René van der Gijp ‘totaal niet blij’ met zomerstop VI

Geplaatst op wo 12 jun 2019 om 10:30

René van der Gijp is er helemaal niet blij mee dat Veronica Inside maandag met zomerstop is gegaan. Hij gaat het programma missen in de zomer. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Veel mensen zijn blij als ze op vakantie mogen, maar Van der Gijp hoort daar niet bij. “Nee, totaal niet. Ik vind het wel lekker maandag en vrijdag“, zegt hij over de twee wekelijkse uitzendingen op Veronica. “Heb ik tenminste iets om naar uit te kijken. Een hele lege week schiet ook niet op.”

Wat gaat Van der Gijp doen op vakantie? “Ik ga twee weken naar Ibiza om het die kleine een beetje naar de zin te maken daar. Hij heeft er wel zin in. Hij wordt 18, dus hij kan daar de cafeetjes in.”

Wilfred Genee kijkt terug op een prettig eerste jaar bij Talpa. “Ik moet zeggen dat het lekker gelopen is. Als je nagaat dat Johan inmiddels 98 is en dat hij onder de jeugdige kijkers nog steeds zo populair is, dat is wel bijzonder.

Er is ook niet geruzied. Johan Derksen: “Ik zeg altijd: de hoogte van ons contract houdt onze solidariteit in stand.”

Eigenlijk wilde Derksen Boulevard helemaal niet te woord staan. Luuk Ikink: “Wij werden toch helemaal afgemaakt als programma zijnde?

Olcay Gulsen: “Ja, klopt. Johan zei ook: ‘Ik wil eigenlijk helemaal niet eens met jou praten of met Boulevard. Het is een kutprogramma. Jullie knippen altijd alles eruit en dan verdraaien jullie het weer.’ Ik denk dat die man dat meent. Dat vindt de kijker ook interessant.”

Hij vond mij ook niks, hoor. Dat is ook prima. Ik vind het ook wel weer grappig en stoer dat hij het gewoon zegt. Wilfred neemt het dan weer een beetje voor me op. Dat is ook het programmaconcept.”

Foto: RTL
26 Reacties op “René van der Gijp ‘totaal niet blij’ met zomerstop VI”


 1. Peter Post

  Wij wel.

 2. KLMNPOQ

  Ik heb nooit begrepen waaom zomerstops worden ingevoerd bij Radio en tv zenders
  Bij de BBC bijvoorbeeld gaat alles gewoon door !

 3. Humberto T

  Van mij mag het definitief stoppen, wat een k*t programma dat VI

 4. Samantha

  MC zal ook niet blij zijn, scheelt toch weer een hoop artikelen en dan verdwijnt 6 Inside ook nog, dus ongeveer 70 berichten minder per maand.

 5. Remi

  Jammer inderdaad, zo’n zomerstop.

 6. Laurens

  De volgende Talpa blunder. WK voetbal loopt net. De stekker gaat er dan uit. Wie doet de planning daar in godsnaam?

 7. Wolter

  Veronica zal het niet beter doen zonder VI

 8. anoniem

  Rene

  dan ga je in de zomerstop als Renata
  door het leven

  en dan kijk je naar RTL Boulverd

  en geil je op john de Mol en zijn Geld.

 9. M

  Zal ook niet meevallen voor Gijp om maandenlang niemand meer publiekelijk af te kunnen zeiken en voor l*l te kunnen zetten….

 10. pieter baan

  M
  Wed 12 Jun 2019 om 11:34

  de reden waarom 90% hier zit maar dit terzijde

 11. Marco55

  Kan niet snel genoeg 5 Augustus zijn.

 12. Mark

  Dus René doet de hele week geen zak, en heeft ook geen hobby’s. Is ook verder niet nodig met zo’n salaris, dat je het hele jaar een beetje kunt luieren, maar wordt die daar nu echt gelukkig van, als je maar een beetje zit te wachten tot het weer maandag of vrijdag is, zodat ie weer 2 uur iets te doen heeft.

 13. Römmeke

  Tja, het programma is als therapie voor onze depri patiënt. Nu maar hopen dat hij overleeft.

 14. H. Tan

  Ik wil de zomereditie wel voor mijn rekening nemen.

  Fris en fruitig!

  Tan

 15. White Angel.

  Ik kan je goed begrijpen hoor R.v.d. Gijp, je zit ook maar alleen daar in je huis, want je kind gaat natuurlijk uit met zijn vrienden, wat logisch is.
  Die andere hebben allemaal een volledig gezin.

  Ik hoop dat je ondanks alles toch een beetje leuke vakantie krijgt.

 16. Henkie

  Wellicht een hobby zoeken in plaats van een hele dag op je reet op de bank liggen?

 17. Mick

  “Ik ga twee weken naar Ibiza om het die kleine een beetje naar de zin te maken daar. Hij heeft er wel zin in. Hij wordt 18, dus hij kan daar de cafeetjes in.”

  Klinkt wel heel dubbelzinnig.

 18. Brutes

  Misschien kan hij een keer naar de F1 uitzending kan hij Mister Doornbos een keer onder tafel lullen want hij wilt toch constant t wordt hebben gaten komen er bijna niet doorheen .

 19. aammehoela

  Juist fijn dat het even stopt. Kunnen ze begin augustus er weer tegenaan, tenminste als het gelijk begint met de competitie, voorrondes CL en EL etc.

 20. Umfufu

  Lieverd, dat is het.

 21. Jordao

  Blijkt dus dat die Gijp totaal een leeghoofd is en alleen maar oppervlakkige dingen doet buiten zijn luizenbaan bij VI. Er zijn genoeg nuttige dingen te doen (op de wereld) dan alleen maar lui thuis op de bank liggen met een zak chips en kijken naar alleen voetbal. Met zijn overbetaalde salaris kan ie eens echt de wereld verkennen of ander cultuur opsnuiven wat je een rijker mens maakt in algemene ontwikkeling dan alleen maar over de rug van een ander mensen belachelijk maken en de lolbroek uithangen.

 22. Greg

  freaking hypocrite asshole

 23. anoniem

  Echt, over 100 jaar lacht iedereen erom dat wij nog elke avond geboeid aan het kamerbreede televisiescherm zaten.. ;-D

 24. Christien Crosty

  Over 100 jaar geeft niemand een f”ck om wat er nu gebeurt.

 25. Bart

  @anoniem Nee hoor dat doen ze dan ook nog steeds. Misschien in een andere setting maar dat scherm is op een bepaalde manier onderdeel van de huiskamers.

 26. anoniem

  Als de ontwikkelingen zo doorgaan, plug je tegen die tijd de televisie rechtstreeks in je hoofd? :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.