Katja Schuurman vond RTL traag na haar overstap

Geplaatst op Tue 25 Jun 2019 om 9:40

Katja Schuurman vindt dat er wel wat meer vaart in had mogen zitten bij RTL na haar overstap van KRO-NCRV. Dat laat de presentatrice blijken in gesprek met de Televizier. Het duurde relatief lang voordat ze een programma kreeg bij RTL: ze tekende in april 2018, haar contract ging in september 2018 in en pas vorige maand begon haar eerste show Gemaakt in Nederland. Het is jammer, maar begrijpelijk, aldus Schuurman. “Ik stapte over in een periode dat er veel veranderde bij RTL.”

Veel mensen dachten dat Schuurman in september al direct in beeld zou verschijnen. “Vooraf hadden we gepraat over wat ik zou gaan doen, dus ik wilde meteen doorpakken. Dat duurde iets langer dan verwacht.”

Nu is ze dus te zien met Ondertussen in Nederland. “En inmiddels draai ik naast deze reeks ook een ander programma en bereid ik meer projecten voor. Ook praten we over een rol in een dramaserie. Dus ja, de overstap voelt top.

Hoe vond ze het om samen te werken met Tijl Beckand? “Ik kwam hem weinig tegen. We gingen veel los van elkaar op pad. Maar we begonnen en eindigden de afleveringen wel steeds samen. Daar had ik ontzettend veel lol in. Het is een onwijs leuke vent en het klikte meteen.

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot
28 Reacties op “Katja Schuurman vond RTL traag na haar overstap”


 1. BRK

  “Nu is ze dus te zien met Ondertussen in Nederland.”

  Correctie: het is “Gemaakt in Nederland”.

  Ik vraag me af wat zij nu nog meer gaat doen bij RTL. Er wordt de hele tijd nogal mysterieus over gedaan.

 2. Pandahoofd

  Hoi ik ben Pandahoofd

 3. Pauline

  Hysterische dame die Memories om zeep geholpen heeft en altijd als voorwaarde stelt dat ze veel wil reizen. Nou dat is er met haar huidige programma opnieuw gelukt, kijken waar de pinda’s van Calvé groeien en idem de hop van Heineken. Wat zou zij toch van omroepbazen weten dat dit haar altijd lukt dit stuk oversekste onbenul. Maar misschien is dit laatste wel haar kracht.

 4. Max

  Katje moet lekker bij Freekje op de wc gaan zitten. Nymfomane ellende. Ze werden nog getrouwd door Femke Halsema ook, bah bah.

 5. Joris

  @Pauline…. je haalt me de woorden uit mijn mond!

 6. Meneer Kaktus

  Katja zelf is pijlsnel, zo herinner ik me van die keer dat ik haar door de caravan joeg.

 7. Meneer Kaktus

  *keren*

 8. Jantje

  Blij dat ze weg is bij KRO-NCRV. Dat zij daar zat is alleen al een reden om de omroepen af te schaffen. Iemand die in levenshouding en visie zo extreem ver weg staat van de achtergrond van KRO-NCRV waar ben je dan mee bezig? Memories werd van een human interest programma met enige diepgang omgevormd tot gesprekken over platte seks. STOP er dan mee KRO NCRV, stop er dan mee

 9. Leo

  Als Katja meteen harde contractafspraken had gemaakt met RTL dan had ze wrs ook niet zo lang moeten wachten op een programma. Laf om nu achteraf de schuld hiervoor te leggen bij RTL, ook niet erg loyaal t.o.v. werkgever.

 10. erfgooier

  Zowel Katja als Tijl zijn vreselijk in dit programma.
  Vooral Katja loopt steeds uitsloverig en parmantig te doen bij een bedrijfsbezoek.

 11. Bart

  @ Pauline, had jij het beter gedaan? Daarom zit je achter de kassa elke dag hahahahaha

 12. Gerard de Groot

  Wat mij betreft was dit programma “gemaakt in Nederland” meteen het laatste programma met haar. Het programma was niet eens zo saai, maar ik kan haar niet meer verdragen. Oud meisje wat nog steeds koket wil doen. Tenenkrommend.

 13. David

  Katja vind ik een hele viezige oude vrouw met vies haar en ze lacht als een breedbekkikker. Het is ook geen lach maar een lelijke grimas. Doodeng deze oude vrouw.

 14. Tessa

  I love Katja. Wat een afgunst

 15. Freddie

  Ik vind dat programma typisch iets voor de zaterdag-zondagmiddag. Het is beschamend dat zoiets op prime-time geslingerd wordt.

 16. Jaap Aap

  Walgelijke loeder. Dat haar kop maar nooit meer op tv mag verschijnen!

 17. Marc

  Arme Freek, getrouwd met zijn aanstaande ex…….

 18. anoniem

  als mijn zoon

  met zo een uit gebaggerd vies kind zou thuis komen

  no way

  hoe kan een normale man / jongen verliefd worden op zo een vies lelijke benen kind

 19. Enzo Voorthuijsen

  Het programma “Gemaakt in Nederland” had best een leuk programma kunnen zijn als Tijl Beckand en Katja Schuurman het niet zo infantiel, bij het schijtlollige af, hadden gepresenteerd. Het was dan ook reden genoeg om gelijk af te haken.

 20. Bart

  @ Jaap Aap en de rest van de nerds hier denken met schoonheden op de bank te zitten. Haha sukkels

 21. Noa

  @Bart,

  Alles beter dan een verlepte coke snuivende zuipende door geneuqte bosheks die graag te koop loopt over hoeveel van haar gaten ze op een dag laat vullen door die mislukte kok. So boring.
  Memories heeft deze talentloze vrouw verziekt en alles wij zij aanpakt wordt verziekt en/of is niet leuk.

 22. Janine

  Ze komt ons weer versterken in Meerdijk! We hebben Jessica harmsen enorm gemist en na 20 jaar mag ze haar wilde krullen weer schudden

 23. Samuel Cohen

  Leuk dat ze weer haar goede lijn heeft gevonden. Ze heeft dan ook echt leuke programma’s gemaakt. Dat wil zeggen, dat haar goede passende programma’s zijn aangeboden. Dat maakt een winnend programma.

 24. Laurens B

  Hieruit blijkt maar weer dat Katja ook deels een impulsaankoop is/was, zeker toen John de Mol alles opkocht en ze bang waren met niets over te blijven.
  Dan Katja maar, maar wat laten we haar eigenlijk doen? Dit is immers ook gelijk het probleem, Katja blinkt nergens in uit en is dus al snel inwisselbaar. Daarom ook geen handige aankoop. Froukje de Both had bijvoorbeeld ook prima ‘Gemaakt in Nederland’ kunnen doen.

 25. Samuel Cohen

  Froukje zou ook een goede keus zijn geweest. Ik ben het met je eens.

 26. Een filter is alleen voor koffie

  Katja is een multitalent. Net als Tijl. Ik mag ze beiden.

 27. Piet de zwart

  Misschien moet ze eerst eens wat minder snuiven!

 28. Trudy

  Weer een GTST soapie die niks kan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.