Huilie-huilie Yvon Jaspers in top vijf Pauw-fragmenten

De hysterische huilie-huilie van Yvon Jaspers aan tafel bij Jeroen Pauw staat in de top vijf van meest bekeken Pauw-fragmenten van het afgelopen seizoen. Slechts één fragment werd nog beter bekeken. Dat heeft de redactie laten weten. Het imago van Jaspers was al niet best door haar kinderlijke manier van presenteren en haar schnabbelverslaving, maar bij Pauw zakte ze in april volledig door het ijs. Ze schoof aan op de dag dat de mediawaakhond haar vrijsprak van belangenverstrengeling.

Jaspers reageerde hysterisch emotioneel op de kritiek die ze te verduren heeft gekregen op haar schnabbeldrift. Terwijl ze haar huilie-huilie-verhaal afstak, zaten tegenover haar de nabestaanden van een vermoord meisje.

Het overdreven gehuil van Jaspers is zeer slecht ontvangen door tv-kijkend Nederland. Ze kreeg heel Twitter over zich heen, de Volkskrant riep haar uit tot mediaflop van de week en door Youp van ’t Hek werd ze een narcistische kakelkut genoemd.

Zelfs Jeroen Pauw distantieerde zich van Jaspers. “Ik hoopte dat er een moment zou komen dat Yvon zou zeggen: ‘Ja, waar heb ik het eigenlijk over als ik naar deze mensen kijk‘”, gaf hij toe.

Het gebeurde niet. Door alle commotie is Jaspers dus het op een na meest bekeken Pauw-fragment van het afgelopen seizoen.

De nummer één? Dat is het debat tussen twee varkensboeren en twee actievoerders uit een aflevering in mei. De hele top vijf kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Yvon Jaspers afgeslacht om hysterisch optreden Pauw (april)
Albert Verlinde rolt met ogen om Yvon Jaspers (april)
Yvon Jaspers in Pauw is ‘mediaflop van de week’ (april)
Youp vindt Yvon Jaspers een narcistische kakelkut (mei)
Özcan ziet Yvon Jaspers graag vertrekken naar SBS 6 (mei)
Yvon Jaspers hoopt imago te redden, staakt schnabbel (mei)
Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers (juni)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen