‘Duncan Laurence woont in de buurt van Luuk Ikink’

Geplaatst op do 23 mei 2019 om 12:35

Duncan Laurence is in een razend tempo een bekende Nederlander geworden. Bijna iedereen kent zijn naam nu hij het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen. Toch weten we weinig van dit zangtalent en zijn vriend Gerco Derksen probeert hij geheim te houden. Weekblad Story dook in het privéleven van de zanger en heeft ontdekt waar hij woont. “Een huurwoning boven een modezaak in een drukke straat met landelijke winkelketens in het centrum van Amersfoort.”

De redactie van Story heeft een foto van het pand gepubliceerd in het tijdschrift (zie Blendle). Waar kijkt Duncan Laurence op uit? “Aan de overkant bevindt zich een klein park met terrasjes.”

De grote vraag is: bij welke bekende Nederlanders woont Duncan Laurence in de buurt? Ook dat weet de Story. “Miss Montreal (Amersfoort), Wilfred Genee, Kim-Lian van der Meij, Gerard Ekdom en Luuk Ikink (alle vier in het nabije Soest).

Even terug naar zijn partner Gerco Derksen. Gaat het wel goed tussen de twee? De Story heeft zijn twijfels. Die zag het liefdeskoppel naast elkaar zitten tijdens de puntentelling. “Pijnlijk was dat op tv te zien was dat Gerco een aantal keren fysiek contact zocht met Duncan door zijn knie vast te houden, maar dat dit liefdevol bedoelde gebaar niet beantwoord werd door de uiteraard uiterst nerveuzer zanger.”

Gerco staat diep in de schaduw dan de succesvolle Duncan Laurence. Gaan ze uit elkaar? “Het is de plek in de schaduw die menig op het oog solide liefdesrelatie in de harde showbizz reeds opbrak…

Het Story-artikel ‘Weinig aandacht voor vriend Gerco: Kost succes Duncans relatie?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS
23 Reacties op “‘Duncan Laurence woont in de buurt van Luuk Ikink’”


 1. Jables

  Wat ranzig om iemands huis/adres openbaar te maken.

 2. Elizabeth

  Op dit nieuws zat ik nu echt te wachten….

 3. Tessa

  sorry hoor, maar dit gaat veel te ver, als ik Duncan was zou ik dat roddelblad voor de rechter slepen, het gaat niemand wat aan waar iemand woont

 4. robb

  Hoog journalistiek werk tenminste dat vinden ze zelf.

 5. Evelien

  Wat een bagger “journalistiek” laat die jongen lekker met rust en een tijdje aan het idee wennen dat hij een BNer is.

 6. Minder of Mirjam

  Wat een belachelijk artikel van de Story. Laat die jongen gewoon met rust. Hoe goed zijn relatie is, is afhankelijk van hoe vaak ze elkaar aanraken?! Wat een waanzin! En het is inderdaad een inbreuk op zijn privacy dat de story zomaar zijn woonplek openbaar maakt.

 7. Peter

  Wat een stel ranzige lui zijn dat eigenlijk bij dat roddelkrantje. Laat die jongen en zijn privéleven toch met rust. Waar is dit nou weer voor nodig. En dan speculeren over zijn relatie? Ze moeten zich gewoon kapotschamen!

 8. Joop55

  Zou als ik hem was maar gaan verhuizen, binnenkort een gevalletje van stalking in Amersfoort.

 9. Greet

  Laat die jongen met rust! Mag hij nog ergens een privéleven hebben?Gelijk alle adressen van Story medewerkers publiceren nu! Met foto’s!

 10. Mark l.

  Zijn vriend raakt zijn knie aan, maar hij reageert daar niet op. Dus is de relatie niet stabiel … … Wat een niveau.

  Dat er nog mensen zijn die dit rioolblad lezen en er nog voor betalen ook. Ik zou ze voor eeuwig negeren.

 11. Doge

  Much pathetic, such paparazzi, very losers…

  Wow.

 12. liefkleinhertje

  Wat zijn de namen en adressen van dat stelletje riooljournalisten ?

 13. Guttegut

  Wat een onwaarschijnlijk, nietszeggend, hopeloos nieuwsfeit is dit. Ik woon vlakbij Roel van Velzen. Dat boeit toch ook geen hol

 14. Gerard de Groot

  Wat een non-nieuws. En gelet op zijn verhoging van inkomen zal ie er vast niet lang meer wonen. Jammer voor Ikink, kan ie niet meer pronken dat ie dicht bij de songfestival winnaar woont

 15. Daan

  Gerko staat ook gewoon open en bloot met een profiel op Grindr…

 16. Daan

  Gerko met een c :-))

 17. Ursula adema

  Waarom gaan jullie er gelijk vanuit dat ze uitelkaar gaan en idd waarom moet waar hij woont in het openbaar laat hem op dat vlak met rust.

 18. gerdien

  Hoe ranzig wil je het hebben? Getverdemme. En met welke reden maak je iemands adres openbaar? Ik zou ze ook voor de rechter slepen, dit slaat nergens meer op.

 19. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Inderdaad, waar is dit gestook van Story voor nodig? Duncan is heel open geweest over zijn moeilijke jeugd, en nu heeft hij eindelijk het geluk gevonden met zijn vriend en zijn muziek wordt overal omarmd. Ik gun het hem enorm

 20. Paul

  Moet dat nou om het huis op een of ander achterlijk blad te laten zien.
  Laat ze met rust dan alleen maar speculeren.

 21. Umfufu

  Story heeft de jacht geopend. Story heeft waarschijnlijk interview aangevraagd, en is afgewezen.

  En dan neemt Story wraak.

 22. Peter

  Waarom schenkt Mediacourant aandacht aan dit soort riooljournalistiek?

 23. Pakalu Papito

  Omdat mediacourant een open riool is :D :D

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.