Olcay Gulsen heeft John de Mol nog nooit ontmoet

Geplaatst op Tue 25 Jun 2019 om 13:15

Talpa-baas John de Mol vereert B-sterren als Dries Roelvink en Sanne Hans regelmatig met luxe dinertjes, maar Olcay Gulsen tekende onlangs bij Talpa Network zónder de mediamiljardair überhaupt ooit te hebben gezien. Dat vertelt ze vandaag in Grazia. Gulsen voelt geen druk om voor ‘s lands rijkste tv-man te werken. “Daar heb ik nul last van. Ik ken die beste man niet eens, heb hem nog nooit een hand gegeven“, aldus de presentatrice, bekend van RTL Boulevard.

Ze gaat uiteraard wel haar best doen bij Talpa. “Ik ben wel iemand die, áls ze ergens voor gaat, dan ook voor het maximaal haalbare gaat. Maar niet onder druk van een of andere hoge pief die aan het meekijken is of ik wel voldoe.”

Haar eerste Talpa-programma zal gaan over huiselijk geweld. “Dat stond hoog op mijn verlanglijstje. Ik ben zelf ervaringsdeskundige en vind het belangrijk om dit onderwerp aandacht te geven met een taboedoorbrekende serie. Mijn doel is om betekenisvolle televisie te maken. Die kans krijg ik bij Talpa.”

Dát is de grootste reden voor haar overstap, zegt Gulsen. “Niet omdat ik bij SBS6 enorm de hoofdprijs krijg, want van RTL heb ik een financieel gelijkwaardig aanbod gekregen. De focus lag daar alleen iets meer op entertainment en minder op inhoud.”

Maar bij SBS 6 gaat ze straks toch ook gewoon in Shownieuws zitten? “Daar zijn nog geen concrete plannen voor. Natuurlijk vlak ik entertainment niet uit. Dat is nou eenmaal part of the job en ik ben er redelijk goed in, denk ik, maar er moet ook een diepere laag in mijn tv-werk zitten.

Het Grazia-interview met Olcay Gulsen kunt u lezen via Blendle.

Foto: William Rutten
26 Reacties op “Olcay Gulsen heeft John de Mol nog nooit ontmoet”


 1. Jan

  Olcay heeft niet zoveel gunfactor…..

 2. Norvo

  “Olcay Gulsen heeft John de Mol nog nooit ontmoet”

  … Maar ze sorteert alvast voor op de ontmoeting door Ruud de Wild te dumpen zodat ze helemaal vrij en klaar is. Een slimme meid is op d’r toekomst voorbereid!

 3. Ron

  Ze vind zichzelf weer erg goed…

 4. K

  Ow

 5. Mildred

  Taboedoorbrekend, betekenisvolle televisie, inhoud, diepere laag.
  En dat in combinatie met Gülsen?
  Het moet niet gekker worden.

 6. Enzo Voorthuijsen

  Olcay komt behoorlijk dellerig over en dat ligt de gemiddelde Nederlander niet zo.

 7. Roen

  @jan Olcay heeft sowieso niet veel merk ik de laatste tijd..

 8. Wendy

  Sure Olcay! Net als Rik van de Westerlaken!

 9. Hermann Boring

  Aldus iemand die zo oppervlakkig is als een plas regenwater.

 10. Ruud de Wild

  Heb uitgebreid kennisgemaakt met Olcay’s diepere lagen.

  Helaas was ze me na 3 weken zat.

 11. liefkleinhertje

  Als je door zo’n VIESPEUK als Ruud De Wild bent bedoezeld dan krijg je van mij ook geen hand.

 12. Mildred

  Misbruik mijn naam niet Curryworst!

 13. west*

  Laten we eerlijk zijn. Prima inkijk

 14. Curryworst

  Ken ik haar? Blijkbaar kijk ik niet naar het niveau programma’s waarin zij verschijnt.

 15. Curryworst

  @ Mildred, ach joh praat geen onzin. Ga vakken vullen ofzo

 16. Remi

  Ik vind juffrouw Gulsen een wóest aantrekkelijke dame.

 17. DENK-na

  Olcay is TOP! Alleen jammer van die leeghoofden die haar niet kennen en/of niet voldoende ontwikkeld zijn om haar te begrijpen. Zo jammer!

 18. Annoniemus

  Ik denk dat John de Mol daar niet rouwig om is dat hij haar nooit gezien heeft !!

 19. Fox Mulder

  Je bent niet blond. Jammer joh.

 20. anoniem

  op zoek naar een rijke man

  gluipert

 21. Jessie

  Echt waar,ga je schamen allen hierboven,azijnzeikers,zooooooo lekker makkelijk!!,ppppfffft,echt!!!

 22. Johnny👀

  Je moet toch wel wanhopig zijn als je het met dat gedrocht doet.

 23. Samuel Cohen

  Al mopper ik vaak op John de Mol zijn laatste werkwijze, als mens is het een toffe peer met een goed karakter. In zijn begintijd was hij onverslaanbaar goed, ja echt.

 24. john de hol

  wat is dat nou nog niet met de benen gespreid gelegen voor onze john maar gulsen toch je hebt heel het mediapark al gehad

 25. Poes

  Waarom is deze mevrouw op tv leugentje om bestwil is haar niet vreemd. Misschien toch maar beter ergens achter de kassa een job voor deze selfmade powervrouw.

 26. Benny Downhill

  Is een programma over failliet gaan door hoogmoed en een enorm ego niks voor deze “Deskundige”?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.