Vriend Duncan Laurence niet boos over blote billen

Gerco Derksen, de vriend van Duncan Laurence, is er niet boos over dat de zanger zijn blote kadetjes laat zien in de videoclip van het Songfestival-nummer Arcade. Dat is te lezen in weekblad Privé. Waar de Story hint op een mogelijke relatiebreuk tussen de twee – Duncan zou tijdens de puntentelling niet hebben gereageerd op een lief gebaar van Gerco – gaat het volgens de Privé juist hartstikke goed. “Ze zijn nog altijd dolverliefd“, weet het blad van Evert Santegoeds.

De Privé vervolgt: “Dat was ook wel te zien tijdens de finale, waar Gerco geen moment van zijn zijde week en hem, direct na de einduitslag, innig omhelsde.”

Duncan Laurence heeft Privé te woord gestaan en zo heeft het blad wat meer informatie losgekregen. “De liefde tussen beide mannen is sterk, zelfs zodanig dat Gerco geen problemen had met de videoclip van Arcade waarin voor de hele wereld het achterwerk van Duncan te zien was.

Zelf zegt de zanger: “We zijn al een tijdje samen en heel gelukkig. Ook hij heeft zijn trots geuit op wat ik nu doe, maar is ook altijd heel eerlijk en direct.”

Reetgate

Er was overigens enige controverse over de billen van Laurence, omdat een ex van de zanger tegen Albert Verlinde heeft gezegd dat het níet zijn derrière is.

Inmiddels heeft Laurence aangegeven dat het wél zijn billen zijn. “En mensen die betrokken zijn geweest bij de clipopnamen hebben dat inmiddels bevestigd.”

Een andere rel over de Duncan-billen werd veroorzaakt door Johan Derksen. Hij omschreef het achterwerk van de zanger als een ‘homokontje’.

Het Privé-artikel ‘Duncan Laurence: ‘Mijn vriend móest hier bij zijn’’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen