Zwagerman bezoekt Hendriks & Genee: ‘Verbeterpunten’

Marianne Zwagerman was zondagavond niet echt onder de indruk van Café Hendriks & Genee, waarin ze te gast was. Het programma kent veel verbeterpunten. Dat laat ze vanochtend weten op Twitter. Zwagerman zat met twee dames aan tafel om te praten over vrouwen die succesvol zijn. Er keek geen hond naar. “Het was nog 25 graden toen ik wegreed van het Mediapark dus welke idioot zit er voor de tv op zo’n avond. Maar Café Hendriks & Genee heeft wel wat verbeterpunten, dat is zeker.” 

Ze geeft aan dat ze zich verder aansluit bij de mening van tv-journalist Rob Goossens over dit programma. “Een talkshow met deze urgentie hoort op je belangrijkste zender, SBS 6“, schrijft hij vandaag in De Telegraaf.

Ondanks haar twijfels bij het format van Café Hendriks & Genee, heeft Zwagerman wel een leuk contact overgehouden aan de uitzending. Ze gaat koffiedrinken met één van de vrouwen met wie ze aan tafel zat.

Gisteren na Café Hendriks & Genee nog nagepraat met Rahma el Mouden en een afspraak gemaakt. Vrouwen zoals zij zijn de oplossing. We gaan daar binnenkort over verder praten“, twittert ze.

De laatste keer dat Zwagerman te gast was in een tv-programma van Genee, vorig jaar in VI Oranje Blijft Thuis, verliep minder goed. Ze kreeg toen bakken met kritiek over zich heen vanwege haar persoonlijke aanval op Johan Derksen. Dat heeft hij haar nog altijd niet vergeven.

Lees ook: Johan Derksen nog pissig op Marianne Zwagerman (vorige maand)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen