BLVD en Shownieuws cynisch over nieuwe liefde Sylvie

RTL Boulevard en Shownieuws hebben donderdag vol cynisme gereageerd op het nieuws dat Sylvie Meis alwéér een nieuwe liefde aan de haak heeft geslagen. Dat was te zien in de shows op RTL 4 en SBS 6. Meis slaat ongeveer om de maand een nieuwe steenrijke man aan de haak om de hengel enkele weken later weer los te laten. Haar liefdesleven is niet serieus te nemen en daarom besloot weekblad Story eerder om dit onderwerp te boycotten. Ook RTL en SBS nemen het niet serieus.

Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga vroeg aan verslaggever Aran Bade: “Aran, die foto’s zijn heerlijk om te zien. Ze straalt en ze lijkt heel verliefd, maar wat denk jij als je een inschatting moet maken? Hoe serieus moeten we die liefde nu nemen?

Aran Bade: “Dat is heel moeilijk te zeggen. Sowieso bij elke relatie, maar vooral bij Sylvie. Ik denk vooral dat dit het smaakje van de zomer is voor Sylvie. Ze heeft er gewoon weer zin in, je ziet het aan haar. Ze heeft hiervoor Bart Willemse gehad, een Nederlandse filmproducent, huidarts Sander daarvoor. Die waren allemaal wat jonger. Deze is 40. Je kan er niet zo veel zeggen.”

De nieuwe lover van Meis is een steenrijke Duitse kunstenaar. Ze zijn samen gespot op het strand van Saint-Tropez. “Sylvie staat erom bekend dat dit in scène wordt gezet. Dat ze een bekende fotograaf even belt van: ‘Ik ga daar even in het water met mijn bikini en nieuwe vlam en die foto’s gun ik jou.‘”

Ze heeft heel veel mannen gehad. Je zou bijna kunnen gaan kwartetten met al die namen.”

Shownieuws

Ook de mannen van Shownieuws nemen het met een grote korrel zout. “Deze vrouw heeft toch echt hulp nodig, jongens?“, merkte Weekend-baas Bart Ettekoven op.

Ettekoven vindt het schadelijk voor Meis’ zoontje Damian. “Die jongen weet het van gekkigheid natuurlijk ook niet meer; die wordt ongeveer om de maand voorgesteld aan de nieuwe grote liefde van z’n moeder. Ik denk dat dat niet heel erg bevorderlijk is voor het beeld van die jongen op onze wereld.”

Zelf vindt Meis dat er niets aan de hand is. “Zelf omschrijft ze zichzelf als een soort non. Dat is dan wel een non die met pek en veren het klooster wordt uitgestuurd of eentje die het met de priester doet. Ik weet het niet, jongens. Ze zegt dat ze minder datet dan haar vriendinnen. Dat zegt misschien meer over haar vriendinnen.”

Het moet maar een keertje over zijn hiermee, aldus Ettekoven. “Wij doen ook weer een beetje mee aan het circus dat zij zelf altijd opvoert met al die exen die allemaal een fantastische baan hebben.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen