Duncan Laurence laat woning beveiligen

Geplaatst op Mon 17 Jun 2019 om 10:30

Duncan Laurence heeft vanwege zijn plotselinge bekendheid een beveiligingssysteem van Efas Security Solutions laten installeren in zijn woning in Amersfoort. Dat meldt weekblad Privé op basis van goed ingevoerde bronnen. De woning van Laurence is gevestigd in een drukke winkelstraat in Amersfoort, maar hij kan daar natuurlijk niet meer onherkenbaar over straat. “Zelfs Duncans eigen onderburen hadden geen idee dat de Songfestivalwinnaar zo dichtbij woonde.”

Die tijden zijn nu voorbij. “En dus liet de geboren Spijkenissenaar het bedrijf Efas Security Solutions aanrukken om een alarmsysteem met camera en intercom te laten plaatsen.

Volgens de installateurs zijn hierbij de nieuwste technieken ingezet, schrijft Privé. “Waarmee zelfs vanuit het buitenland kan worden gecontroleerd of er iets in of om de woning aan de hand is.”

Dat is precies wat Duncan Laurence nodig heeft, aangezien hij nu ook vaak in het buitenland is, schrijft het weekblad. “Voor ongenode gasten blijft de deur gesloten.”

Eerder schreef Story dat de woning van Duncan Laurence dichtbij die van Luuk Ikink ligt.

Het Privé-artikel ‘Hoogste beveiliging voor Duncan Laurence’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS
20 Reacties op “Duncan Laurence laat woning beveiligen”


 1. rooie Rinus

  Prachtig artikel. Het heeft alles. En nu komt het wel heel dichtbij.

 2. Wanny

  En dan zeuren we dat Wendy van Dijk een gratis invalidewagentje voor haar zoon lospeutert en dat in de bladen laat zetten.

 3. Remi

  Ik betrap mezelf erop dat ik dit nieuws een spreekwoordelijk plekje moet geven.

 4. Pol

  Wel sneu dat dit moet en dat de plek waar hij precies woont in Amersfoort zomaar in de Story wordt gekwakt.

 5. Paolo

  Op de firmanaam na ( meerdere keren) heel verstandig maar triest ook .tegelijkertijd dat zoiets in deze vorm nodig is. ‘But this is the world we live in’ …Thuis moet je je veilig voelen immers. En iedereen verkoopt zichzelf op Instagram of probeert samples los te peuteren. Dus ook een korting bij Security Systems is denkbaar.
  Boeiend om te lezen wel ( volgens Story) dat hij dichtbij Luuk Ikink woont. Interessant. Misschien toch een reden om te verhuizen?

 6. aloha

  goede sluikreclames MC

 7. Richard

  “Waarmee zelfs vanuit het buitenland kan worden gecontroleerd”

  Oké, dus Efas Security Solutions heeft inmiddels ook kennis genomen van die nieuwe technologie genaamd “internet”. Dat is toch amper een verkooppraatje? Je zou spontaan wegrennen als ze zulke verkooppraatjes moeten gebruiken.

 8. L.

  Leuk dat ie “gewoon” in Amersfoort woont. Zal vast niet lang duren voordat ie naar dat arrogante en overschatte Amsterdam verhuist.

 9. #driebier

  Als Duncan nou nog automatische danwel op afstand bedienbare tasers aan zijn huis laat vastmaken die alleen schieten op de “journalisten” van roddelbladen en -tv-rubrieken, dan vind ik hem nóg meer Koning nadat hij bij mij al Koning werd na het winnen van het Songfestival.

 10. Jochem

  Kan iemand die Ettekhovens, Aantrekker en weet ik veel wie een keer kapot rijden!

 11. Dwight Power

  Fijne reclame voor Efas Security. Heb je helemaal geen Instagram voor nodig.

 12. EnZoIsHet!!!

  Duncan Laurence wie is die l u l dan? Gewoon een eenvoudige liedjessinger meer niet. Is over een jaar alweer een onbekende….

 13. Coca Cola

  Gesponsored artikel mensen…. Kijk naar de reclame merk wordt genoemd en staat onder het artikel een reclame van. Beetje doorzichtig.

 14. Bears’den

  Die brilsmurf woont in soest, dat ligt naast Amersfoort idd, maar dat is niet ‘dichtbij’ de woning van Duncan lijkt me…

 15. Pieter

  Hoort er boven dit artikel geen “advertentie” te staan?

 16. Er ist wieder da

  OMG, hij heeft het songfestival gewonnen. Tijd voor een beveiliging. Proest…

 17. Bobby Eden

  Topactie van Efas Security, ik ga gelijk een offerte opvragen. Als het goed genoeg is voor Duncan, dan ook voor me sgatje.

 18. Lieke van Lexmond Lover

  Duncan woont niet in Soest, hij woont in het centrum van Amersfoort en wel boven een kledingzaak bij die cafetaria

 19. Lucy Banaan (wereldster)

  Ik heb in het verleden mijn woning ook moet beschermen tegen gekken die misbruik van mij wilden maken vanwege mijn onmetelijke bekendheid. Roem eist z’n tol. Ik ben nog steeds een wereldster uiteraard, maar kan nu prima met mijn roem omgaan.

 20. Anonymous

  Zo schattig dat Duncan nu ook belangrijk genoeg is om zijn woning te laten beveiligen. Een mijlpaal in zijn leven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.