‘Patricia Paay hoort in The Voice of Holland’

Patricia Paay moet terug op de buis. De diva zou bij uitstek passen in een van de jurystoelen van The Voice of Holland. Dat zegt Johan Vlemmix, die zijn sekspopruzie met Paay heeft bijgelegd, in de Story. Vlemmix vindt het jammer dat Paay zich na de plasseksrel zo heeft teruggetrokken. “Ik zou haar aanraden veel meer ‘ja’ te zeggen op aanbiedingen. Ik weet dat ze die krijgt, maar ze kijkt te veel naar wat bij haar past. Zeg gewoon: ik doe het, wat iedereen er ook van vindt“, zegt hij.

Wat dat betreft kan Paay een voorbeeld nemen aan Patty Brard, vindt hij. “Alle spullen werden onder haar kont vandaan verkocht. En kijk hoe ze zich daarna heeft teruggevochten. En ook na haar ontslag bij SBS6 komt ze ijzersterk terug.

Dat moet Paay ook doen, vindt Vlemmix. “Ze verdient meer. Ik zou graag iets voor haar willen betekenen. Ik weet niet wat, maar Patricia verdient het om terug te komen op televisie.

Ze heeft zoveel talent, zegt hij. “En ze is en blijft een van de mooiste glamourvrouwen van de Nederlandse showbizz. Ik zie haar wel in een talentenshow als The Voice of Holland. Met haar ervaring misstaat ze daar zeker niet.”

Ze is een zangeres die altijd aan de top heeft gestaan. Ik denk dat ze heel veel mensen bij hun carrière kan helpen.”

Daar The Voice een productie is van John de Mol, lijkt Paay dat baantje voorlopig op haar buik te kunnen schrijven. De Mol vond dat ze in 2013 al aan het eind van haar carrière was.

Het Story-interview met Johan Vlemmix kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen