Humberto Tan gaat tijdslot delen met Dionne Stax

Geplaatst op za 15 jun 2019 om 9:40

Een beetje bizar is het wel: het nieuwe dagelijkse middagprogramma dat Dionne Stax en Toine van Peperstraten vanaf 2020 gaan presenteren op NPO Radio 1 zal op vrijdag gepresenteerd worden door haar oud-minnaar Humberto Tan. Dat heeft Albert Verlinde vrijdagavond onthuld in 6 Inside. AvroTros koos er bewust voor om Dionne en Humberto niet samen in een persbericht te zetten. “Dit zou weer stof zijn voor speculatie en pijnlijk zijn voor Humberto en zijn vrouw Ineke.”

Er is kinnesinne bij NPO Radio 1 over het nieuwe programma van AvroTros, omdat Radio EenVandaag én Nieuws & Co een uur moeten inleveren. Daar is Nieuws & Co-host Lara Rense flink teleurgesteld over.

Begrijpelijk, vindt Verlinde. “Ik denk oprecht dat er binnen de kringen van de NPO op Radio 1 gesproken wordt van: jongens, wat zijn we hier aan het doen? Wat zijn we hier voor machine aan het inrichten? Met ineens een soort commerciële presentator met een beetje een beladen verhaal. Wat is het idee van AvroTros hierin? Ik moet zeggen dat ik Dionne Stax een fantastisch idee vind, maar Humberto is eigenlijk zo’n stap waarvan ik denk: waarom doe je dat voor die twee uurtjes per week? Waarom ga je dat aan?

Verlinde begrijpt Tan niet. “Is dit het allemaal waard? Hier gaat veel over gepraat worden de komende tijd. Die twee namen zijn inhoudelijk toch besmet. Moeten zij dit over en weer wel willen? Ik denk dat een hoop mensen zich verheugen op de perspresentatie van NPO Radio 1.

Het programma gaat van maandag tot en met donderdag Toine en Dionne heten. Op vrijdag heet de show Een Vrijdagmiddag Met Humberto Tan of Een Vrijdagmiddag Met Frits Sissing.

Wilfred Genee onthulde donderdag al dat Tan met AvroTros in gesprek was over een programma op dit tijdslot.

Foto: RTL
20 Reacties op “Humberto Tan gaat tijdslot delen met Dionne Stax”


 1. Rubicon

  Gaat helemaal goed komen. Tan kan als geen ander de sfeer van de vrijdagmiddag aanvoelen en overbrengen. Bij Evers was ie ook ijzersterk. Goeie move

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wij denken dat er de komende tijd helemaal niet veel over gepraat gaat worden want 6inside verdwijnt van de buis en daar waren de enige mensen die zich druk maakten over Humbert en Dion. Doeidoei, met je vernieuwende scoops.
  Het enige dat we tot nu toe meekrijgen zijn de oude koeien en ook een beetje vuile was. Zolang ze maar niet werkzaam zijn voor Talpa. Want voor je het weet sta je weer met ee bosje bloemen voor de deur.

 3. Bart

  Haha die Ineke. Ze verdiend niks beters als ze zo simpel in elkaar steekt dat ze na al dat gedoe bij Tan bleef maar toch pijnlijk dat Tan zo weinig respect heeft voor haar en blijkbaar na een tijdje alweer alles mag flikken.

  Zo’n meningloze wanhopige vrouw als Tineke die alles pikt is eigenlijk best handig.

 4. Rubicon

  Bovendien laat het zien dat ie zich geen reet aantrekt van wat iedereen zegt en schrijft. Eigen koers varen. Sterk.

 5. Edwin

  Wat moet de PO met iemand die bij RTL onder contract staat?

 6. Winnaar

  Zijn zaаd heeft hij al met haar gedeeld, dus dit kan er ook nog wel bij.

 7. White Angel.

  Wat een misselijkmakend gedoe zeg, ik snap al niet dat Ineke dit goed vind, dat zou bij mij niet door gaan, dit is echt de kat op het spek binden.
  Ze doen echt alles voor de kijkcijfers.

 8. Ray

  Die Tan doet ook echt alles voor geld. Nou ineens weer een radioprogramma bij de NPO. Verdien je nog niet genoeg met je flutprogramma’s bij RTL?

 9. Wansmaak

  Ach wie luistert daar nu naar.
  Staatsradio zó 1960………..

 10. Laurens

  Goed dat Humberto op NPO komt. Zijn kwaliteiten komen daar beter tot zijn recht. Op het presenteren van bonte avonden is hij echt ontgroeid. Straalt hij ook uit.

 11. Bart

  Die Humberto heeft wel echt een enorme plaat voor zijn hoofd! Ongelooflijk wat een domme man!

 12. xandertje

  ALERT: niemand nog over gehoord, maar halen ze Humberto op deze manier niet binnen voor de presentatie van het Songfestival?

 13. srv man

  jaaaa Humberto en Stax presenteren samen het songfestival kan niet missen

 14. Bart

  @xandertje Dat worden Dione Stax en Jan Smit en zeker geen Humberto. Nederland is klaar met Humberto. Een imagoschade van hier tot Tokio. Alleen een deel van de mensen in medialand (blijkbaar ook bij AVROTROS) willen dat maar niet accepteren. Humberto voelt de bui al hangen bij RTL dus is al om zich heen aan het kijken.

 15. Peter v/d Vorst

  Dilemma. Ik kan niet slapen. Mijn RTL sterren stal loopt nu echt leeg. En mijn club was lekker gekleurd.

  Maar wat lees ik nu? Tan doet nu alleen radio voor AVROTROS.
  Maar hoe zit het met televisie?
  Is dit een officiële transfer? Gaat hij wel of niet vertrekken bij RTL4?

 16. prominent

  maar tan,s relax stoelen verkopen als een tiet,

 17. v

  Een kleurling (Tan), model (Dionne), Rick v/d Westerlaken(ho mo), Jan(zanger) en dan mis ik nog alleen een 2de vrouw voor ESF. Anniko of Schollaardt voor ESF?

 18. Bart

  @Peter vd Vorst Nee hij gaat niet weg bij RTL4. Hij heeft nog anderhalf jaar een contract. Ik denk niet dat dit daarna verlengt gaat worden.

 19. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  2,6 miljoen kijkers voor de Oranje Leeuwinnen. Waar blijven de kijkcijfers?

 20. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  Foutje: 2,2 miljoen…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.