AvroTros: ‘Dionne en Humberto gaan elkaar niet zien’

Dionne Stax en Humberto Tan zullen elkaar niet tegen het lijf lopen in het gebouw van AvroTros als ze een tijdslot gaan delen op NPO Radio 1. Dat heeft woordvoerder Eric Dekker van die omroep gezegd tegen Shownieuws. Stax zal vanaf 2020 elke maandag tot en met donderdag samen met Toine van Peperstraten een middagshow gaan presenteren op NPO Radio 1 en op vrijdag geeft de AvroTros hun tijdslot aan haar oud-minnaar Humberto Tan. Een verrassende keuze.

Moet Ineke, de vrouw van Humberto, zich nu weer zorgen gaan maken? Volgens Eric Dekker zullen Humberto en Dionne elkaar niet tegenkomen in de wandelgangen en aangrenzende ruimten.

Dekker: “Ha ha ha. Ik denk dat de kans dat ze elkaar op de Kalverstraat tegenkomen groter is dan in dit pand van AvroTros. Ze gaan niet met elkaar samenwerken, het zijn echt twee verschillende programma’s, maar wel op dezelfde zender.

Overigens is Humberto Tan volgens Dekker nog niet helemáál rond. “Wat zeker is, is dat we met elkaar aan het praten zijn en dat AvroTros en Humberto Tan aan het kijken zijn of dat gaat lukken. We zijn met meerdere mensen aan het praten om te kijken of ook andere mensen de rol van Humberto een keer zouden kunnen overnamen als hij een keer niet kan. We zitten echt aan de vooravond van de ontwikkeling, dus het kan echt nog alle kanten op, maar we hebben zeker Humberto op het oog om dit programma op vrijdag te presenteren.

Volgens Albert Verlinde zullen Humberto en Dionne elkaar wel tegenkomen op de perspresentatie van NPO Radio 1 en volgens Evert Santegoeds zit er ook een kerstborrel aan te komen. “Nou, dan houden we ze in de gaten.”

Lees ook:
‘Humberto was in de race voor Radio 1-show Dionne’ (gisteren)
Humberto Tan gaat tijdslot delen met Dionne Stax (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen