Koen Kardashian baalt van roddels: ‘Ben geen fantast’

Koen Kardashian baalt er behoorlijk van dat hij in sommige media is neergezet als fantast. Het verhaal over de roofoverval in Londen is absoluut niet verzonnen. Dat vertelt hij in de Viva. Kardashian kwam vorig jaar zomer groot in het shownieuws, nadat hij beweerde het slachtoffer te zijn geweest van een brute roofoverval. Al snel ontstonden er geruchten dat hij dit allemaal verzonnen heeft. Dat heeft hij deels aan zichzelf te danken, legt de realityster uit. “Heel pijnlijk en vooral ook dom.”

De realityster werd beroofd van een peperduur horloge. “Ik plaatste een maand later een oude vakantiefoto waarop ik mijn horloge droeg, en toen kreeg ik reacties als: Koen Kardashian heeft zijn horloge gewoon weer om. Even serieus, het was duidelijk een foto die eerder was genomen.”

Het is écht gebeurd, zegt hij. “Ik ben overvallen toen ik dacht dat ik met een jongen mee naar huis ging. Daar stond een andere gast me op te wachten en beroofden ze me van het Cartier-horloge dat ik voor mijn eenentwintigste verjaardag had gekregen.

Het was echt een kat-en-muisspel, zegt hij. “Ik kon vluchten door het trapgat, nadat ik mijn horloge in een hoek had gegooid, maar ze zijn me achterna gekomen. Uiteindelijk vond ik een open deur en kon ik eruit, ik denk dat ze me anders misschien wel hadden vermoord.”

Ik zat laatst te eten in een restaurant en de ober leek heel erg op een van de jongens die me heeft beroofd. Ik schrok zo dat ik meteen moest huilen. Het is echt wel een trauma.”

Tot slot: wat is zijn droom op carrièregebied? “De grootste showtrap van Nederland aflopen en zaterdagavond entertainment presenteren. Dát is een grote droom van mij.

Het Viva-interview met Koen Kardashian kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
PowNed-ster Koen Kardashian mishandeld in Londen (11 juli 2018)
Marieke Elsinga: ‘Verzon Koen Kardashian roofoverval?’ (12 juli 2018)

Foto: NPO

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen