John de Mol vindt Patricia Paay aandachtstrekker

Foto: SBSJohn de Mol is er niet blij mee dat Patricia Paay in haar biografie beweert dat ze het bed hebben gedeeld. Dat laat de mediatycoon vandaag blijken in De Telegraaf. De Mol is not amused. “Al met al vind ik deze ’biografie’ een tragische poging van iemand die aan het eind van haar carrière is om toch nog even de aandacht te trekken. Ik raad iedereen aan die overweegt het boek te kopen dit niet te doen. Het is zonde van de bomen, en je kunt je geld beter aan een goed doel geven.

Volgens Paay had ze seks met De Mol in de tijd van The Star Sisters. “De periode dat ik manager van The Star Sisters was, ligt dertig jaar achter ons. Sindsdien zijn Patricia en ik elkaar vrijwel nooit meer tegengekomen”, zegt De Mol nu.

Of het waar is, kan De Mol niet zeggen. “Ik kan niet bewijzen dat wat zij beweert onzin is. Daar staat tegenover dat zij niet kan bewijzen dat het waar is. Ik kan het me in ieder geval niet herinneren, dus heeft het weinig indruk gemaakt. Mócht het al kloppen.”

Bij Carlo en Irene aan tafel zei Bert van der Veer zondag dat hij Patricia had moeten overhalen het boek te schrijven. Een argument van Patricia om van het idee af te zien, was dat haar geheugen niet goed is. Het is jammer dat zij zich toch heeft laten overhalen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen