‘Duncan Laurence woont in de buurt van Luuk Ikink’

Duncan Laurence is in een razend tempo een bekende Nederlander geworden. Bijna iedereen kent zijn naam nu hij het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen. Toch weten we weinig van dit zangtalent en zijn vriend Gerco Derksen probeert hij geheim te houden. Weekblad Story dook in het privéleven van de zanger en heeft ontdekt waar hij woont. “Een huurwoning boven een modezaak in een drukke straat met landelijke winkelketens in het centrum van Amersfoort.”

De redactie van Story heeft een foto van het pand gepubliceerd in het tijdschrift (zie Blendle). Waar kijkt Duncan Laurence op uit? “Aan de overkant bevindt zich een klein park met terrasjes.”

De grote vraag is: bij welke bekende Nederlanders woont Duncan Laurence in de buurt? Ook dat weet de Story. “Miss Montreal (Amersfoort), Wilfred Genee, Kim-Lian van der Meij, Gerard Ekdom en Luuk Ikink (alle vier in het nabije Soest).

Even terug naar zijn partner Gerco Derksen. Gaat het wel goed tussen de twee? De Story heeft zijn twijfels. Die zag het liefdeskoppel naast elkaar zitten tijdens de puntentelling. “Pijnlijk was dat op tv te zien was dat Gerco een aantal keren fysiek contact zocht met Duncan door zijn knie vast te houden, maar dat dit liefdevol bedoelde gebaar niet beantwoord werd door de uiteraard uiterst nerveuzer zanger.”

Gerco staat diep in de schaduw dan de succesvolle Duncan Laurence. Gaan ze uit elkaar? “Het is de plek in de schaduw die menig op het oog solide liefdesrelatie in de harde showbizz reeds opbrak…

Het Story-artikel ‘Weinig aandacht voor vriend Gerco: Kost succes Duncans relatie?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen