Luuk Ikink: ‘Pauw moet hand in eigen boezem steken’

Geplaatst op di 04 jun 2019 om 10:45

Luuk Ikink vindt dat Jeroen Pauw zondag in de talkshow Café Hendriks & Genee wel een beetje de hand in eigen boezem had mogen steken toen het ging over Yvon Jaspers. Dat zei hij maandagavond in RTL Boulevard. Jaspers heeft fikse imagoschade opgelopen door haar recente optreden in Pauw. Ze zat welhaast huilend aan tafel om wat kritiek op haar geschnabbel, terwijl tegenover haar slachtoffers van écht leed zaten: de nabestaanden van Anne Faber.

Pauw gaf bij Hendriks & Genee aan dat hij het eens is met de kritiek dat Japsers ongevoelig heeft gereageerd. De Boer Zoekt Vrouw-ster reageerde weliswaar ongepast, maar ook Pauw heeft hier steken laten vallen, vindt Ikink.

Ikink: “Jeroen Pauw had dus het gevoel wat heel veel mensen hadden. Alleen ik moet zeggen dat ik het ook wel een beetje opmerkelijk vind dat ze toen gekozen hebben om te beginnen met Yvon Jaspers. Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om dat gesprek over Anne Faber als eerste te doen en dan de rest van de gesprekken.”

Nu begonnen ze met Yvon Jaspers. “En die nabestaanden zaten er tegenover, maar Yvon moet natuurlijk wel gewoon dat gesprek kunnen voeren. Het was heel pijnlijk, maar het was ook wel een beetje neergezet op de manier dat het ook automatisch pijnlijk werd.”

Ruben Nicolai: “En toch had ze zelf ook wel echt iets kunnen inzien.”

Luuk Ikink: “Absoluut, ja.”

Lees ook: Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers (maandag)

Foto: RTL
20 Reacties op “Luuk Ikink: ‘Pauw moet hand in eigen boezem steken’”


 1. M.

  Lachwekkend dit, hoezo BLVD hebben over Jeroen Pauw?! Jeroen staat voor intellect, kwaliteit, respect, klasse, het zou verboden moeten worden om een roddelprogrammatje als dit walgelijk stuk commercieel rommel om een item over de groot Jeroen te hebben. BLVD blijf bij Barbie (Samantha) Caroline Tensen en Chanthal Janzen dat soort volk is jullie specialiteit. Laat weldenkend mensen buiten jullie organisatie. Stuitend vind ik dit stukje item.

 2. Norvo

  Beetje kromme redenatie van Luuk. Het zou juist nog pijnlijker zijn geweest om na de ellende van Anne’s familie te horen hoe zielig Yvon zichzelf vond. Maarre, dat Boulevard haar zo openlijk steunt zegt ook wel wat. Het contract van Jaspers is nog niet rond bij KRO-NCRV, zou dit al een subtiele move richting een RTL transfer zijn?

 3. #NPO kijker#

  Daarom scoort Boulevard steeds minder.

  Wat een dom gebral van die snuivertjes bij RTL

 4. Johan Derksen.

  Het muisje Ikink piept heel hard tegen de Olifant maar poept onder de desk.

 5. Curryworst

  Wie is die hele Ikink nu?
  Hou het svp bij koddige YouTube filmpjes aankondigen en troosteloze spelletjesprogramma doen met Tanneman.

 6. Bart

  Op zich had Luuk best een punt. Verkeerde inschatting vooraf. Kan gebeuren. Is bij Boulevard op een andere manier ook wel eens aan de hand geweest. Bijvoorbeeld de berichtgeving (zwijgen) rond Humberto, Twan en Wendy van Dijk. Dat was een fout van Boulevard. Of Ruben neerzetten als een van de anchors van een dagelijks programma. Dat is een fout van RTL. Overal worden fouten gemaakt. Bij Pauw dus ook. Yvon had zelf ook wel iets moeten voelen aan die tafel.

 7. Joop55

  Ik vind dat Ilona een sabbatical moet gaan inlassen, de toegevoegde bijdrage aan de maatschappij zit hem op -10.

 8. Joop55

  F*ck de aitocorrectie: Ikink*

 9. Wim

  Luuk Ikink, ik hoop dat je dit leest… je begint een beetje het geweten van Nederland te worden. Roomser dan de paus.. snap je. Dat is geen spannende TV. En kom op zeg, wie had nou bedacht dat meisje Jaspers inderdaad nog steeds een klein meisje was. En geen volwassen vrouw.. je verwacht op zijn minst dat zij in staat is om hier volwassen mee om te gaan. Mijn hemel, dat gejank. Ik ben er echt een beetje klaar mee. Sneuneuzerij.

 10. Anny

  Als iemand de hand in eigen boezem had mogen steken is het Yvon Jaspers zelf wel. Iets meer inlevingsvermogen van Yvon was wel op z’n plaats geweest.

  Of Yvon nu in het begin of aan het eind van het programma haar verhaal had gedaan, ze wist toch dat er familie van Anne aan tafel zat?

 11. Hermann Boring

  Die Iking mag nog geeneens de veters van Pauw strikken met zijn roddelrubriekje.

 12. marc

  Luuk wie?

 13. wereldpas

  @M, oja M, staat Pauw voor ”respect, kwaliteit, intellect en klasse”? Welnee. Een ingebeelde kwast met ingebeelde intelligentie is het.

 14. Ronald

  luuk…. die is dankzij zijn gulzige mondje op tv gekomen. denk dat hij een wratje op zijn tong heeft…

 15. Gompie

  @Ronald, je zult wel homo zijn, denk ik zo he.

 16. Laat iedereen zichzelf zijn.

  Pauw was de boosdoener, die om aandacht smeekt, en dat krijgt hij nu volop, jammer dat het ten kostte van Y. Jaspers gaat.

 17. Lies

  Dat Yvonne Jaspers als eerste ‘spreektijd’ kreeg terwijl de familie van Anne Faber er tegen over zat was een big mistake.

 18. Renee

  God wat een irritant l ulletje die Inkink hoop dat zijn nieuwe programma met die Tan clompleet mislukt, donder op idioot.

 19. JohanV

  De kritiek van Pauw op Jaspers is niet terecht, achteraf je gasten afvallen is niet fair.
  Hij kon weten wat er ging gebeuren, dan had hij beide partijen niet in 1 uitzending moeten zetten.

 20. Børk børk!

  Hoezo kon hij dit weten? Had jij van tevoren voorspeld dat Jaspers zich als oorlogsslachtoffer zou presenteren? Misschien moet je maar bij Astro TV aan de slag dan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.