Harry ‘AH’ Piekema wordt voice-over voor SBS 6

Harry Piekema, die jarenlang in de reclamespotjes van Albert Heijn speelde en recentelijk te zien was in de SBS 6-show It Takes 2, gaat aan de slag als voice-over voor dezelfde zender. Hij gaat een documentaireserie inspreken. Dat heeft Talpa Network laten weten. SBS 6 begint volgende week dinsdag op prime time met de Britse documentaireserie Secret Life of the Zoo, waarvoor tien maanden lang is gefilmd in de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo.

Dit gaat tv-kijkend Nederland boeien, denkt SBS 6. “Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera’s op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Piekema is de kerst op de taart. “Met de stem van Harry Piekema, onder andere bekend van zijn rol als supermarktmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn en zijn deelname aan It Takes 2, als voice-over is Secret Life of the Zoo een onvergetelijke televisieserie voor jong en oud.”

Chester Zoo biedt onderdak aan 20.000 dieren en loopt voorop in de bescherming van de met uitsterven bedreigde diersoorten. De ruim zevenhonderd werknemers van het park werken dagelijks met liefde en passie om alle dieren gezond en gelukkig te houden.

Secret Life of the Zoo is vanaf volgende week dinsdag (2 juli) elke week om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen