Ferry Doedens volgt Olcay op bij Temptation Gossip

Ferry Doedens volgt Olcay Gulsen na twee seizoenen op als presentator van het Videoland-programma Temptation Gossip, de nabeschouwing van Temptation Island. Dat heeft RTL laten weten. ‘Soaphunk’ Doedens zal deze zomer langsgaan bij de Temptation Island VIPS-kandidaten om hen het hemd van het lijf te vragen over hun televisieavontuur. “En het belooft een hete zomer te worden, want de kandidaten doen aan Ferry de meest juicy uitspraken“, belooft RTL.

Een heel grote klus is het natuurlijk niet, maar Doedens kan het project aangrijpen om wat ervaring op te doen. Het is geen geheim dat hij naast Goede Tijden Slechte Tijden ook graag presenteert.

Al met al lijkt Doedens rustig te bouwen aan zijn carrière. Hij lijkt geen last meer te hebben van de cocaïnerel uit 2015. Hij werd toen ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden, omdat hij de hele tijd met zijn neus in de poeder hing.

De eerste aflevering van Temptation VIPS, een variant op Temptation Island zónder VIPS, merkwaardig genoeg, verschijnt op vrijdag 28 juni bij Videoland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen