RTL 4 zet alle juryleden drie Voice-edities op een rij

Geplaatst op za 15 jun 2019 om 9:20

The Voice is het belangrijkste programma van RTL 4. Niet alleen de reguliere editie, maar ook de kids- en seniorvariant zijn regelrechte kijkcijferhits. De coaches geven smaak aan de show en nu is duidelijk wat de jurysamenstelling is van de komende edities. De vier jurystoelen van de belangrijkste Voice, de reguliere editie, blijven in elk geval ongewijzigd: Waylon, Lil’ Kleine, Anouk en Ali B. Zowel bij de kidsvariant als de seniorvariant wordt er één jurystoel vervangen.

Bij de kidsvariant wordt Ilse DeLange vervangen door Miss Montreal. Zij gaat naast de drie andere coaches Anouk, Marco Borsato en Ali B zitten.

Nu Gordon is vertrokken bij RTL 4, verdwijnt de duostoel met Gerard Joling in The Voice Senior. Zij worden zoals bekend vervangen door Frans Bauer. De drie andere coaches blijven Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato.

The Voice Senior begint in augustus, daarna is The Voice of Holland op de buis en The Voice Kids is in 2020 weer te zien.

Foto: RTL
22 Reacties op “RTL 4 zet alle juryleden drie Voice-edities op een rij”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Dat is voor vandaag weer ongelofelijk goed nieuws.
  Gezellig vooruitzicht, prima weer voor de kijkcijfers.

 2. Remi

  BREAKING: Gordon werkt aan comeback in de muziek!

 3. Baslag

  Helaas houden zij Lil Kleine in de volwassen Voice, die is beter op zijn plek bij de Voice kids. Reden dus om ook dit jaar The Voice over te slaan.

 4. Joop

  Hoeveel kan je een concept doodmelken.

 5. Tessa

  Lil Kleine is toch ook naar SBS vertrokken, raar dat ie dan bij RTL te zien is

 6. Tv junkie xl

  Pff die Waylon hadden ze beter kunnen vervangen….

 7. west*

  Komt er ook nog een syndroom van down voice?

 8. Edwin

  West*, dan ben jij de eerste kandidaat die wordt benaderd.

 9. Ruud

  @Tessa: Lil’ Kleine heeft zijn kledinglijn ondergebracht bij Talpa. Hij is persoonlijk niet gebonden aan een zender(groep).

 10. Ben

  Tsss….TVOH was altijd een leuk programma om te kijken. Maar een Lil Kleine hoort gewoon niet in de jury thuis. En dat is de reden dat wij ook niet meer kijken. Hoop dat RTL hier eens echt kritisch naar kijkt….en onder dat contract met Kleine weg kunnen komen.

 11. Gwendolyn

  Eens met iedereen die zegt dat die Lil’ Kleine met z’n onnozele apostrof het programma minder maakt. Ik zelf moet die Anouk ook niet met die die ijzerhandel in d’r hoofd, dus voor mij wordt het alleen de Bejaardenvoice.

 12. Mats van Bergen Henegouwen

  Anouk gaat weer even zak geld ophalen, voor de rest interesseert het haar geen reet.
  Wat haar siert!
  Zielig showtje om Vodafone en Samsung meuk te promoten.
  En Waylon moet oppassen dat hij niet zo nep als Borsato gaat worden, bij Ali B en Kleine is dat al wel zo.

 13. Rambo

  Blijft opmerkelijk dat Gerard Joling niet solo een plek krijgt in de rode stoel van The Voice Senior. Zonder Gordon is hij leuk genoeg en komt hij in deze setting wellicht beter tot z’n recht.
  Ik begrijp dat RTL Frans Bauer kiest gezien zijn RTL contract maar het is als je dit coaches overzicht bekijkt een beetje ‘de vreemde eend in de bijt’ binnen alle voice edities. Gerard Joling had hier bijgemoeten ipv Frans of Ilse de Lange. Dan heb je Angela, Gerard, Frans (exclusief RTL contract) en Marco

  RTL moet inderdaad Lil Kleine aan de kant zetten. Is geen goede coach gebleken afgelopen seizoen!

  Leuk dat Miss Montreal terugkeert. Lijkt me goed te passen in de kids versie!

 14. Kijkcijfers

  Beter kunnen stoppen met Marco ipv Gerard.

 15. Noëlla

  @Mats Inderdaad. Anouk geeft ook min of meer toe dat ze er alleen zit voor het geld en voor de rest interesseert de show, de zender en de deelnemers haar geen hol. Ik heb een grotere hekel aan de rest die doen aslof ze er zitten voor de deelnemers en alsof ze ze gaan helpen waneer de show voorbij is.

 16. Bart

  Zolang daar Lil Kleine en Ali B in de jury blijven zitten is het programma niet serieus te nemen. Martijn die elk jaar staat te gillen dat het niveau nu nog hoger is komt ook niet meer geloofwaardig over. De 3 nieuw aangetrokken mede presentatoren vind ik ook jammer al is het beter dan Chantal. Ze hadden The Voice gewoon lekker naar SBS6 moeten laten gaan. En daarbij moeten zeggen stik lekker in al je programma’s. Om vervolgens een nieuwe grootste talentenjacht of een X Factor 3.0 te lanceren op RTL4. Ik denk als RTL dit laatste zou hebben aangedurfd dan hadden ze het van SBS gewonnen.

 17. Lieke van Lexmond Lover

  en die masked singer dan? wanneer komt dat ?

 18. Jochem

  Noella

  Ilse DeLange is de enigste die dit doet – zie Duncan Laurence

 19. Jerusalem

  Hoeveel The Voice edities moeten er nog komen?
  Hoeveel moeten er nog bestaan?
  Wie waren de winnaars?
  Iedereen vergeet jullie naam.

  Verzin eens wat nieuws!

 20. B-noniem

  Marco Borsato nodigt Maan nog steeds uit bij zijn concerten en Vinchenzo heeft getekend bij het platenlabel van Ali B.
  De meesten zullen niet echt geholpen worden door hun coach na The Voice, wat ook niet realistisch is, want geen artiest heeft tijd om 80 mensen te helpen bij hun carrière.

 21. Zonder Naam

  @B-noniem – En 80 concurrenten kweken van jezelf is ook niet ideaal.

 22. Alotta Fagina

  Vreselijk gescript programma!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.