Jeroen van der Boom: ‘Wilfred Genee, je bent nasty’

Jeroen van der Boom is een keer flink boos geweest op Wilfred Genee na uitspraken van de VI-ster in Nieuwe Revu. Dat kwam zondagavond ter tafel in het programma Café Hendriks & Genee. Van der Boom was te gast in de talkshow van Genee en die herinnerde hem aan dat akkefietje. “Jij was een keer boos op mij, schiet mij ineens te binnen. Ik had een keer gezegd in een Revu-interview volgens mij: ‘Voor zijn bekendheid vond ik hem iets aardiger dan na zijn bekendheid.‘”

De Toppers-zanger vond dat een gemene uitspraak. “Die is nasty, jongen. Die is echt nasty. Wilfred, dat kan je nooit zeggen. Dat zijn van die stomme, achterlijke dingen dat mensen dan zeggen: ‘Vroeger, was ‘ie veel leuker.’ Vroeger was ‘ie veel leuker? Ik denk dat heel veel mensen van mijn echte vrienden zeggen: ‘Jeroen is altijd zo geweest.‘”

Genee blijft bij zijn standpunt. “Ik kende hem voordat hij bekend werd. Ik kwam hem wel eens tegen op vakantie enzo en ik ken zijn schoonouders een beetje en dat gevoel had ik een beetje.”

Van der Boom: “Wij zijn elkaar ook gewoon kwijtgeraakt. Dat is ook helemaal niet erg, totdat we vorige keer ergens aan de band stonden. Het is gebeurd en ik vond dat nasty.”

De zanger hoort dat wel vaker. “Het gebeurt wel eens als mensen me op straat aanspreken: ‘Weet je nog vroeger?’ Ik denk dan: wie is die man? Dan zeggen ze: ‘Ja, we hebben bij elkaar in de klas gezeten dertig jaar geleden.’ Dan is ‘ie inmiddels kaal, dik en met allerlei snorretjes. Die gaan dan ook twitteren: ‘Vroeger was ‘ie veel leuker.’ Dat vind ik gewoon een beetje onder de gordel. Voor de rest vind ik je een vakman. Ik hou niet van voetbal, maar ik kijk wel naar VI.”

Genee: “Daarom waardeer ik het ook ontzettend dat je hier zit en dat je ook weer bij de radio langskomt.

Van der Boom: “Jij bent geen klootzak. Ik denk dat ik op school wel ruzie met je had gehad, maar je bent geen klootzak. Jij durft alles te vragen en waar ik vaak mijn mond hou, zeg jij alles en dat vind ik ontzettend knap. Dat is een eigenschap waar ik soms wat meer van zou moeten pakken. Ik ben geen pleaser, maar het past niet bij mij. Dit is wat het is. Ik vind soms dingen wel prima en heb niet overal een mening over.

Het fragment kunt u terugzien op de website van Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen