3FM-baas vindt Sander Hoogendoorn grootste talent

NPO 3FM-baas Sharid Alles vindt haar ochtendspits-dj Sander Hoogendoorn het grootste talent dat nu bij de jongerenzender werkt. Dat heeft ze gezegd in De Perstribune op NPO Radio 1, is te lezen op RadioFreak.nl. Hoogendoorn is de topper van de zender, vindt Alles. Hij is dan ook niet voor niets op de ochtendshow gezet. “Het is wel een beetje met het pistool op m’n hoofd, maar Sander doet nu een tijdje de ochtendshow. Ik ken hem al van vroeger, toen ik bij 3FM werkte.”

Hij heeft het gewoon, stelt Alles. “Het is een creatieve radiomaker en weet heel erg vanuit zichzelf radio te maken. Zonder dat het megalomaan of vervelend wordt.”

Alles is nu een jaar zendermanager en heeft de koers van 3FM uitgezet. “We draaien alternatieve muziek voor een doelgroep die houdt van festivals, concerten en wil bij blijven bij wat er gebeurt in de wereld.

Er luistert echter geen krekel naar. Ook het nieuwe Serious Request is een drama. “We hebben iets nieuws bedacht: The Life Line. Als ik daar op terugkijk, denk ik: we hebben een mooie blauwdruk neergezet, maar ik wilde ook dat we veel te veel communiceerden in één keer. Dat is een fout geweest.

Als 3FM over twee jaar nog steeds 2,5 procent marktaandeel heeft, dan stapt Alles op, zei ze onlangs. “Maar meer targets geef ik niet, want ik wil niet dat iedereen zo in m’n nek zit.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen