Irene Moors jurylid in DWTS, geen vast RTL-gezicht

Geplaatst op za 13 jul 2019 om 8:40

Irene Moors maakt dit najaar haar opwachting als jurylid in Dancing with the Stars op RTL 4. Haar collegajuryleden zijn Dan Karaty, Euvgenia Parakhina en Louis van Amstel. Dat werd vrijdag bekendgemaakt in RTL Boulevard. Moors heeft veel zin in deze klus, maar ziet het niet als haar terugkeer bij RTL 4. “Ik ben weer eventjes bij RTL te zien, maar aan de andere kant: De TV Kantine is ook altijd bij RTL, dus ik ben eigenlijk niet weggeweest“, zo laat de presentatrice weten.

Sinds haar ontslag bij SBS 6, zit Moors zonder vaste tv-werkgever. Deze klus betekent niet dat ze onder contract gaat bij RTL 4. “Ik ben freelancer, dus ik mag overal programma’s maken en nu acht weken Dancing with the Stars in de jury. Daarna komt De TV Kantine weer. En als er daarna weer iets anders is bij wat voor zender dan ook, dan doe ik dat.”

Wat heeft Moors eigenlijk met stijldansen? “Mijn ouders hebben elkaar ontmoet op stijldansen. Ze dansten ook op hoog niveau en deden ook demonstraties. Ik heb zelf ook moeten stijldansen, want dat hoorde bij mijn opvoeding.

De presentatrice wordt een streng jurylid. “Ik moet wel streng zijn, want anders wordt er over me heen gelopen.

Foto: RTL
59 Reacties op “Irene Moors jurylid in DWTS, geen vast RTL-gezicht”


 1. Bart

  Slaat helemaal nergens op dat Irene hier nu als jurylid gaat zitten. Omdat zij en haar ouders ooit op stijldansen hebben gezeten. Dit terwijl Barry Stevens een van de kandidaten is dit seizoen. Slaat helemaal nergens op en ik vind het schaamteloos tegenover Barry. Het had andersom moeten zijn. Barry had in de jury moeten zitten. Irene kandidaat.

  Dat toontje en de maniertjes met haar vingers en gezicht lijkt Irene niet meer af te kunnen leren. Nu zit ze weer even hier en dan weer even daar. Ze doet alsof ze dat heel fijn vind maar ze wil gewoon weer een vast contract bij RTL. Dat ziet iedereen tussen de regels door. Voor een terugkeer op de zondagmiddag en Koffietijd/5 Uur live zouden ze dat ook gewoon moeten doen. Voor in de avond is ze niet geschikt.

 2. Mohammed Hassan

  Die dikke verwelkte bloem moet nu maar eens stoppen, want de kijker is haar goed zat…..

 3. WEST*

  wat een gezeur dat A de Jong te veel in de media treedt
  wie kent Leo Riemens nog?? Henk van der Meijden , NOOIT ÈÈN KLACHT OVER GEWEEST IN DIE GOEDE OUDE TIJD! Maar hoe meer vrije tijd de mens krijgt hoe meer ze zeuren! en reageren op websites , ben er zelf ook schuldig aan hoor , in mn vrije uurtjes

 4. Laurens

  Irene Moors zou iets met bejaarden moeten gaan doen. Tele Grannies?

 5. Bart

  Schande dat Barry Stevens zang beoordeelde in de Soundmixshow als jurylid. Heeft ooit eens liedje gezongen onder de douche. Sloeg helemaal nergens op en schaamteloos tegenover de zangers.

 6. Bart

  Scha nde dat Barry Stevens zang beo ord eelde in de Soundmixshow als jurylid. Heeft ooit eens liedje gezongen onder de dou che. Slo eg helemaal nergens op en schaa mteloos tegenover de zangers.

 7. "Veronica Doet Het?....Beter!": 

  Barry Stevens was niks is niks en wordt ook nooit meer wat

 8. Caty

  d
  Dit is echt onbegrijpelijk .Hoezo Irene ??????Ze heeft helemaal geen verstand van dansen .trouwens ze is erg irritant .Niet leuk om naar te kijken .

 9. Paolo

  Nou dat is pas goed nieuws. Na alle leuren (en zeuren) is het haar of een connectie) dan toch gelukt om een plek in een programma ergens te bemachtigen.
  Ik ben nooit weggeweest??? En die mislukking bij SBS dan?? Mooi om beoordeeld te worden op je danskunsten door deze ‘ empthy head’ dame met ‘full’ zitvlak.

 10. Mr

  Ik vind t leuk!

 11. Lau voorheen Laurens

  Vreemde keuze inderdaad, Irene hoort niet in de jury. Had iemand van Stage Entertainment gevraagd ofzo, of Marc Forno als steek onder water richting sbs6!

 12. Minder of Mirjam

  Louis van Amstel is getrouwd met een jongen die 18 jaar jonger is dan hijzelf

 13. #NPO kijker#

  Stijldansen hoort bij je opvoeding. Niets bijzonders aan.

  Zeer vreemd. Ga koken muts.

 14. Rita

  Geef Irene gewoon een contract, laat haar Koffietijd doen en een gezellige show met Carlo, doe niet zo moeilijk Peter..

 15. Cees

  En Rolf van Haeften krijgt wel een contact bij RTL 4!

 16. Bart

  @Laurens Irene had dat programma kunnen doen met ouderen wat Lieke nu gaat doen. Als ze iets in de avond zou kunnen doen dat is het dit programma. Lieke is hier totaal niet geschikt voor. Totaal ongeschikt als presentatrice. Ze kan beter terug naar GTST als Charlie. Zou ook goed voor de serie zijn.

 17. Anja

  Wat een oer stomme beslissing zeg, iemand die totaal geen verstand heeft van dansen op een jury stoel zetten. Wat ontzettend dom.
  Ik denk dat ik kijken maar oversla.

 18. TomTom

  Irene zonder Carlo is als cola zonder prik. Carlo is in zijn element in de TV-kantine, heeft de juiste mimiek, het loopje en stem. Irene, welke “vermomming”, welk stemmetje dan ook, blijft Irene en komt nooit in de buurt van de gepersifleerde en is ook nooit, nee nooit, grappig. Fungeren als aangever voor Carlo, en daar royaal voor betaald worden, is de beste optie voor haar……… dus idd iets koffietijd-achtigs.

 19. Paolo

  @Minder of Mirjam: Interessant zeg!!. Stoute droom van je toevallig, 18 jaar jonger??

  Btw, who the fuck is Rolf van Haeften?? Oh hij gaat naar Rtl, dan hoef ik het niet te weten.

 20. Ron is Dave

  Kon Joling niet?

 21. Petra

  Goede keuze, dit geeft het programma warmte en spontaniteit! Nu Tijl er nog uit en dan kan het zomaar wat worden.

 22. Jitske

  @petra Ja inderdaad wie heeft bedacht dat Tijl dit moet doen? Dat was vast nog voordat Peter plaats nam in zijn directeursstoel net als de beslissing om Art een LN talkshow te geven.

 23. Cobweb

  En daarom ga ik niet kijken.

 24. Ilse

  Schandelijk hoe deze vrouw telkens weer haar poenanie toont aan het volk.

 25. Ron

  Blijkbaar moet er in de jury ook iemand die heel anders naar dansen kijkt dan een professional. Daar zit een gedachten achter. Er zit in een jury of gezelschap coaches altijd iemand die van toeten nog blazen weet. Dat zie je bij Dance Dance Dance, maar ook bij TVOH; ik noem een Lil Kleine…
  Verder leuke line up.

 26. anonymous

  Logisch, Irene heeft verder ook geen talent

 27. Tim

  @ BART Barrie Stevens zat in de jury van de Soundmixshow om de CHOREOGRAFIE en DANSVAARDIGHEID van de kandidaten te beoordelen, niet de zang.
  Irene roept nu overal dat haar ouders aan stijldansen deden en dat ze er daarom verstand van zou hebben. ZUCHT!

 28. Tim

  @ RON Bij dance Dance dance zitten volgens mij alleen maar mensen met verstand van dansen in de jury. Geen types als Patrica Paay.

 29. Noëlla

  Ik vind niet dat zij een jurylid bij dit programma mag zijn en mensen mag beoordelen op hun dansprestaties. Ze hebben nu krampachtig een reden gevonden om het goed te praten door te zeggen dat d’r ouders hebben gedanst…tja dan kan je heel NL in de jurystoel zetten.

 30. Ron

  @Tim: zit een balletdanseres bij, past totaal niet bij het type dans in DDD…

 31. max

  wat een K..jury…..die dommer russische tut en dan de bekende hoofden en dan ook nog Irene….pffff

 32. Ron

  @Noëlla: zo is dat.

 33. Klaas

  Spreekt die Karaty pipo nou al eens Nederlands?

 34. Noëlla

  Dus als je ouders vroeger iets hebben gedaan kan je hier professioneel over beoordelen? Oke iedereen, zeg even hoe jullie ouders elkaar hebben ontmoet of welke hobby’s ze hebben en vervolgens wat voor jurylid je kan worden en bij wat voor programma.

  Mijn moeder maakt vaak foto’s. Dus ik kan jureren bij ‘het perfecte plaatje’.

 35. Bobbi Iden

  Ik heb een p ornovideo gemaakt, want mijn ouders hebben vroeger s ex gehad.

 36. Ballenbak bij de ouderopvang

  Best wel verfrissend om eens iemand in een jury te zetten die niet wordt geremd door enige kennis van zaken. Zo oubollig om kenners hun mening te laten geven omdat er verstand van hebben.

 37. Peter Plas

  Muts Moors niet gehinderd door enige kennis in de jury. Ze zijn niet meer te vinden deskundigen op een vakgebied blijkbaar.

 38. weethetbeter

  VRESELIJK ,IRENE MOORS !!!!!!!!!!!!

 39. Andreas

  Ik kijk vanaf september wel weer naar Strictly op de BBC, dan ben je zeker van de kwaliteit.

 40. Minder of Mirjam

  Paolo
  Sat 13 Jul 2019 om 10:11

  Nee hoor. Als ik het zou moeten aanleggen met iemand die 18 jaar jonger is dan ikzelf dan ga ik de bak in. Gelukkig val ik niet op mensen van 9.

 41. erfgooier

  Weer die Dan Karaty??? Spreekt hij inmiddels Nederlands?

 42. Sean

  Had gehoopt op een jury met enkel dans professionals, maar nee er moet weer een BN’er in. Dat wordt dezelfde ellende als het laatste seizoen Dancing With The Stars op RTL waar er een Wendy van Dijk in de jury zat en iedereen maar standaard een acht gaf, want ze hebben toch zo hun best gedaan en anders is het zielig. Nee! Gewoon zoals de BBC doen, zodat je blij mag zijn dat je de eerste drie weken een zeven scoort.

 43. Ricardo

  Ja dat doet hij, hij mag het alleen niet van RTL doen tijdens opnames of live uitzendingen

 44. Bart

  @mc moderatie Bart 9.05 en 9.06 graag verwijderen. Plaats berichten in mijn naam om de boel hier te verzieken.

 45. Jolanda Braaksel (columniste)

  Irene Moors heeft de afgelopen jaren bewezen een intellectueel vedergewicht te zijn dat enkel in staat is tot het produceren van gapend lege programma’s zonder enige vorm van diepgang. Dit komt door haar ontstellende gebrek aan inhoud en niveau. Irene Moors is al vijftien jaar chronisch over haar houdbaarheidsdatum heen en kan het best zo snel mogelijk tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Ik stel een enorme wittewijnkelder voor onder haar Gooise villa, betaald van lachwekkend makkelijk verdiend geld bij blinde mediawerkgevers.
  Ik heb als intellectuele en stijlvolle vrouw altijd de waarheid aan mijn kant.

 46. Paolo

  Minder of Mirjam
  11.58

  Dat wordt moeilijk inderdaad en tv kijken vanuit een of andere ‘ Orange is the new black’ bajes.
  Al zou ik de gasten die daar voorkeur voor hebben ook niet de kost willen geven.

 47. Leo

  Dus wéér met dat dropl ulletje Karaty die trouwens nog steeds geen Nederlands spreekt.

 48. Guttegut

  Irene Moors is 50 jaar geleden een keer wezen stijldansen. Lijkt me genoeg reden om daarover td jureren

 49. Mark

  Weer die Dan Karaty. Heeft die geen leven meer in de USA? Volgens mij heeft die de regels voor een arbeidsmigrant allang overtreden.

 50. n

  Irene Moors is net zo belegen en suf als stijldansen.

 51. Jerusalem

  Dan kan je er net zo goed een pop neerzetten. De andere Juryleden zitten/zaten in de danswereld, maar Irene Moors?

 52. Eikenprocessierups

  Leuk hoor, oma mag ook in de jury zitten. Ze zijn nu echt ten einde raad bij RTL.

 53. Eikenprocessierups

  Wat moeten ze toch met die ouwe taart??

 54. Arno

  Echt leuk, ze zou de zondagmiddag weer moeten gaan doen, daar mis ik haar!

 55. bedroevend

  Dom, dommer domst. Geldgraaiende niets kunnende bn’ers .

  Niemand zit daar op te wachten.

 56. Meneer Kaktus

  ik wil lies hard n.uk.n

 57. lies

  vol jarje dat wief

 58. Huismaker

  Ik wil lies harder nøken. Recht in de strot.

 59. BarneyArmy

  Zolang de Familie Roelvink er niet zit is het allemaal nog wel acceptabel. Misschien als jury leden in “Wie Is De Grootste Drankrijder?”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.