Duncan Laurence weigert bewaareditie Privé te signeren

Duncan Laurence heeft het verzoek van een fan om een Privé-bewaareditie over het Songfestival te signeren geweigerd. Dat vertelt de zanger in gesprek met NU.nl. Laurence vindt dat er zo veel rommel in de Privé staat dat hij dat niet over zijn hart kon verkrijgen. “Net vroeg een meisje eerst een foto te signeren en daarna de bewaareditie van Privé te signeren. ‘Heel eerlijk, dat doe ik liever niet. Daar staan allemaal dingen in die helemaal niet waar zijn.’ Toen gooide ze ‘m meteen weg.

Lekker de fik in de Privé, wil Laurence zeggen. “Dat vond ik zo fijn, want het klopt gewoon negen van de tien keer niet. Waar haal je het vandaan om medische gegevens te gaan beschrijven? Waar is het Nederlandse verstand?

De honden lusten geen brood van de verhalen in de roddelbladen, zegt hij. “Op het moment dat we iets vergelijkbaars zouden doen bij de schrijvers van die bladen, zouden we een rechtszaak aan de broek hebben hangen.”

Ieder detail over zijn vriend en zijn familie werd opgepend. “Dit was heel confronterend. Het is mijn keuze om dit te doen, niet van de mensen om mij heen, daar moet wel respect voor zijn.”

Maar ik weet ook dat de mensen die het lezen waarschijnlijk niet tot mijn doelgroep behoren. Dat is waarschijnlijk dezelfde Truus die achter haar druiventros-Twitter zit. Daar wil ik me niet druk om maken.

Het interview met Duncan Laurence kunt u lezen op NU.nl.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen