Beter Laat Dan Nooit-kwartet doet beklag bij Eva Jinek

Het door RTL aan de kant gezette kwartet van Beter Laat Dan Nooit deed donderdagavond laat hun beklag in de talkshow van Eva Jinek. Ze willen door met het programma. Dat lieten ze weten in de uitzending op NPO 1. RTL 4 werkt aan een tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit, maar dan zónder Barry Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin. “Ik denk dat ze het gevoel hebben dat wij niets meer te vertellen hebben“, zo liet Stevens weten in de talkshow.

Stevens denkt dat ze nog lang niet uitgekletst zijn. “Wij hebben natuurlijk heel veel verteld. Er is ook heel veel niet gebruikt. Ik denk dat als we naar een andere plek zouden gaan, dat we ook nog behoorlijk wat te vertellen hebben vanuit een andere invalshoek.”

Het volk wil hen, aldus Willibrord Frequin. “Ik heb nog nooit zo veel complimenten gehad in mijn carrière als over dit programma. Ik was gisteren in mijn favoriete restaurant en drie mensen vroegen aan mij: ‘Je gaat er toch wel mee verder, hè?’ Dan zeg ik: ‘Ik hoop voor jullie en voor ons ook.’ Voor de zender zou het ook goed zijn. Ze herhalen het niet voor niets.”

Het viertal ging in de eerste serie naar Japan. Waar willen ze nu heen? Peter Faber: “Of al die Russische landen of naar Zuid-Amerika. Ik zou het heel dom vinden als we niet met z’n vieren mee mogen. Wij zullen authentiek reageren op welke plek we ook komen. Als ze slim zijn, gebruiken ze ons ook.”

Frequin: “Je merkt ook dat de mensen van ons zijn gaan houden. Zelfs van mij.”

Gerard Cox: “Het zou heel leuk zijn, maar als ze iets anders willen doen, dan moeten ze het zelf weten.”

Gastvrouw Eva Jinek: “Laten we hopen dat het toch nog doorgaat.

Lees ook:
RTL 4 zoekt nieuwe cast voor Beter Laat Dan Nooit (gisteren)
Giel wil met Beter Laat Dan Nooit-kwartet naar SBS 6 (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen