Televizier-gala en NikkieTutorials slaan handen ineen

Geplaatst op Tue 25 Jun 2019 om 10:20

Het Gouden Televizier-Ring Gala slaat de handen ineen met de bekende Nederlandse YouTuber NikkieTutorials. Samen lanceren ze een nieuwe publieksprijs voor online video. Dat heeft de AVROTROS vandaag laten weten. Het Televizier-gala is nu nog vooral een feestje voor de ‘oude’, traditionele televisie, maar daar komt nu een einde aan, want, zo meldt AVROTROS: “Online video is niet meer weg te denken uit de media én uit het leven van veel Nederlanders.”

De mensen van Televizier openen vandaag de stembus voor een nieuwe publieksprijs, de Televizier-Ster: Online-videoserie. “Oftewel, wie maakt de leukste, mooiste en beste serie op internet?

Alle kanshebbers dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden. “Zo mogen alleen Nederlands gesproken kanalen en series die op een vrij toegankelijk kanaal staan meedoen.”

De Televizier is lyrisch. “We zijn er ontzettend trots op dat Nikkie de Jager van het immens populaire YouTube-kanaal NikkieTutorials haar naam aan de nieuwe award heeft verbonden.”

Zelf vindt Nikkie het ook leuk: “Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven. De award geeft deze makers die extra glow waar ik zo van hou, dus stemmen allemaal!

Stemprocedure

Een vakjury heeft een startlijst met kanshebbers samengesteld, maar het publiek kan gedurende de kwalificatieronde die vandaag van start gaat nog online-videoseries toevoegen. De jury deelt daarnaast nog vijf wildcards uit aan series die niet de top 20 gehaald hebben, maar wel een plekje verdienen.

De verkiezing heeft twee stemrondes: een kwalificatieronde en een nominatieronde. De kwalificatieronde start vandaag om 10:00 uur en eindigt woensdag 10 juli om 10:00 uur. Alle tellers gaan daarna weer op nul waarna opnieuw gestemd wordt, dit keer voor de drie uiteindelijke genomineerden. Die nominatieronde loopt van 20 augustus tot 23 september.

De Televizier-Ster: Online-videoserie wordt uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam, dat in oktober wordt uitgezonden door NPO 1.

Songfestival

NikkieTutorials werd onlangs door Anna Nooshin getipt voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Met deze klus voor het Televizier-gala is Nikkie al met één voet binnen bij Songfestival-omroep AVROTROS.

Foto: YouTube
23 Reacties op “Televizier-gala en NikkieTutorials slaan handen ineen”


 1. Bart

  Prachtig kapsel heeft ze. Hahahaha

 2. El

  “Oftewel, wie maakt de leukste, mooiste en beste serie op internet?”

  Tot nu toe is die nog niet gemaakt.

 3. Lieke van Lexmond Lover

  is dat Barbie op de foto? wat een kop zeg

 4. MichaelDH

  Waarom een foto van Shrek bij dit artikel?

 5. Sean

  AVROTROS: “Kinders, kijk naar ons! Alsjeblieft?”

 6. Jaap Aap

  “zo meldt AVROTROS: “Online video is niet meer weg te denken uit de media én uit het leven van veel Nederlanders.”

  Uit het leven van kinderen, pubers en jongmensen misschien? Niet voor de afgrijselijk oude doelgroep van de AVRO hoor.

  De enige ‘toegevoegde waarde’ die die YouTube-filmpjes vaak hebben is dat kinderen al vroeg allerlei scheldwoorden leren… Het heeft niets te maken met televisie, en zeker niet als je zo’n hoofd hebt!

 7. Caitlin

  Slim van AVROTROS. Nikkie heeft 12 miljoen volgers op YouTube en 12 miljoen op Instragram. Waarom niet proberen meer jongeren naar je zender te lokken? Ik voel ook een songfestivalpresentatieklus aankomen voor haar. Haar Engels is uitstekend, en vlot babbelen kan ze ook.

 8. jomari

  Spontane leuk mens die Nikkie, maar wat zal zij toch op haar huid en lippen smeren
  zodat ze op een etalagepop lijkt.

 9. liefkleinhertje

  Een spontaan leuk mens ben jij niet in ieder geval Jomari want die Nikkie is helemaal niks maar nog wel meer dan jou.
  In plaats van op deze side je giftige onzin uit te kramen moet je lekker in het meer van Loch Ness gaan drijven of nog beter Tjernobyl dan ben je lekker uit het zicht.
  Zo’n onnozel wicht als die Nikkie met een etalagepop vergelijken is nog tot daar aan toe maar als zo’n monster als jij dat doet is gewoon walgelijk .

 10. Ralph

  @liefkleinhertje, jaloers of gefrustreerd. Jij mag het zeggen.

 11. Curryworst

  @ Ralph, jij bent beide!

 12. Marq

  Curryworst word met de dag triester.niemand zitte wachten op die zielige mening van jou.

 13. Kird

  Pfff miljoenen waardeloze makeup meisjes op het internet

  Allemaal doen ze elkaar na 🤣

  Wat een trieste aandachtszieke aapjes allemaal

 14. Anonymous

  Wat een wijf is die Nicky Slettorials, vre se lijk. Het einde van het Televizier gala is in zicht.

 15. Deadly Viper

  Wat een monster is dat op de foto.

 16. Deadly Viper

  ?

 17. Anonymous

  Ze is nog scheel ook, die oversized lantaarnpaal.

 18. Anonymous

  Als Nicky Truttorials het ESF gaat presenteren wordt het al helemaal niks.

 19. Benny Downhill

  Zolang er maar geen Wendy, Patty, Gordon, drank en doorrijder Roelvink of die nepkomiek met die spleet tussen z’n tanden en die onderbeetkop opdoemt op de TV is het toch prima?

 20. Doleen

  Wauw, jullie commentaar alleen al maakt me misselijk! Dit meisje staat juist voor alle positiviteit en laat zien dat iemand die gepest geweest is het kan maken in de grote boze wereld. Een minder mooie foto zegt niet meteen dat alles rete negatief is!

  Desalniettemin is zij nog altijd verder gekomen dan jullie!

 21. Anonymous

  @Doleen:

  ,,Dit meisje staat juist voor alle positiviteit”.
  WHOAHAHAHAHAHA !! 😂🤣😂🤣

 22. liefkleinhertje

  Doleen is een dom onnozel wicht , ze weet niet beter.
  Doleen zal ook wel een lekke doos krijgen van Jesse Klaver dus laat haar maar in de waan.

 23. Anonymous

  @Doleen:

  Jawel, een minder mooie foto zegt meteen dat alles rete negatief is, en dat Truttorials een onwijs lelijk wijf is, ze kan zo de prostitutie in met die volgeschilderde rotkop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.