Albert zorgt voor wereldnieuws met laatste 6 Inside

Albert Verlinde is niet bepaald geruisloos vertrokken met 6 Inside. Hij heeft vrijdag voor wereldnieuws gezorgd met zijn primeur over het wangedrag van Wesley Sneijder. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Verlinde onthulde, tot groot ongenoegen van een woeste Sneijder, dat de voetballer ruim een week geleden is aangehouden vanwege vernieling van een auto. Het programma had beelden in handen waarop te zien is hoe hij de auto van een volstrekt onbekend persoon molesteert.

Het nieuws is volgens De Telegraaf groot opgepikt in het buitenland. “Het is door media in de hele wereld breed uitgemeten. ’Drunk’ Wesley Sneijder arrested for dancing on car roof’, kopte bijvoorbeeld The Sun in Engeland.”

En FOX Sports sprak van ’destroying a car’ door een ’drunken’ Wesley, weet de krant. Zo gaat het nieuwtje van Verlinde de hele wereld over.

De 75-jarige eigenaresse van de Daihatsu heeft overigens nooit excuses gekregen van Sneijder. “Als je een kerel bent, kom je een bloemetje aanbieden“, zegt ze in de krant.

Lees ook: Idiote Wesley Sneijder witheet, dreigt SBS 6 met boycot (29 juni)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen