Ook dit jaar geen VIPS in Temptation Island VIPS

Er doen ook dit jaar geen VIPS mee aan de Yolanthe Cabau-show Temptation Island VIPS, dat RTL exclusief uitzendt op Videoland. Geen van de deelnemers heeft een eigen Wikipedia-pagina. Vorig jaar was Donny Roelvink de enige kandidaat met een eigen pagina in de online encyclopedie, maar dit jaar is de sterrenstatus van de cast dus nóg bedroevender. De vier koppels die meedoen zijn zo’n beetje allemaal ‘bekend’ van realityprogramma’s die te zien zijn op RTL 5.

De vier koppels die de ultieme relatietest aan durven zijn Fabrizio en Pommeline (Temptation Island), Youtuber/presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin (film Renesse), Damian en Shirley (Oh Oh Daar Gaan We Weer’) en Quentin en Channah (Ex On The Beach).

Naast dat de koppels twee weken lang van elkaar worden gescheiden, krijgen zij het dit jaar extra moeilijk want er zijn meer verleiders dan ooit. “Zullen deze vier koppels de relatietest overleven of vallen ze ten prooi aan de charmes van de verleiders en verleidsters?

Vanaf donderdag 27 juni is de ‘immens populaire’ serie exclusief te zien is bij Videoland. Wekelijks wordt een nieuwe aflevering toegevoegd aan het online platform.

De presentatie is ook dit jaar in handen van Yolanthe Sneijder Cabau en Kaj Gorgels.

Foto: RTL, Videoland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen