Irene Moors jurylid in DWTS, geen vast RTL-gezicht

Irene Moors maakt dit najaar haar opwachting als jurylid in Dancing with the Stars op RTL 4. Haar collegajuryleden zijn Dan Karaty, Euvgenia Parakhina en Louis van Amstel. Dat werd vrijdag bekendgemaakt in RTL Boulevard. Moors heeft veel zin in deze klus, maar ziet het niet als haar terugkeer bij RTL 4. “Ik ben weer eventjes bij RTL te zien, maar aan de andere kant: De TV Kantine is ook altijd bij RTL, dus ik ben eigenlijk niet weggeweest“, zo laat de presentatrice weten.

Sinds haar ontslag bij SBS 6, zit Moors zonder vaste tv-werkgever. Deze klus betekent niet dat ze onder contract gaat bij RTL 4. “Ik ben freelancer, dus ik mag overal programma’s maken en nu acht weken Dancing with the Stars in de jury. Daarna komt De TV Kantine weer. En als er daarna weer iets anders is bij wat voor zender dan ook, dan doe ik dat.”

Wat heeft Moors eigenlijk met stijldansen? “Mijn ouders hebben elkaar ontmoet op stijldansen. Ze dansten ook op hoog niveau en deden ook demonstraties. Ik heb zelf ook moeten stijldansen, want dat hoorde bij mijn opvoeding.

De presentatrice wordt een streng jurylid. “Ik moet wel streng zijn, want anders wordt er over me heen gelopen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen