma’s.

 16. Jeroen

  IK had gehoopt op Irene Moors. Ik blijf erbij dat zij terug moet op RTL4.
  Ook Nance gun ik weer een prominente plaats, net zoals Tooske.

  Carlo is een vakman, maar bij hem draait het niet om het programma en/of de gasten, maar om hem zelf. Ik vind hem te gemaakt, te nep. Als hij ingetogen presenteert zonder al die gebbetjes en grollen, dan kan het zeker wat worden, want hij heeft echt wel oprecht verstand van het tv-vak.

 17. Gwendolyn

  Uh-oh!

 18. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Afschuwelijk. Ik was juist blij dat die Carlo verdwenen was. Wordt ie weer tevoorschijn gehaald. En o o o wat vindt hij zichzelf goed. Carlo is zo blij met zichzelf. Speelt voortdurend de showmaster. Ook bij programma’s waar dat niet moet. Ik heb een veel beter idee. Laat Carlo lekker iets achter de schermen doen. Hebben wij er tenminste geen last van.

 19. Rambo

  Ik juich de koers van Peter van der Vorst van harte toe! Hij kiest duidelijk voor afwisseling van presentatoren. Veel verstandiger dan de keuzes van Erland op dit gebied. Die creëerde overkill waardoor je als kijker sommige presentatoren zat begon te worden. Je zag in één periode bijvoorbeeld TE veel Ruben Nicolai en Wendy van Dijk

  Aantal voorbeelden nieuwe koers van Peter;

  Ipv alleen Chantal Janzen ook Lieke van Lexmond en Jamai Loman op andere Voice edities te zetten.
  Bridget Maasland contracteren die al jaren programma’s beloofd was maar ze nooit kreeg (en nu wel)
  Vivienne van den Assem (die relatief kort bij RTL zit) gelijk een primetime programma gunnen samen met Robert ten Brink. Dit geldt ook voor Ewout Genemans.

  En nu eindelijk tv legende Carlo meer programma’s gunnen dan allen maar TV Kantine.

  Hier wordt RTL denk ik alleen maar beter van.

 20. White Angel.

  Carlo je bent een toffe vent, maar haal aub die vieze baard weg.

 21. Mart

  @White Angel
  Hij is bekeerd tot de islam.

 22. Liza

  Wat valt er te reanimeren dan? De cijfers van TV Kantine gingen door het dak, alleen maar positieve reacties gelezen.

 23. MC bezoeker 31

  Niet aan Carlo gedacht voor dit programma, maar ik vind het een leuke vondst!

  Na Expeditie Robinson, (hopelijk The Amazing Race) als slotstuk van het tv seizoen weer MAFS op de zondagavond!

 24. Pauline

  Als ie zijn moeder maar voorgoed met pensioen stuurt

 25. 123

  Zoals anderen hierboven al eerder zeiden: kan hij zoiets wel dragen? Ik bedoel, toen ik dit las, dacht ik niet meteen: Ja, dat gaat ‘m worden! Ik associeer hem vooral met kinderprogramma’s, imitatie en over the top show-achtig.

  Maar goed, wie weet doet hij het net zo goed als dat Peter het deed. Afwachten dus.

 26. S. Stokvis

  Carlo wie?

 27. TimTV

  Ja hoor Peter je bent op de goede weg! Carlo is geliefd bij de oudere kijker maar ook de jongere generatie vind hem leuk. Een tv man pur sang en ooit begonnen met trouwshows. Goed gezien en gevonden. Bravo!

 28. MC bezoeker 31

  Ik hoop op een uitgebreid verhaal van Peter tijdens de perspresentatie eind augustus. Ik ben heel benieuwd naar zijn toekomstvisie met RTL. RTL5 kan met het wegvallen van ER best nog wat titels van NPO3 overnemen, zoals Gevaarlijkste Wegen of Hunted (als het een regiozender word).

 29. MC bezoeker 31

  @123 Kijk naar André van Duin. Die zit nu ook in een heel ander genre.

 30. Bart

  @MC Bezoeker 31 Eens wat betreft de gevaarlijkste wegen en Hunted. Al heb ik begrepen dat ze van plan zijn die laatste naar NPO1 te verhuizen. RTL zou i.p.v. daarvan Wanted kunnen gaan uitzenden. Een soort gelijk en beter programma als Hunted. Is van Channel 4. Kan gewoon op RTL4 in Mei/Juni of Juli/Augustus op de zondagavond.

 31. Bart

  Leuk dat Carlo weer wat meer te doen krijgt. Belachelijk hoe ze in de Galjaard jaren met hem om zijn gegaan. Of dit nu juist het programma is wat goed bij hem past vraag ik me af maar we zullen zien. In gun hem toch nog steeds die personality show/talkshow op de late zaterdagavond.

 32. Jitske

  Wel weer echt heel laag om deze foto erbij te plaatsen. Bravo Carlo, zet hem
  op!

 33. 123

  @MC bezoeker 31, 17:24: Helemaal mee eens. Maar eerlijk is eerlijk: dat was voor mij ook eerst enorm wennen, en ik had in eerste instantie ook niet de intentie om verder te kijken. Maar hij doet het idd erg aardig, en is nu onlosmakelijk verbonden met het programma. Maar voor mij blijft Janny toch wel dé voornaamste reden om te kijken. Voor m’n gevoel kregen zij en Robèrt bij Van Duin meer de ruimte om zichzelf te laten zien. Misschien dat dit niet klopt, maar dat gevoel heb ik wel. 🙂

 34. Ray

  Carlo is één van de beste presentatoren van dit moment. Zou hem graag een ouderwetse tv-show zien presenteren zoals Willem Ruis of Ron Brandsteder dat vroeger deden. Ook het soort grote (spel)shows dat Linda de Mol nu doet zou hij prima kunnen.
  Vond hem ook leuk in combinatie met Nicolette Kluijver in Een Goed Stel Hersens. Zelfde soort chemie als met Irene.

 35. Sinterklaas

  @Ray

  Carlo, wegwezen.

 36. Ron

  MAFS is als experiment totaal geflopt. Het is een doorsnee datingshow. Die trouwens wel lekker wegkijkt maar dat is een ander verhaal.

 37. 123

  @Ron, 18:19: Helemaal mee eens. Het heeft niets meer met een ‘experiment’ te maken, maar idd meer een datingshow. Tegelijkertijd kijkt het lekker weg, en is het één van mijn guilty pleasures.

  Wat ik wel naar vond, is dat ze het afgelopen seizoen zo enorm uitgesmeerd hebben. De seizoenen daarvoor was het duidelijk: kennismaken met kandidaten, trouwen, vakantie, bij elkaar blijven of niet. Het afgelopen seizoen bleef alles zo uitgesmeerd, dat ik het minder interessant vond; het duurde me te lang. Als je in de één na laatste aflevering nog een trouwerij laat zien, dan mis je het punt van het programma, denk ik.

 38. Actries van Houten

  Wat leuk voor Carla Boszhard.

  Speaking of kwispresentatrices: wat doet Astrid Joosten raar als ze haar spelshow aankondigt. Dan gaat ze ineens helemaal op “Shoooowwww, allemaallll kijken! Doen hoorrrr!”

  Alsof ze even wil laten zien dat ze ook best gezellig kan zijn, naast dat zenuwachtige getik van de Twee Voor Twaalf-klok.

 39. Dennis

  Hij heeft er wel een vriendendienst tegenover moeten betalen? Iets met seks of zo?

 40. Laurens

  @123. “Nieuwe strategie”. Overal paar afleveringen bij aanplakken (of uitsmeren). Lekker goedkoop/uitmelken. En de kijker: niet interessant. Gaat om centjes verdienen.

 41. Max

  Niks reanimatie. Zijn contract is een tijd geleden al verlengd, om “ de komende tijd mooie dingen te gaan doen”. Wel huiswerk doen mensen.

 42. Max

  @dennis Zieke geesten hebben zieke gedachten

 43. Ray

  @Sinterklaas 18.14

  Jij bestaat niet, mafkees.

 44. Sinterklaas

  @Ray
  Was je rayt, vieze Carlo.

 45. Emma Wortelanus

  Opgraven, opwarmen en op de buis pleuren. Dat is NL tv anno 2019. Of een jong matrasje als presentatrice.

 46. Leo

  Ik vind dit enorm goed nieuws! Slim bedacht.

 47. Paula

  Hoezo reanimeren? Carlo heeft net 1 van de beste seizoen van de tv kantine achter de rug.

 48. Kerstman

  @Paula
  Wegwezen, kneus Carlo.

 49. Kerstman

  @Paula
  Wegwezen, kneuß Carlo.

 50. T

  Wat een lof voor Carlo hier. Presenteren kan de beste man wel, maar het lijkt me echt een heel naar, overdreven vervelend mens.

 51. Johnny👀

  Zwaar irritante nicht zonder enig talent.

 52. Kerstman

  @T
  Alle lof hier voor Carlo, is gepost door Carlo.

 53. Jessie v/d Graaf

  Juppie mijn jeugdheld

 54. Jantien Visser

  Prima keuze. Hij gaat het vast prima doen.

 55. john de hol

  doet ho en mo nu ook nog mee

 56. Dit wordt een flop per de flop

  Deze bejaarde Carlo gaat ook RTL niet uit het slop trekken hoor.

  Te oud, te niet origineel, te simpel . Gaat op zijn routine weer een kinderprogramma presenteren. Je zult zien dat bij de huidige generatie deze kinderpresentator met een verschrikkelijke slechte presentatie en teksten in de tv kantine het niet voor elkaar krijgt. Goede grimeurs maken de tv kantine wat het is de inhoud is van de ratten besnuffeld.

  Wat moet die vd Vorst in paniek zijn om dit voorstel te doen zeg.

 57. Maan

  @dit wordt een flop.

  Jeetje, beetje jaloers?

 58. anonymous

  Jammer, Carlo is nooit leuk geweest, had van mij mogen vertrekken.

 59. Paula

  @ditwordteenflop Hij schrijft allang de teksten niet meer zelf, wel je huiswerk doen. Ik gun het Carlo, symphatieke gast!

 60. Sinterklaas

  @kerstman bestaat niet dus fake reacties.

 61. Paashaas

  Alcoholist Carlo ziet er tegenwoordig uit als een clochard.

 62. Paashaas

  @anonymous
  Hij vindt zichzelf heel erg leuk.
  Een eenzame clown.

 63. Frank

  Weet iemand wanneer de najaarspresentaties zijn van RTL en SBS?

 64. Daphne

  Ik vind het geweldig, mijn lievelingsprogramma en presentator samen gebracht!

 65. Benny van Rinkel

  Zo zie je maar weer hoe afhankelijk de “sterren” zijn van de grillen en “hoe de wind waait” op dat moment van de omroep bonzen!
  Is het geen domheid die alles verpest, is het wel een of andere verslaving of gedragsstoornis die roet in het eten gooit als het even tegenzit.

 66. Simon

  Ik gun het die Carlo zo enorm dat ie gewoon Carlo zou kunnen zijn in plaats van de gemaakte Carlo, de rol die hij al heel zn leven speelt… Of zou hij dan misschien teveel op zijn moeder gaan lijken als hij geen rol meer speelt? Mmmm’m, blijf dan toch maar dat masker ophouden want op nog zo’n vrouw zit niemand echt te wachten denk ik…

 67. Anja

  Vreselijk is dit , ben zo klaar met dat soort mensen.

 68. pip

  Nu Roy Donders nog en het stelletje is compleet.

 69. Hans

  Dit had ik wel verwacht door de vertrekkende sterren die naar Talpa zijn gegaan. Carlo is een goede presentator, veel rustiger dan een Gordon of Jandino. Niet dat die twee daarom slecht zijn. Veel succes Carlo!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.