Zwagerman bezoekt Hendriks & Genee: ‘Verbeterpunten’

Geplaatst op Mon 24 Jun 2019 om 11:15

Marianne Zwagerman was zondagavond niet echt onder de indruk van Café Hendriks & Genee, waarin ze te gast was. Het programma kent veel verbeterpunten. Dat laat ze vanochtend weten op Twitter. Zwagerman zat met twee dames aan tafel om te praten over vrouwen die succesvol zijn. Er keek geen hond naar. “Het was nog 25 graden toen ik wegreed van het Mediapark dus welke idioot zit er voor de tv op zo’n avond. Maar Café Hendriks & Genee heeft wel wat verbeterpunten, dat is zeker.” 

Ze geeft aan dat ze zich verder aansluit bij de mening van tv-journalist Rob Goossens over dit programma. “Een talkshow met deze urgentie hoort op je belangrijkste zender, SBS 6“, schrijft hij vandaag in De Telegraaf.

Ondanks haar twijfels bij het format van Café Hendriks & Genee, heeft Zwagerman wel een leuk contact overgehouden aan de uitzending. Ze gaat koffiedrinken met één van de vrouwen met wie ze aan tafel zat.

Gisteren na Café Hendriks & Genee nog nagepraat met Rahma el Mouden en een afspraak gemaakt. Vrouwen zoals zij zijn de oplossing. We gaan daar binnenkort over verder praten“, twittert ze.

De laatste keer dat Zwagerman te gast was in een tv-programma van Genee, vorig jaar in VI Oranje Blijft Thuis, verliep minder goed. Ze kreeg toen bakken met kritiek over zich heen vanwege haar persoonlijke aanval op Johan Derksen. Dat heeft hij haar nog altijd niet vergeven.

Lees ook: Johan Derksen nog pissig op Marianne Zwagerman (vorige maand)

Foto: SBS
20 Reacties op “Zwagerman bezoekt Hendriks & Genee: ‘Verbeterpunten’”


 1. Remi

  Dat was inderdaad een zéér ongepaste opmerking, richting Johan Derksen.

 2. Bart

  Prima dat Marianne alweer ergens kritiek op heeft maar wat zijn dan die verbeterpunten?

 3. Gradus

  Heb het niet gezien maar gelet op zijn uitlatingen over iedereen kan het haast niet ongepast zijn geweest.

 4. Fred Emmer

  Ik walg van BN-ers.

 5. Leni

  Pfff …. Aan Marianne Zwagerman zijn ook talloze dingen te verbeteren….ga toch weg….dat er gister geen hond keek is natuurlijk logisch!! Wel raar dat ze dat zeurvrouwtje weer een podium geven….miljoenen interessantere mensen lijkt mij!

 6. Joost

  Zelfs op deze foto is sidekick aan het lachen

 7. Loes

  Wilfred is niets zonder Johan.

 8. Loes

  @Joost
  Als je zo’n foto ziet, hoef je al niet meer te kijken.

 9. Ron

  Mevrouwtje Zwagerman had zelf ook niet al te veel in te brengen….

 10. Joop55

  Zwagerman heeft een kop waarvan je spontaan moet gaan poepen.

 11. jahaha

  Wat een vies oud lijk die Zwaagerman en dan zeiken over Johan Derksen. Ze ziet er niet uit met die hangbek en d’r oude tietjes, samengedrukt naar boven, zielig gewoon!!!!!

 12. Trudy

  Die Hendriks zit daar voor lul naast Genee meissie snapt er niks van stelt af en toe een stomme v raag die nergens op slaat Genee kan het beter alleen doen en die Alcoholist Frequin zit daar als een fossiel met die lelijke kop wat doet die kerel daar behalve zuipen vreselijk ik kijk niet meer!!

 13. Trudy

  Hendriks Frequin kunnen beter vertrekken …voegen niks toe aan het programma lekker zappen naar NPO 1

 14. Job

  Ik zou het inderdaad in het najaar gaan proberen op SBS 6. Met wat aanpassingen dat wel. Maar waar zou het passen? Hart van NL en Shownieuws hebben te goede cijfers om dat te verplaatsen voor dit. Dus waar zou het moeten komen? Op prime-time? Vooravond? Dat is waarschijnlijk ook een van de redenen waarom het op Veronica is.

 15. zeurpiet

  Ik zou wel lekker aan die twee verbeterpunten van die Zwagerman willen friemelen. Heerlijk geil topje had ze aan.

 16. anonymous

  Zwagerman: de vrouw met die lelijke kop die daarom altijd haar tieten maar laat zien.

 17. Rubicon

  Zwagerman verdient lof voor haar strijd en inspanningen voor lager-lees ‘anders’-opgeleiden. Betere ambassadrice kun je niet krijgen. Ook naar haar kennis van het media landschap en visie daarop luister ik graag.
  Verzoek het daar wel bij te laten. Al die meninkjes over milieu, politiek etc in media en ‘boekjes’ beter aan anderen overlaten die daar weer meer verstand van hebben

 18. Thom

  Marianne Zwagerman steekt haar afwijkende mening niet onder stoelen of banken en verdient daarvoor alle lof. Daarnaast vinden heel veel mannen dit gewoon een mooie vrouw, onnodig en tamelijk belachelijk om haar zo te beledigen in de comments.

 19. Bart

  @Job Ik zou het op de late zaterdagavond zetten na het Nieuws en Hart van Nederland en dan de late editie van Shownieuws inkorten, overslaan of na Hendriks & Genee doen. Of op zondagavond 21.30u voor Nieuws, Hart van Nederland en Shownieuws. Alleen zit je dan wel gebonden aan het tijdstip van 22.30u dat je moet stoppen. Misschien moeten ze het zelfs een tijdje op beide zenders gaan uitzenden om uiteindelijk op Veronica door te gaan. Ik vind eigenlijk sowieso dat SBS6 moet veranderen in Veronica6 en dat Hendriks en Genee dan gewoon op die zender moet komen.

 20. Henk

  Café Hendriks & Genee is een heel eng programma met veel dwangmatig gelach: https://app.nlziet.nl/video/kijk/567034

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.