Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers

Geplaatst op Mon 03 Jun 2019 om 9:25

Jeroen Pauw is het eens met de massale kritiek op het recente optreden van Yvon Jaspers in zijn talkshow op NPO 1. De manier waarop ze zich uitte was gezien de andere gasten aan tafel misplaatst. Dat heeft de talkshowhost zondagavond gezegd in Café Hendriks & Genee. De Boer Zoekt Vrouw-ster liep hysterisch te huilen omdat ze onder vuur heeft gelegen om haar schnabbelverslaving. Aan tafel zaten ook de nabestaanden van de vermoorde Anne Faber zaten, die weten wat écht leed is.

Pauw vond het interessant om Jaspers aan tafel te hebben. “Ik vond Yvon Jaspers een ingewikkelde kwestie. Ze is een presentatrice die een verhaal heeft dat ik best graag wilde horen: ze had problemen met haar werkgever, terwijl ze de presentator is van het meest populaire programma van de publieke omroep, en ze voelde zich niet gewaardeerd.”

Al snel gebeurde er iets waarop hij niet had gerekend. “Als Yvon dan op dat moment vertelt hoe erg haar leven is, dan weet je natuurlijk dat iedereen voelt dat er aan tafel iets is wat onmetelijk veel erger is dan dat.”

Had Pauw niet moeten ingrijpen? “Ik heb daar ook wel over nagedacht, want ik voelde dat natuurlijk heel erg aan die tafel, maar ik dacht: het is nóg erger als ik nu zeg: ‘Yvon, je weet toch wel dat die mensen die tegenover jou zitten nog iets veel ergers meegemaakt hebben, waarbij álles wat jij meemaakt eigenlijk in het niet valt.‘”

Pauw rekende op het zelfcorrigerend vermogen van Jaspers, maar dat vermogen bleek niet zo groot. “Ik hoopte dat er een moment zou komen dat Yvon zou zeggen: ‘Ja, waar heb ik het eigenlijk over als ik naar deze mensen kijk.‘”

Lees ook:
Yvon Jaspers afgeslacht om hysterisch optreden Pauw (april)
Albert Verlinde rolt met ogen om Yvon Jaspers (april)
Yvon Jaspers in Pauw is ‘mediaflop van de week’ (april)
Youp vindt Yvon Jaspers een narcistische kakelkut (mei)
Özcan ziet Yvon Jaspers graag vertrekken naar SBS 6 (mei)
Yvon Jaspers hoopt imago te redden, staakt schnabbel (mei)

Foto: BNNVARA
30 Reacties op “Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers”


 1. Sjaak

  Pauw veegt zijn straatje schoon, hij vond het maar al te leuk.

 2. Laat iedereen zichzelf zijn.

  Wat vreselijk dat je er de ouders van Anne Faber bij haalt.

  Heeft niks met Yvon Jaspers te maken.

  Slecht karakter heeft Pauw !!

 3. Rep

  Triest

 4. anoniem

  Hans Nijhuis van AD

  Angela de Jong AD

  wat nu verder met jullie nep nieuws

  1 nooit te vergeten is

  de oiliebol ramp

  huilende hard werkers

  hun brood van hun mond

 5. Ed

  Na 10 minuten al reclame. Direct afgehaakt

 6. Ronaldz

  Ik vind dat Pauw prima heeft gehandeld.
  Het gaat hier niet om zelf corrigerend vermogen van mevrouw Jaspers, maar ook haar inlevingsvermogen.
  Als mevrouw besluit huilie huilie te doen en niet inziet dat er grotere ellende in de wereld is en zelfs bij haar aan tafel, dan vind ik niet dat Pauw daar iets aan moet doen. Hij zit daar om goede vragen te stellen en dat kan hij als de beste!

 7. Joost

  Hij deed het voor die boeren!

 8. west*

  Barry de oudtrainer van Haarlen en de man van Elles Berger overleden
  maar geen letter op MC

  NIEMAND van de b. Ner`s GESCHOKT DEZE KEER ????

 9. q8

  pauw is zelf de schuldige,
  hij had yvonne een andere keer moeten uitnodigen,
  nu word de schuld bij yvonne gelegd,
  tijpies nederlands

  t is net als bij mh17,
  iedereen is de schuld, behalve de vliegmaatschappij zelf

 10. K

  Inderdaad, gaf geen pas waar de Fam Faber bij was ,maar laten we eerlijk zijn heel bekend Nederland snabbelt bij en waarom het een probleem is dat Yvonne dat doet snap ik niet zo goed,

 11. No. 14

  Pauw had groot gelijk, dat hij niet ingreep. Yvon J. had haar boerenverstand moeten gebruiken toen zij al die onzin aan het uitkramen was over al het leed, dat zij heeft moeten doorstaan.
  Kan John de M. Yvon uit haar lijden verlossen en gauw in zijn stal opnemen om zijn mestoverschot te vergroten?

 12. Happie

  No.14:hahahahahaha, mestoverschot: raak getypeerd.

 13. Sjors de Groote

  Hoe is het met onze spraytan Sylvie? Waar is de nieuwe vakantieliefde?

 14. Jaap Sneevliet

  Yvon Jaspers is een bloedende zak met poep.

 15. OMG

  HA HA AL DIE TRIESTE WAARSCHIJNLIJK
  WERKELOZEN REAGEERDERS MET HUN DOMME ,
  TRIESTE REACTIES ALHIER GET A LIFE.😀😀

 16. Johan

  Pauw heeft gelijk, Jaspers is een verwend en narcistische heks

 17. trainer

  @q8
  Alsof Pauw van tevoren had kunnen ruiken dat Jaspers zich aan zou stellen als een oorlogsslachtoffer.

 18. Peter

  Nou, Jeroen had anders ook vraag kunnen stellen over de schijn van belangenverstrengeling die ze totaal niet aan het vermijden was. Om het nog mild uit te drukken. Dat punt had hij ook laten liggen.

 19. Ruben

  @OMG: Wat een goed gespeld bericht plaats jij daar.

 20. Lucy Banaan (wereldster)

  In tegenstelling tot ikzelf stelt Yvon Jaspers niets voor. Zij is een hautaine omhooggevallen kleuterjuf zonder opleiding die ieder contact met de werkelijkheid kwijt is. Hopelijk beseft haar werkgever dit en wordt haar contract nooit meer verlengd, zodat heel tv-kijkend Nederland op zeer korte termijn definitief kan gaan vergeten.
  Mits men mij genoeg geld biedt, ben ik bereid om Boer zoekt Vrouw over te nemen. Ik vraag drie miljoen per aflevering. Dat kan ik prima beargumenteren, ik ben immers een wereldster. Dat staat ook achter mijn naam.

 21. Bep

  Geen beste beurt van Yvon…. maar ze zat vol over alle onrecht haar aangedaan, had geen oog voor de anderen.Ze krijgt wel een minpunt.

 22. Remi

  Die beste bеurt krijgt ze wel vаn mij, Bep.

 23. Dominee Bonk

  Yvonne Jaspers moet zich zo enorm schamen, maar kan dat niet, omdat zij geen geweten heeft. Hoe durft dit wezen zich nog op de tv te vertonen, dat zegt toch al genoeg. Zij is een verdorven valse spin, een typische NPO graaiwolf, die meedogenloos te werk gaat. Van God los, NPO ontsla dit wezen. Amen.

 24. Boer Henk

  Het liet prachtig zien hoe Jaspers alleen met zichzelf bezig is. Ze past ook niet bij de slogan van KRO ‘Meer oog voor elkaar’.

 25. Trudy

  De heks Yvonne heeft geen verstand als je zo met jezelf bezig bent dan hoor je niet op de buis het is gewoon een geldgraaier met haar veel te dure servies dat ze verkoopt …..

 26. jomari

  @ q8 9:49 heeft gelijk ook wat de M.H. 17 betreft.

  Pauw had ook komedie met dat uitgeperste traantje van Jasper ter plekke
  moeten relativeren daar zit hij voor.
  Hij neemt voor de uitzending alle gesprekken even door met redactie en gasten.
  Hij wist heus wel dat er een drama queen tegenover hem zat die hij bewust liet leeg
  lopen.

 27. Willum

  Jeroen had dat van te voren kunnen zien aankomen. Hij heeft het mogelijk gemaakt. Hij en/of zijn redactie heeft zitten slapen. Of was het een opzetje? Dan heeft hij dus bewust de ouders van Anne gebruikt. Is dat wel helemaal koosjer?

 28. Fox Mulder

  Yvon was volledig haarzelf. Nu ook eens voor de camera.

 29. Dotan

  Ik herken alle enorme tragiek rondom Yvonne Jaspers, ik herken mijzelf zo waanzinnig in haar, allebei zijn wij slachtoffers. Ik begrijp niet waarom mensen ons haten, alleen maar omdat wij geld van anderen aftroggelen en daarbij over lijken gaan. Ja duuh, wij kicken nu eenmaal op geld. Vergelijk ons met bijvoorbeeld Matthijs van Nieuwkerk, wij zijn echt een trio van mooie menskinderen, ja ok belust op geld en gewetenloos in de slachtofferrol kruipend, maar wat verwacht men nou van rancuneuze narcisten? Yvonne, laat je niet gek maken, gewoon op de TV gaan huilen en je vooral niet inleven in heet leed van anderen, denk aan je zelf, dat doe ik als mega super egoïst al vanaf kleins af aan, vraag het mensen uit mijn omgeving, ik pakte alles van iedereen af en was vroeger trouwens ook al bezig met enorme trollenlegers en andere identiteiten, ik was en ben namelijk ziekelijk en gevaarlijk jaloers. Maar dat is niet erg, daar kan ik niks aan doen, dat heb ik gewoon van mijn moeder Patty Harpenau. Zij weet als geen ander mensen te belazeren. En waarom? Nou heel simpel: wij willen geld afpakken van anderen. net als jij Yvonne. Eigenlijk best leuk, hoe slecht wij zijn, ik geniet er best enorm van. Matthijs van Nieuwkerk jij en ik, wij noemen ons gewoon partners in crime, en hebben daarbij totaal geen last van ons geweten, de mensen moeten gewoon niet zo gemeen tegen ons zij en ons gewoon onze gang laten gaan, wij mogen toch zelf weten of we de boel belazeren, het valt namelijk altijd te proberen Yvonne, dat weten jij en ik (en Matthijs) als geen ander: er zijn altijd mensen die in onze oplichterspraktijken trappen en de dupe zijn van onze gemeenheid: maar Yvonne: daar zitten wij totaal niet mee, we gaan hele leven hiermee door, we blijven huilen en denken maar één ding: Hoeveel is er deze maand weer bijgeschreven op onze rekening?? En als we dat bekijken, dan verschijnt er weer een grote glimlach tussen onze krokodillentraantjes door. Ja Yvonne, ik en jij en Matthijs doen dit zo goed, we spelen heel trefzeker en doelbewust slachtoffer, en gaan echt over lijken. Dat is ons levensmotto, wij zijn fijne mensen. Wij houden van niemand, behalve van ons zelf. Ik ben Dotan, jij bent Yvonne, wii zijn vier handen op één buik. Zullen we samen proberen Matthijs zijn 6 ton plus bonussen af te pakken? Lijkt me best leuk en we kunnen het zeker.

 30. dominee Bonk

  Beste Lucie Banaan (wereldster),
  Wat ben ik blij dat jij Yvonne Jaspers gaat vervangen voor 3 miljoen per aflevering bij Boer zoekt vrouw. Ja je bent en blijft een echte wereldster, anders had dat ook nooit achter jouw naam gestaan. Ik heb je twintig jaar geleden in Franeker gezien, ja ook toen was je een wereldster. Ik heb je toen opgezocht in de kleedkamer, wat ik toen met jou heb meegemaakt zal ik nooit vergeten, daar kan geen enkele zwarte kous tegenop. Ik denk nog vaak aan ons hoogtepunt als ik weer sta te preken. Zo intens intrinsiek fijn dat ik jou hier nou ontmoet op dit mediacourant forum bij een item over de grof-geldgraaister Yvonne Jaspers, de Duivelin. Zij mag nooit in mijn kerk verschijnen, jij, als zijnde wereldster, natuurlijk wel, we zullen elkaar vinden gillende achter de kansel. Een nieuw krijsend hoogtepunt in het verschiet? Kom jij, Lucie Banaan (wereldster), ook al klaar bij deze fijn-christelijke gedachte? ik wel, inmiddels……… ik moet mij nu even verschonen, sorry, tot later, lieve banaan en wereldster

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.