Art Rooijakkers na Pinokkio-rel in Hendriks & Genee

Art Rooijakkers staat bekend als de Pinokkio van RTL sinds de rel rondom het ontslag van Dennis Weening als presentator van Expeditie Robinson. Hij heeft aantoonbaar en herhaaldelijk gelogen over zijn rol daarin, maar is daar nooit eens kritisch over doorgezaagd. Het zou vanavond zomaar eens kunnen gebeuren, want dan is de presentator te gast in de talkshow Café Hendriks & Genee en Wilfred Genee staat erom bekend zijn gasten niet bepaald te sparen.

Rooijakkers is uitgenodigd om te komen praten over zijn nieuwe talkshow Zomer Met Art, maar uiteraard zal Genee ook de Robinson-rel aanstippen. Want waarom heeft hij herhaaldelijk zo enorm lopen liegen over zijn rol in het ontslag van Weening?

Zelf realiseert de presentator zich ook dat hij op deze manier geen mooie binnenkomer heeft gemaakt bij RTL. “Nou… Ik heb wel al wat butsen opgelopen nadat ik ervan werd beschuldigd de baan van Dennis Weening bij Expeditie Robinson te willen afpakken“, zei hij er onlangs over.

Hij heeft echter nooit de hand in eigen boezem gestoken. Volgens Rooijakkers zijn alle verwijten aan zijn adres incorrect. “Ik heb met mijn oren staan klapperen om wat er allemaal is geroepen. Het was allemaal zo bezijden de waarheid.”

De andere gasten in Café Hendriks & Genee zij SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, rapper Donnie en de Amsterdamse zanger John Keijer.

Café Hendriks & Genee is om 22.00 uur te zien op Veronica.

Lees ook:
Art Rooijakkers is de Pinokkio van RTL: liegt opnieuw (28 februari)
Art Rooijakkers: ‘Butsen opgelopen door Robinson-rel’ (18 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen