Patty Brard: ‘Niet meer die gezellige dikkerd op tv’

Geplaatst op wo 12 jun 2019 om 10:50

Patty Brard is door haar enorme gewichtsverlies niet meer ‘die gezellige dikkerd’ op televisie. Dat zegt de Talpa-diva met gevoel voor understatement in De Telegraaf. Na Hotter Than My Daughter is Brard nu ook te zien met een emo-programma op TLC: Expeditie Schoonmoeder. Waarom gaat ze ineens de empathische kant op? Ze denkt zelf dat het komt door haar gastric bypass. “Ik denk dat dat een beetje te maken heeft met al die kilo’s die ik ben afgevallen. Het zijn er inmiddels 40.”

Mensen kijken anders tegen je aan als je dun bent, aldus Brard. “Ik ben niet meer ’die gezellige dikkerd’, dus ik hoef ook niet meer steeds het feestbeest uit te hangen.”

Brard voelt zich als herboren op tv. “Ik heb mezelf opnieuw uitgevonden. In feite had ik altijd al die interesse in ’gewone mensen’, maar vroeger had ik letterlijk een olifantshuid. Ik liet het allemaal minder ’binnen’.”

Ze besluit: “Nu die laag is afgepeld, durf ik mezelf ook te laten zien en mezelf open te stellen voor anderen. Dat voelen mensen en dan durven ze zelf ook.”

Het Telegraaf-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
33 Reacties op “Patty Brard: ‘Niet meer die gezellige dikkerd op tv’”


 1. Bears’den

  Nee idd, nu ben je een gestoorde borderliner die eruit ziet als een tot leven gebracht kadaver!!

  Heks!

 2. Paut Pielusma

  Ze is niet meer zo gezellig dik; is ze van een trapje afgevallen?

 3. Nelly

  Patty is nooit gezellig geweest, wat een heks

 4. Robert van Dam

  Patty die gaat bemiddelen tussen twee mensen
  hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

  Bel je dochter eens Pat!

 5. Tinie Parkiet

  @Paut Pielusma – Ze kwam van drie hoog.

 6. Tanja

  Wat een draak is het toch ook, doen alsof ze zoveel empathie heeft.
  Terwijl ze zelf d’r dochter al jaren niet meer ziet.
  Achterbaks wijf.

 7. Priscilla

  Mam?

 8. ja ja

  ‘Waar twee kijven hebben twee schuld,’ vertelde Patty aan de glossy LINDA. ‘Al weet ik niet eens meer waar het bij Priscil en mij nou om is begonnen. Of wanneer ik haar voor het laatst heb gezien. En hoe langer een ruzie duurt, hoe moeilijker het wordt om het goed te maken. En als dat ooit gebeurt: hóé dan? (…) Ik weet waar ze werkt, maar ik wil haar niet dwingen. Wat moet ik doen? Er naartoe gaan en dat ze me vervolgens wegstuurt? Dat verdriet bespaar ik mezelf. Als zij het wil, ben ik bereid nergens meer over te praten. Ik denk dat dat de enige mogelijkheid is: doen alsof er niks is gebeurd. Want waar ga je beginnen?’ Hoewel Patty met het interview geen slechte bedoelingen had, zorgde dat onbedoeld voor een nóg grotere verwijdering: Priscilla plaatste kort na de verschijning van het magazine een veelzeggende tekst op haar Instagram-pagina: ‘Alles wat je doet voor aandacht, is de reden dat je mijn aandacht niet krijgt.’

 9. Bart

  Ik vind dat ze er niet mooier op is geworden de afgelopen 2 jaar.

 10. remco

  Patty Brard heeft al negen jaar geen contact meer met haar dochter, prima idee om haar te laten bemiddelen tussen twee mensen.

 11. iemand

  En dat vind ik juist nou zo’n onzin, dat die kilo’s zo bepalend zouden moeten zijn voor je karakter of je houding naar andere mensen. Ik ben blij voor haar dat ze zoveel is afgevallen en ik weeg zelf na mijn operatie in 2017 ook 52 kilo minder maar ik weiger mij anders te gedragen of ik nu zwaar of slank ben iets wat mij bij sommige groepsgenoten in het traject wel enigszins opviel.

 12. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Blijkbaar vond die gekke Patsie dat ze nogal gezellig was.
  Wij delen die mening nog steeds niet.
  Inpakken en wegwezen?
  Next!

 13. Trudy

  Weg met die ouwe rotkop op Tv ze denkt maar dat ze wat voorstelt… de meute moet haar niet dus opgerot

 14. Curryworst

  Pratend kadaver.

 15. Donald Dumb

  Rot snel op naar Ibiza en val ons verder niet lastig.

 16. Botox

  Patty kijk eens in de spiegel , een mummie is nog mooier.
  Haar gezicht lijkt wel van perkament.
  En dan nog die tienerkleding die ze draagt met die belachelijke korte rokjes.
  Een goede tip!!!! Ga lekker met pensioen.

 17. Botox

  Patty heeft zich zelf uit gevonden.Klaar zijn we er mee!!!!!

 18. Alotta Fagina

  Patty is gewoon zichzelf, kunnen anderen een puntje aan zuigen! Take it or leave it…maar genoeg over die gastric bypass, niet alle dikkerds zijn gezellig! Over stereotype gesproken

 19. Joop

  Patty praat poep. Klysma time.

 20. Eva

  Dat enge mens Petty Brard heeft het kontakt met de maatschappij al lang geleden verloren volgens mij en de hond die er ook geen brood van lust.
  Nog even en ze gaat als relatietherapeut verder voor €1,50 per minuut.
  Of als gewichtsconsulent. Of als psychotherapeut. Of als zanglerares. Of als botoxspecialist. En zo kom je op 12 ambachten en 13 ongelukken.
  Je kan het knap vinden, maar je kan ook stoppen wanneer het pathetisch wordt.

 21. Pieter de Boer

  Patty, denk is na voor je iets zegt.
  Als je jezelf opnieuw uitvindt dan stop je die nieuwe uitvinding vol fouten en storingen? Je hebt jezelf helemaal niet uitgevonden. Je bent gewoon dezelfde ir ritante nep-truus die je altijd al was alleen nu klotst het vel om je middel in plaats van dat er een ministratosfeer hangt.
  En de mensen vinden je nog steeds gewoon eng. Doe maar een keertje rondvraag op de markt in Amsterdam-Noord. Ze vinden je allemaal gewoon een eng wij f.

  Dus haal je niks in je hoofd.

 22. Top

  Wat ziet dat er uit zeg. Is ze soms ernstig ziek?

 23. Patty

  Nou nou nou ik val hier van mijn stoel! Wat een nare reacties!

 24. Jan

  @Patty: Dit is Mediacourant…de borderliners, de trollen, de aso’s verzamelen zich hier altijd om zich uit te leven vanwege een leven vol frustraties.
  Hier zitten gewoon brave huismoeders en vaders bij, vergis je daar niet mee.

 25. Tineke

  Wat een negatieve onzin, ben gewoon blij voor iemand dat ze zich goed voelt. Niks van aantrekken Patty , diep respect

 26. Anoniem

  @Pieter de boer:

  Alsof Patty zou luisteren naar die tokkies uit Amsterdam noord, een van de ergste achterbuurten van NL.Als je daar woont neemt niemand je serieus, enge buurt vol losers,schulden,zwaar aan de drank,drugs,etc. Broeinest van criminelen of nog erger ,radicale M*slims.

 27. Anoniem

  Patty, laat al die zeikerds maar doodvallen.

 28. Umfufu

  Gezellig ? Wanneer was dat ?

 29. den Draaiert Joost

  Nou schat, je was nooit een gezellig dikkerd hoor, je bent altijd een jankgerige dikkerd op tv geweest.

 30. soho

  Volgende stap zou moeten zijn: van de tv af. En uit de bladen. Het is allemaal alleen maar geschreeuw om aandacht. Je kan wachten op de volgende ”ramp” die haar zogenaamd overkomt, om weer meer aandacht te krijgen. En de media trappen er maar in. Ik mag haar niet, komt op mij over als een enorme borderliner, sorry hoor.

 31. jodokus

  Ik begin waardering te krijgen voor haar dochter dat ze niet met dit figuur meer wil omgaan. En omdat dochter niet zoals de talloze kinderen van bekende Nederlanders mee wil liften op de gratis verkregen naam bij de geboorte. Dit zijn vaak echt intellectuele lichtgewichten die alleen maar lagere school hebben. Met smerigheid en truucs en megalomanie wordt vervolgens een ”carriere” geconstrueerd uit alleen maar de familienaam. En wat me stoort is dat de media hier in trappen. Rot toch op met die lui. Het zijn imbecielen en ze zijn vaak intens vals, omdat er helemaal geen intelligentie of talent is moeten ze dat wel zijn om zich nog enigszins op niveau neer te zetten, terwijl ze geen enkel niveau hebben.

 32. jodokus

  Ik bedoel met de beschrijving hierboven dus juist niet de dochter van Brard. Die is anders dan het hierboven beschrevene.

 33. Sjon de Mhol

  Niet meer beeldvullend dik echter wel zeer talentloos. Het was niks en wordt niks. Misschien is de landmacht iets voor Patty.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.