SBS 6 test deze zomer nieuw soort testbeeld

SBS 6 test in de zomer een nieuw soort testbeeld uit. De zender brengt vanaf 8 juli elke maandag tussen 21.30 en 22.30 uur gezinnen in beeld die bordspelletjes met elkaar spelen, waarschijnlijk om te testen of alles nog werkt. De gezinnen spelen de spelletjes vanuit hun eigen huiskamer. “In iedere aflevering van Beat The Box volgen camera’s de vier teams in de verschillende huiskamers. De teams spelen niet tegen elkaar, maar krijgen wel dezelfde opdrachten“, legt een zegsman uit.

Voor de uitzendingen zet SBS 6 meerdere camera’s in. “De camera’s tonen wisselend de verrichtingen van de teams tijdens alle spelronden.”

Heeft de kijker er eigenlijk ook nog wat aan? SBS denkt van wel. “De kijker ziet hoe één en dezelfde vraag of opdracht een hele reeks hilarische reacties tot gevolg heeft. Beat The Box is mede hierdoor een afwisselend, lichtvoetig programma met een vlot tempo en een verrassende dynamiek.”

SBS 6 rekent op veel kijkers. “Het programma staat garant voor een klein uur volop genieten van een even fanatieke als vriendschappelijke strijd vol ongecompliceerde gezelligheid.”

Lees ook: Nieuwe SBS-show: gewone mensen spelen bordspellen (27 november)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen