Chantals Pyjama Party moet twéé Ziggo Dome’s vullen

Chantal Janzen wil niet één, maar twee Ziggo Dome’s gaan vullen met haar nieuwe evenement Chantals Pyjama Party. Naast de show op zaterdag 16 november is er een show toegevoegd op vrijdag 15 november. Dat heeft de presentatrice zojuist onthuld op Qmusic. Er zijn ook een aantal namen toegevoegd aan de line-up. Glennis Grace en Corry Konings komen op bezoek, náást de al aangekondigde gasten Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Wibi Soerjadi, Tony Junior en Famke Louise.

Natuurlijk mag Janzens allereerste slaapgast uit Chantal Blijft Slapen ook niet ontbreken, aldus RTL. “Peter Jan Rens maakt zijn opwachting op het Ziggo Dome podium in zijn beroemde blauwe pyjama.”

Janzen ontvangt haar gasten in een gigantisch bed, middenin de Ziggo Dome. Samen halen ze herinneringen op over logeerpartijen en dromen ze over ultieme pyjamafeestjes. “Met co-host Tijl Beckand laat Chantal deze feestdromen uitkomen tijdens Chantals Pyjama Party.”

Chantal Janzen: “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen! Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren. Chantals Pyjama Party zit net zoals het programma vol met humor en plezier. Trek je mooiste party pyjama aan, trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw en feest mee!

Het Ziggo-evenement Chantals Pyjama Party volgt op een serie afleveringen van haar nieuwe gelijknamige tv-programma. Ze moet stoppen met Chantal Blijft Slapen vanwege een rechtenkwestie met John de Mol.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen