Giel wil met Beter Laat Dan Nooit-kwartet naar SBS 6

Geplaatst op Thu 18 Jul 2019 om 11:00

Giel Beelen vindt het jammer dat RTL 4 een nieuwe cast op het programma Beter Laat Dan Nooit wil zetten. Hij wil met het oorspronkelijke kwartet verhuizen naar SBS 6. Dat heeft hij vanochtend gezegd tegen Willibrord Frequin op Radio Veronica. Frequin maakte het eerste seizoen samen met Barry Stevens, Gerard Cox en Peter Faber. “Gaan ze het programma zonder jullie maken?”, vroeg Giel aan de tv-maker. Een teleurgestelde Frequin daarop: “Ja dat heb ik gehoord ja.

Giel: “Een tijd geleden hebben we het er nog over gehad en toen was er al een tweede seizoen in de planning.

Willibrord: “Ja, ik weet het ook niet. Ik hoor het wel joh.

Giel: “Hebben ze je nog netjes afgebeld of verneem je dat dan ook via de media zoals dat vaak gaat?

Willibrord: “Ja, inderdaad. Zo gaat het tegenwoordig. Het is gewoon zo en klaar.

Giel: “Ik zit te denken. We kunnen het natuurlijk ook gewoon zelf doen. Dat ik die andere mannen bel en dan ga ik wel met jullie mee. Waar wilde je ook al weer naartoe? Naar Brazilië?

Willibrord: “Ja die anderen willen naar Zuid-Amerika. Die plannen waren er en die zijn wel besproken, maar nooit met RTL. Ik heb nooit iets officieels gehoord. Ik kijk er heel nuchter tegenaan. We hebben heel veel plezier gehad. De mensen waren heel enthousiast. Het was gewoon heel positief. Het is niet anders.

Giel: “Als ik jou nu vraag of jij met een soortgelijk idee, in ieder geval met die andere drie mannen, een mooie reis gaat maken naar het buitenland. Wat is je eerste reactie?

Willibrord: “Ik vond het wel gezellig ja. Ik vond Olcay ook heel gezellig. Ik had veel plezier met d’r.

Giel: “Ik denk dat dit prima door kan gaan. Niet met de titel ‘Beter Laat Dan Nooit’, maar wel met dezelfde mensen. Even kijken of Olcay kan. Ik denk dat SBS het zeker wil uitzenden.

Willibrord: “Nou ja, wat doe jij? Dat is toch wel leuk!?

Giel: “Het is mij duidelijk. Ik heb bijna vakantie en ik heb nog niet echt plannen. Misschien ga ik even Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber bellen. Dan gaan we even lekker op vakantie met z’n vijven.

Willibrord: “Goed idee, ik hoor wel van je.

Giel: “Hier is het laatste woord nog niet over gezegd. Ik ga er werk van maken op een soort andere manier dan.

Willibrord: “Je zou de kijkers en mij erg blij maken. Het was heel leuk om te doen.

Het was vanochtend allemaal te horen in De Veronica Ochtendshow met Giel op Radio Veronica.

Foto: RTL
15 Reacties op “Giel wil met Beter Laat Dan Nooit-kwartet naar SBS 6”


 1. Sip

  Ik vond het al een vreselijk programma en nu gaan ze het ook nog herhalen. Zit gelukkig een keuzeknop op de tv.

 2. Ach

  Ja Giel wil wel graag naar Thailand,
  voor al die kleine meisjes aldaar..
  onze radiopedo..👭

 3. Roel

  @11:11: hij heeft toch groot gelijk, of niet dan?

  Zo lang ze 18 jaar zijn maakt dat toch niks uit? Of zie ik dat verkeerd?

 4. Den Draaiert Joost

  Willibrord: “Je zou de kijkers en mij erg blij maken. Het was heel leuk om te doen.” (En mij ook want gratis reizen en nog geld toe ook)

 5. sirene

  Tineke de Nooy, Willem Bol, Conny van Bergen Hans v.d.Togt,Viola Holt.

 6. Kerstboomprocessierups

  Giel kan niks. Giel kan vertrekken naar het land van Ooit.

 7. Bart

  Een heel goed idee al hoeft Giel van mij niet perse mee. Olcay kan gewoon weer mee want die gaat na de zomer bij Talpa aan de slag.

 8. Bart

  Maar het zo een top opvolger zijn als Chateau Meiland seizoen 2 afgelopen is.

 9. Ron

  Niet te vergelijken met Chateau Meiland maar op dat timeslot misschien wel een optie. En verder geen goed idee, bij 6 moeten ze van dat BN’er virus af, dus daarom ook al niet te vergelijken met Chateau Meiland.

 10. Jeffrey

  Met 4 vrouwen een optie?

  Willeke van Ammelrooij
  Tineke de Nooij
  Imca Marina
  Ria Valk
  Willeke Alberti??

 11. tim

  Breaking News: SBS6 gaat het Nederlands kampioenschap tuc tennis op tv uitzenden

 12. Simon Slagboom

  Ja leuk, met co-presentatie van het doorgesnoven gratenpakhuis en die kleine verkrachter.

 13. TopofFlop

  Die slappe crackers waar je een lekker hoge bloeddruk van krijgt…

 14. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Giel moet z’n tanden eens gaan poetsen.
  Goede kans dat hij bij Sbs op de buis verschijnt, van goede smaak hebben ze daar nog nooit gehoord en tokkies will be tokkies Giel Beelen past daar prima bij.
  Moeders verberg uw minderjarige dochters dan maar. Proest.

 15. nl

  Ik denk dat het idee prima is, wat mij verbaasd is dat iedereen gelijk weer over giel beelen gaat, volgens mij is het zo dat ook bners een privéleven hebben, en bij mijn weten is hij nog nooit opgepakt voor pedofilie. Die aannames zijn werkelijk misselijkmakend, en gaan veel te ver. Helaas bestaan er domme reacties, van mensen met het iq van een visstick in winterslaap.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.