Daphne Deckers op zoek naar masturbatieclubs

Daphne Deckers heeft onlangs een ontdekking gedaan die haar hoogst heeft verbaasd, namelijk dat er in Amerika speciale masturbatieclubs zijn voor mannen. Dat vertelt de presentatrice in haar column in de Vrouw. Deckers wil er geen grappen over maken, omdat ze begrijpt dat het voor veel mannen iets prettigs is. “Het is verleidelijk om er lacherig over te doen, maar inmiddels heb ik begrepen dat een masturbatieclub aan een echte behoefte voldoet“, aldus de schrijfster. 

Het lacherige aspect weerhoudt veel mannen ervan om er eerlijk voor uit te komen, weet Deckers. Het is volgens haar niet per se iets voor homo’s. “Een almaar groeiend aantal is heteroseksueel.

Na het lezen over het bestaan van deze clubs wilde weten ‘wat mannen nu eigenlijk doen in zo’n rukclub’. “Aftrekken. Zo simpel is het. Zichzelf en soms elkaar“, zegt ze. “Als een vorm van male bonding.”

Het is volgens Deckers helemaal niets geks. “Heteroseksuele mannen die samen masturberen en/of elkaar aftrekken komt veel vaker voor dan je denkt.”

Vooral tienerjongens doen het, aldus Deckers. “Het wordt een bro job genoemd, en jonge mannen zien het als een onderdeel van samen opgroeien, goede vrienden zijn, samen experimenteren.

Bestaat dit ook in Nederland? “Ik heb via Google proberen uit te vogelen of er ook in Nederland zulke clubs zijn, maar die heb ik vooralsnog niet kunnen vinden.

De Vrouw-column van Daphne Deckers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen