Idiote Wesley Sneijder witheet, dreigt SBS 6 met boycot

Geplaatst op za 29 jun 2019 om 9:30

Wesley Sneijder heeft de redactie van 6 Inside en Shownieuws vrijdag flink geïntimideerd. Hij heeft een redactrice witheet opgebeld met het dreigement om SBS 6 voor altijd te boycotten als ze het nieuws over zijn aanhouding zouden openbaren. Dat vertelde Albert Verlinde in zijn programma. Verlinde onthulde dat Sneijders zich zondagnacht als een ongelikte beer heeft gedragen in Utrecht. In een dronken bui is hij op een auto geklommen, die daardoor total loss is verklaard.

De auto was van een volstrekt onbekende van Sneijder. Hij is op het dak gaan zitten en stond op een gegeven moment op de ruitenwissers. Bovendien is hij ook tegen de auto aan gaan plassen.

Verlinde vindt het bizar. “Het is een heel pikant verhaal. Het is in Utrecht gebeurd, zijn geboortestad, en hij heeft net een lintje gekregen en er is net een stadion naar hem vernoemd. Misschien verklaart dat de reacties van zowel Rodney Sneijder als Wesley.”

Aanvankelijk wilde Sneijder geen commentaar geven. “Daarna – ik vind het pijnlijk maar ik ga het toch even noemen – stuurde een van onze redacteuren, een hartstikke leuke meid, hem een bericht. Daar antwoordde hij op: ‘Je ziet er leuk uit, misschien kun je dat melden in de uitzending.’ Ik vind dat je dat niet kunt doen bij een dame in deze tijd.”

Levenslange boycot

Toen ging de redactie Wesley Sneijder bellen. “Tenminste, dat probeerden we. Dat lukte niet. Totdat Wesley uit zichzelf belde, ongeveer drie kwartier geleden, en echt lósging op een van onze redacteuren. Echt losging. Behoorlijk losging. Als je dat niet gewend bent, sta je te trillen als zoiets gebeurd. Hij riep: ‘Als jullie dit melden, werken we nooit meer met SBS 6. Boycotten, een leven lang. En niet alleen ik, maar iedereen die ik ken, Yolanthe, niemand gaat meer met SBS 6 werken.’ Toen was helemaal duidelijk dat we beet hadden natuurlijk.”

Verlinde: “Ik zat nog na te denken van: zal ik Wesley ook nog even bellen? En toen dacht ik: ik doe het eigenlijk niet, want dan wijk je eigenlijk gewoon voor die chantage en ik laat me ook niet uitschelden aan de telefoon.”

Later in de uitzending werd Verlinde nog wel ge-sms’t door Sneijder: “Denk maar dat SBS 6 dit gaat winnen, want dat blijkt hieruit dat jullie dat denken, maar we zullen zien op de lange termijn. Ja, kopieer en plak maar, daar zijn jullie goed in bij SBS.

Ontspoord?

Het lijkt wel of Sneijder volledig ontspoord is. Patty Brard: “Er gaan een hoop heftige verhalen in de rondte. Ik ben altijd bevriend geweest met Wesley en Yolanthe en dat het niet goed gaat weten we allemaal. Ik heb in de wandelgangen gehoord dat het zo erg tussen hen is en dat zijn gedrag zodanig is dat Yolanthe overweegt om naar Amerika te verdwijnen.”

Dit heeft hij echt verkeerd aangepakt, vindt misdaadjournalist Mick van Wely. “Hij heeft erop gegokt door heel hard te ontkennen en enigszins te intimideren om het te voorkomen en dat is een slechte gok geweest.”

Beelden

Later op de avond kwam in Shownieuws het bewijs. Dat programma zond de beelden uit waarop te zien is hoe Sneijder op de auto klimt en zich misdraagt.

De politie heeft Sneijder aangehouden. Inmiddels heeft de voetballer de schade à 6.000 euro vergoed.

Foto: SBS
124 Reacties op “Idiote Wesley Sneijder witheet, dreigt SBS 6 met boycot”


 1. Sjors van Kempen

  Wat een ongelooflijke tokkie. Net als dat wijf van hem. Je kunt wel geld als water hebben, maar als je als een soort veredelde zigeuner bent geboren komt er natuurlijk nooit iets van je terecht.

 2. Luther

  Van Yolanthe kun je veel zeggen maar is absoluut geen tokkie.

 3. Rikki

  Ach, Wesley was ook woest toen dat interview met de moeder van Jan op tv kwam. Dreigde ook met een boycot, maar een jaar later was Shownieuws exclusief bij zijn huwelijk. De kabouter kan de boom in

 4. Mart

  “Ja, kopieer en plak maar, daar zijn jullie goed in bij SBS.”

  Hahahahaa

 5. Xess Xava

  Laat mijn vader met rust!

 6. Karel Kromzwaard

  @Luther
  Juist Yolanthe is het schoolvoorbeeld van een tokkie. Een plastic pop zonder inhoud. Haar familie bestaat alleen uit klootjesvolk. En ze stinkt ook vreselijk.

 7. Dr phil

  Luther daar hebben je gelijk in het is een golddigger

 8. Jam

  De aard verloochend nooit.

 9. Peter Plas

  Het is allemaal kermisvolk met veel geld.

 10. FrikanDEL

  Het was Albert Verlinde die ooit de camerabeelden toonde van een zoenende Wesley en Yolanthe in de parkeergarage. En nu komt Verlinde als eerste met het verhaal over een zich misdragende Wesley.
  Nee, die twee zullen geen vrienden worden.

 11. tim

  Triest dit zoiets doe je gewoon niet. Hij zoekt het nieuws op als het nodig is en als het omgekeerd is wordt hij boos.Tol van je “roem”. Het duurt niet lang meer en hij is helemaal geen nieuws meer

 12. White Angel.

  @Sjors van Kempen
  Sat 29 Jun 2019 om 9:35

  Gefeliciteerd, jij hebt vandaag de beker gewonnen voor de domste reactie van de dag.
  Het is nog vroeg, maar een dommere reactie komt er vandaag niet meer te staan op MC

 13. GW

  Tokkies gonna tok.

 14. Zalmneusje

  Maar waarom Wesley? Waarom op het dak van een auto neerploffen en op de ruitenwissers gaan staan dansen? Ik heb ook wel eens een glaasje teveel op, maar dit us toch niet het eerste wat bij mij zou opkomen.

 15. Bep

  Zit weinig beschaving in die jongen, zullen we nog wel meer van horen ben ik bang. Ik verwacht ook niet meer dat Yo en Wes bij elkaar komen.Eerder dat Wes in duistere zaakjes gaat.Jammer dat het zo met hem afloopt.Het blijft een jongen van de straat.Geen sympathiek manneke ook.

 16. Janus

  We zijn allemaal wel eens aangeschoten. We doen allemaal wel eens dingen waar we achteraf niet trots op zijn.
  Wesley is en blijft een topper.
  SBS is en blijft een triest omroepje.

 17. Jordao

  Tuurlijk dit was gewoon te verwachten van zo’n type als Sneijder. Hij verloochend in iedergeval zijn afkomst niet. Een intelligentie van 0,0. Die maf is toch allang binnen, doe toch iets nuttigs met al dat geld wat je verdiend hebt zou ik zeggen en geef een voorbeeld aan je kids. Zo komen van zijn kids later ook totaal niks van terecht op zo’n aso gedrag. Dat heeft ie toch totaal niet nodig , begrijp totaal niet wat ie met zijn gedrag wilt bereiken. oerdomme ezel is het.

 18. Gerard

  White Angel@

  De waarheid is hard voor je zo te zien aan je reactie.

 19. Janus

  Jordao, kijk jij maar even naar jezelf en leer Nederlands.

 20. Brenda

  Whahaaha…. Janus, je bent nu aan het zwammen.

 21. Dennis van Splinteren

  @White Angel

  Zoveel geks zegt Sjors toch niet?

 22. Ronald

  Een kamper, een golddigger en een sexcavia, leuke familie…

 23. Wanny

  Nou, daar zal SBS ff van schrikken zeg. Geen Yolanthe meer.

 24. Remi

  Utrecht, Ondiep … need we say more … ;)

 25. Dreetje

  @Xess Xava
  Sat 29 Jun 2019 om 9:43

  Hoe weet jij zo zeker dat Wes jouw vader is?

 26. Hanselientje

  @Luther 09:38:

  Really? Het enige verschil tussen Wesley en Yolanthe is dat Yolanthe net intelligent genoeg is om haar tokkie-zijn niet en plein public te etaleren.

  1. Haar vader was een crimineel die zijn geld witwaste via zijn horeca-zaken.

  2. Ze ziet eruit als een plastic, net-gescheiden, veertigjarige, Turkse Kim Kardashian-wannabe.

  3. Gedrag Gotcha-aflevering.

  4. Gastendoekjesgate. Want het huis van je ex leegroven is zo classy.

 27. Sum Ting Wong

  Dat het valse en hypocriete SBS dat zich als heilige en slachtoffer opstelt getuigt natuurlijk van een grenzeloze onbeschaamdheid.

 28. Lilly Labiamus

  Paupers gonna paup.

 29. Hendrik

  @Remi
  Sat 29 Jun 2019 om 10:29
  In Ondiep wordt beter Engels gesproken dan hetgeen jij uitkraamt.

 30. RaymondVL

  Zeker langdurig p*kstraf gekregen van Yolanthe, anders raak je niet zo gefrustreerd lijkt me.

 31. Sum Ting Wong

  Lilly, paupers zijn mensen zonder geld, maar deze kunnen wel beschaving bezitten. Tokkies zijn mensen zonder beschaving die wel geld kunnen bezitten. Tokkies is hier dus van toepassing.

 32. Trudy

  WEs en Yo whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 asos geld maakt niet gelukkig een golddigger en een plastic pop……Hij kan nog voetballen zij kan helemaal niks

 33. Erwin

  Haha allebei zo dom als varkens. Voetballers kunnen niets anders dan voetballen en hebben door gebrek aan opleiding en normale sociale netwerken, levenservaring zichzelf totaal niet in de hand. Dan ontstaat narcisme en zelfingenomenheid en denk je met je simpele IQ dat je overal mee wegkomt.

  Afvoeren die twee, nooit meer iets van horen.
  En WAT EEN SCOOP op de laatstw dag van Albert, die steekt even een dikke vinger naar John de Mol.

 34. TopofFlop

  Eindelijk een scoop voor 6 Inside, worden de beelden bewaard voor Shownieuws. Terechte keuze qua kijkers. Een showrubriek is voldoende.

 35. Ron

  Pijnlijk hoe hij hier nu door de mand aan het vallen is. Vond het altijd een zeer correcte en leuke gast die altijd in was voor een relevante nabeschouwing na een wedstrijd en nooit te beroerd voor was. Scoorde in elke wedstrijd met een bal, maar ook qua niveau een ruime voldoende. Wat kun je dan afgeleiden. Dit verdiend Yolanthe niet.
  Wel opmerkelijk dat 6 Inside nu een A-scoop had in hun laatste uitzending notabene. Zal je altijd zien. Dit is misschien de grootste scoop in het bestaan van 6 Inside geweest.

 36. Rene

  Wat Luther schrijft: Yolanthe is absoluut geen tokkie. Eens. Zij is niet verantwoordelijk voor zijn gedrag. Ook niet toen zij nog samen waren. Hij is een man van 35 en zelf verantwoordelijk voor zijn handel en wandel.
  Zonde dat de roem en al het geld zoveel kapot hebben gemaakt. Twee scheidingen, alcoholmisbruik en belachelijke misdragingen. De verhalen gaan al sinds hij in Madrid woonde.

 37. Albert

  Yolanthe Sneijder-Cabau vervult een van de hoofdrollen in DNA, een nieuwe politieserie op SBS6.

 38. Xess Xava

  @Dreetje
  Sat 29 Jun 2019 om 10:30

  En hoe weet jij zeker dat André H. jouw vader is?
  Je lijkt er niet op. En je lijkt ook niet op je di kke zus Roxeanne.

 39. Rene

  En Yolanthe is ook niet verantwoordelijk voor het leven van haar vader.

 40. Sum Ting Wong

  Is het zijn van een golddigger ook tokkiegedrag of hoort dat bij het biologische DNA van een vrouw?

 41. 123

  Maar mensen, we missen het goede nieuws in dit bericht: Yolanthe gaat weg!!! 😀🍾🎉

 42. 123

  Ik heb altijd al een hekul gehad aan succesvolle vrouwen!

 43. Hendrik

  @Xess Xava
  Sat 29 Jun 2019 om 10:49

  Vraag dat maar aan John de Wolf.

 44. Hermann Boring

  Daar gaat zijn voorbeeldfunctie als topsporter.

 45. Flexi

  Waarom hebben sporters in onze maatschappij een voorbeeldfunctie en niet bijvoorbeeld wetenschappers en techneuten? Die laatsten hebben namelijk een veel grotere impact op ons leven.

 46. Warmhe

  Wel superfijn dat Wes en Yo zo’n goede vriendin als Patty Brard hebben.

 47. achtmet

  Tja ,Wesley wou natuurlijk op Diego Maradonna lijken ……..Drank en misschien een witte neus maken meer kapot dan je lief is .

 48. julske

  En commentaar geven op anderen, en je bent niet beter. Jezelf tegenkomen Wesley.(Karma)

 49. Buel

  Was 6 Inside met deze scoop begonnen ipv geindigd was het wellicht anders gelopen met dat programm

 50. Hanselientje

  @Rene: Nee absoluut niet. Maar staat wel vooraan om een met fout geld verdiende, geërfde villa te innen.

  Wat is het verschil tussen haar en een Caren van Wesenbeeck? Niets.

 51. Kip met cola light

  Alles is weg!
  De ruitenwisser, de tankdop. Alles!

 52. Jan

  Bij deze voetballer zit z’n verstand echt in z’n benen, daarboven is alles leeg.

 53. Bart

  Deze jongen komt uit de Utrechtse wijk ondiep. Al voetbalt hij nog zo goed en al heeft hij nog zoveel geld, dat zal altijd in de aard van het beestje zitten. We werken niet meer met SBS6 samen. Nou dan doe je dat toch niet. Kunnen ze misschien meteen een betere actrice casten voor die rol van Yolanthe in die nieuwe serie van SBS.

 54. Gerard

  Misschien is Wes diep verdrietig dat kan ook. Zoek dan hulp Wes maar ga niet zoveel zuipen want je bent een publiek figuur.

 55. Krakaka!!!

  Uitgerangeerd voetballertje, al acht jaar helemaal niks gepresteerd maar vind zichzelf nog een hele baas, nog een jaar of tien a vijftien sl hij wel weer een appartementje in Utrecht betrekken met een kont met schuld.
  Yolanthe is in de basis denk ik een prima grietje maar leven met een voetballertje zonder hersens doet je ook niet echt goed.
  Zie dat ordinaire m*kkel van Dirk Kuyt, was een leuke meid, nu tien jaar later helemaal van het padje af.

 56. A.M.

  Volgens mij is die Wesley diep ongelukkig en gefrustreerd na zijn scheiding! Triest hoor. Ja, berouw komt na de zonde en je kunt de tijd niet terugdraaien! En wat hadden ze het goed samen, een leven in weelde. Als die vent zo doorgaat eindigt hij nog een keer in de goot, net als Boris Becker!

 57. I-Know

  Albert Verlinde is gewoon een relnicht met wat invloeden.
  Zit natuurlijk niets empathisch bij die Verlinde, zijn eigen tijd totaal vergeten en goed verdoezelt…
  Die jongen is gewoon totaal zijn identiteit kwijt.

  Geen voetbal
  Geen vrouw
  Geen contact

  Geen grip meer hebben op je leven is behoorlijk triest, maar hij zal toch door deze fase heen moeten. Ik vind het veel meer kwalijk van die gene dit bewust heeft gefilmd en voor heeft betaald. Hoe slecht ben je dan als mens.

  Het is niet goed te praten als iemand je eigendom beschadigd, maar hij heeft alles netjes betaald.

  Wesley moet gewoon opzoek naar zijn nieuwe ikke, en dit ook accepteren.
  Het gaat ook bij Verlinde uiteindelijk alleen maar om het geld en persoonlijke roem. Hij is de gene die werkelijk over lijken gaat op een zeer smerige manier.
  En dan durft hij te praten over fatsoen !!!!! Hoe vies kun je zijn…

 58. Tss

  Lees “Hij ging op het dak zitten, en trapte op de ruitenwissers.
  Vervolgens piste hij tegen de auto, en nu is de auto total loss!”
  Is zeker een barrel uit het jaar touw!
  Sneijder was zeker verward!

 59. Hans

  Ik hoop dat zijn zoon dit niet ziet

 60. MediaPrak

  En dan is het nu officieel: “Komkommertijd”

 61. Meneer Kaktus

  Moet die proleet niet met mijn caravan proberen, want dan rijg ik ‘m ondersteboven en gespiest aan de wigwam.

 62. Snake Charmer

  Kan Albert niet ophouden met dat valse gedoe van hem? Niemand kijkt naar hem…

  Oh wacht 6 Inside is gecanceld hopelijk zien we Albert niet meer op TV.

 63. Lianne

  Die kleine kudt kabouter is gek geworden.

 64. M

  Dit had hij juist willen voorkomen.

 65. Leon

  Total loss???? Wahah

 66. Noëlla

  Is die Gotcha aflevering met Yolanthe nog ergens te zien? Ik heb hem ooit gezien op veronica toen die werd uitgezonden, maar daarna heb ik hem nooit meer kunnen vinden.

 67. liefkleinhertje

  Wie een naam als Xess-Xava voor zijn kind verzint is niet helemaal normaal.
  Die kabouter Wesley is gewoon uitgerangeerd omdat hij overbodig is geworden bij die golddigger.
  Kabouter Wesley is net zo simpel als een Ruud Gullit dus we kunnen nog het een en ander verwachten.

 68. Hanselientje

  @Noëlla 14:15:

  Niet dat ik weet.

 69. Sjors de Groote

  Als je weet hoeveel moeite die moet doen om er een mini-zaadcel uit te persen….

 70. Simon

  Met 30 miljoen op de Bank had ik, als ik Wesley was, een lekkere hoer ingehuurd om eens flink ‘los’ te gaan met m’n zatte kloten :-) Voor 6 ruggen kan je je balletjes flink hooghouden hoor Wes…

 71. fu

  Aangehouden maar geen rechtszaak zeker voor de beste Nederlandse middenvelder ooit.

 72. Annie

  Waarom maken mensen zich druk om Wesley Sneijder er zijn zo veel mensen die op een auto klimmen daar wordt toch ook niet over gepraat alleen omdat hij een voetballer is en met Yolanthe heeft gegaan mensen maak je druk om de dieren leed wat ik veel erger vindt dan een auto

 73. Sven L.

  Bizar gedrag als je bekend bent. Anno 2019 is er altijd wel iemand met een camera in de buurt….

  Total loss lijkt mij overdreven. Zo groot is Wesley niet ;-)

 74. Anneke

  Ik heb niets met Yolanthe en Wesley, maar als ik alle bagger lees die jullie uitstorten over deze mensen, dan krijg ik toch wel behoorlijke twijfels over de “komaf” van vele schrijvers. Komt niet erg beschaafd over. Concentreer je dáár maar eens op……verbeter de wereld, begin bij jezelf. Mensen afbreken……Wat een treurigheid
  Bah!!!!!

 75. Miranda

  Nou Annie, ken maar twee mensen die dat gedaan hebben. Deze meneer en ene Arie van de tv.

 76. Bart

  Anneke, ben je nog wel een beetje strak en nat? Heb wel zin om eens goed van bil te gaan met een Anneke.

 77. Bart

  Oh en Miranda mag ook meedoen, lekker man maken we er een leuk feessie van, wie wil eerst, gooi die benen open

 78. H. Tan

  Blijft een Uteregse straatschoffie, deed tie vroeger ook al.

  Fris en fruitig
  Tan

 79. Jasper

  Heel agressief mannetje vind ik het en zijn broertje ook dus het zal wel in de familie zitten.

 80. Bass

  Ze zullen degene die dit gefilmd heeft wel een pak rammel geven dan.

 81. Anouk

  Hij moet gewoon verwerken dat hij een kind heeft verwerkt in een verkeerd lichaam, heel schattig kindje, maar wel een meisje, het duurt niet lang meer dat “ze” rokjes aan wil, dan geforceerd een voetbal pakje van zijn pappa, Yolanthe vlecht gelukkig haar haartjes altijd of een knotje, zodat zij zich al meisje kan voelen. Hij is een simpel zieltje, dus die kan niet daar mee omgaan dat zijn zoon een dochtertje gaat worden over een paar jaartjes

 82. Guttegut

  Die is over 2 jaar al zijn geld kwijt en in de goot beland. Eens achterstandswijk altijd achterstandswijk

 83. Hans Kraay jr.

  Wordt de Nederlandse Paul Gascoigne.

 84. Tezz

  @ Anouk 16:27
  Dat denk ik nou ook altijd als ik dat ventje in de bladen zie.

 85. Karin

  Wesley mag ook wel een keertje zich uitleven op mijn oude fiat panda,daarna even 6000,- aftikken.

 86. Jantje Shit

  Het is heel triest allemaal. Wat een tokkies

 87. Nollo de Neer

  @Anouk
  Dat is zieke sjit, ouwe.

 88. Er ist wieder da

  Sneijder, Saunders, zoek de verschillen…

 89. Fred Laan

  Ineens zijn we vergeten dat Wesley een voetballer met karakter was.
  Nooit opgaf en ons niet in de steek liet wanneer Oranje wat tekort schoot.
  Hij heeft zich nu misdragen, maar binnen een dag de schade betaald. Niemand heeft klappen gehad.

 90. Eikenprocessierups

  Achterbuurtje blijft altijd achterbuurtje.

 91. Marcel

  @fred laan, we zullen eens kijken als dit filmpje niet was uitgelekt en jouw auto was even bewerkt door deze man met karakter. Dader, onbekend paar ruggen schade. Het is een pauper, een tokkie een nobody die zijn al meer dan gevulde portemonnee verder ging vullen in een pauper land. Nee, karakter, zeer zeker. Een k.u. T karakter.

 92. Jan Dichtbijsteegh

  Fred Laan is een minderwaardig mens. Hij zou geen deel uit moeten maken van onze samenleving. Een drol met een bril op heeft meer waarde dan Fred Laan.

 93. Eikenprocessierups

  @marcel:

  Laat maar gaan joh.
  Die Fred Laan heeft niet eens een auto, als je je rijbewijs wil halen moet je wel enigszins normaal zijn.

 94. Johnny👀

  @15.33 niet van die stoere praat..iedereen hier weet dat je een hom0otje bent.

 95. Eikenprocessierups

  Kabouter Wesley kan aan de slag in de Efteling.

 96. @Johnny

  Die reacties zijn niet van Bart. Dat kun je zo zien.
  En of hij nou homo of hetero is dat maakt helemaal niets uit.

 97. Loes

  Strakke actie van Wes!

 98. Anoniem

  Jullie vinden het wel leuk hè om iemand helemaal zwart te maken?

 99. Anne-Fleur Dekker

  Racisme!

 100. Lennart

  Wesley praat alsof hij nog steeds relevant is. Zijn voetbalcarriere is voorbij en niemand zit meer op hem te wachten. zijn vrouw niet en SBS ook niet.

 101. Maud

  …..sta je te trillen als zoiets gebeurd……
  Hele domme fout :-(

 102. Sylvana Simons

  Het is allemaal wit privilege. Niet zo verwonderlijk dat Wesley zich zo gedraagt. Het is tenslotte een afstammeling van een volk dat mensen tot slaaf gemaakt heeft. En verder is het natuurlijk volslagen racistisch dat ik hier niet genoemd word.
  POC worden weer massaal genegeerd in dit artikel. Het wordt tijd voor minstens 55% nieuws hier over mensen van kleur.

 103. Ernst

  Mensen vergeten snel. Zowel Wesley als Yolanthe zijn meerdere keren heel vrijgevig geweest bij goede doelen. 1 ken ik uit eigen ervaring. Baby Miguel, blind geboren. Als ik dan de vele onbeschofte reacties hier lees dan baal ik daar erg van. Het zijn geen tokkies.

 104. liefkleinhertje

  Een programma zonder wit privilege is opsporing verzocht dat is in ieder geval een begin.
  Dat die Wesley zich zo gedraagt zou ook met de 80 jarige oorlog te maken kunnen hebben ,de 2e wereldoorlog laat ik even buiten beschouwing omdat die gebeurtenis meestal word aangegrepen door links als ze weer eens uit gepraat zijn.

 105. Sum Ting Wong

  De gevolgen van een ellendig bestaan, hertje ;)

 106. Jaman

  Gelukkig zijn wij allemaal even heilig :)

 107. Maikel

  @Luther, Jan Smit cijferde zich destijds helemaal voor haar weg. Hij is op tijd wakker geworden. Wesley helaas niet en daar plukt hij nu de wrange vruchten van. Zij gaat lekker naar Amerika in de hoop op haar 34e nog door te breken met haar neppe tandpastaglimlach. Wesley is dan een mooi excuus om te gebruiken.

 108. Erfer

  Yolanthe is in Hilversum opgegroeid en is absoluut geen tokkie. Dat ze voor geld is gegaan: dat is haar goed recht. Er zijn weinig mensen die dat niet zouden doen.

  Verder, het gedrag van Wesley Sneijder is het resultaat van overmatig drankgebruik.
  De grenzen vervagen en de dronken medemens doet dingen die hij/zij normaal gesproken niet zou doen. Bijvoorbeeld dronken achter het stuur, agressief gedrag et cetera.

 109. Ron

  @Erfer: ik kan dat beamen. Yolanthe is ok, haar hele familie trouwens allemaal lieve mensen kan ik zeggen.
  Wat betref Wesley, die opmerking van hem over Sylvana Simons was eigenlijk al een teken dat hij niet in een goed vel stak anders ga je dat soort populistische t)kkie taal verkondigen op internet. Ik vond Wesley altijd zeer correct maar is volledig van het padje, dat getuige zijn laatste actie wel weer.

 110. Laura

  Ja, beste mensen, Ron is kind aan huis bij de familie Cabau.
  #fantasyisland

 111. Cas

  Laura is jaloers….

 112. Iemand

  @Xess Xava heeft iemand je wel eens verteld dat je een lelijke kop hebt?

 113. liefkleinhertje

  @Xess Xava heeft iemand je wel eens verteld dat je een belachelijke naam hebt ?
  Zo’n naam krijg je van je ouders als ze denken dat ze heel erg interessant zijn maar in werkelijkheid zijn het maar 2 simpele zieltjes.

 114. Sint Juttemis

  Yolanthe is een überzigeuner. De hele mannelijke familie had er al op en aan gezeten voor ze 16 jaar was. Ies koeltoer.

 115. liefkleinhertje

  Die Xess Xava (wat een belachelijke naam) heeft nog een tante (zus van Yolanthe) die ligt te rollebollen met een vent die had haar opa kunnen zijn.
  In het gezin kabouter van kaasbergen weten ze dus wel van wanten als je moet golddiggen.

 116. Cas

  Die moeder van haar is zo gek als een deur en de dorpsgek. Die liep op Koninginnedag verkleed als Beatrix door het centrum van Hilversum.

 117. Joop Doderererer

  Cabau van Kasbergen, echt zo’n traditionele inteelt familie. Met 18 jaar reeds goed doorgesmeerd, afgetankt en ingereden en dan hop, trouwen met een rijke flapdr*l. Werkschuwe tokkies zijn het.

 118. Hallo

  Hallo

 119. Hmm

  Wat ik wil zeggen is. Laat die mensen met rust. Diegene die juist hier iets op te zeggen hebben, even serieus. Wie ben jij? Iedereen heeft een fase in zijn leven dat het niet gaat zoals het zou moeten. Toevallig zijn deze mensen inderdaad BNers waardoor alles nadrukkelijk in de media wordt gegooid. Maar alstublieft bespaar me de negatieve commentaar. Kijk eerst naar je eigen leven. Als je dat doet. Dan weet ik al zeker dat je geen domme reacties meer gaat plaatsen. We kennende niet, dus ga niet iets zeggen wat nergens op slaat. Iedereen een fijne dag gewenst! En hou je hoofd koel met deze hete dagen!

 120. Er ist wieder da

  Hmm, een cursus Nederlands is niet overbodig.

 121. Jan

  Jammer zeg

 122. Dr.zeuz

  Autosloperij Sneijder. Sloopt snel en vakkundig uw auto. Geen voorrijkosten; vooraf vrijblijvende prijsopgave.

 123. N Polak

  Vreselijke antisemitische hetze tegen de prachtspeler Wesley Benjamin Sneijder!

 124. Bart

  @Ernst & Ron Ik zal jullie uit de droom helpen. Wesley en Yolanthe zijn wel tokkies. Overigens niets mis mee. Die moeten er ook zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.