Roddelpers jaagt op Duncan: ‘Amerikaanse praktijken’

Duncan Laurence vindt de hoeveelheid aandacht die hij krijgt van de roddelpers boven verwachting groot. Hij heeft te maken met Amerikaanse praktijken. Dat vertelde hij maandag in Shownieuws. De roddelbladen zitten bovenop Laurence en dan met name op zijn relatie met Gerco Derksen. Volgens de Story is de kans groot dat ze uit elkaar gaan, volgens de Privé gaat het beter dan ooit. En De Telegraaf had een hele pagina ingeruimd voor een foto waarop Gerco ontbijt haalt voor Duncan.

Die Telegraaf-pagina heeft Laurence nog het meest verbaasd. “Ik vind het ook gek dat ze een foto van het ontbijt willen. Toen had ik wel zoiets van: wow oké! Ik had niet zulke Amerikaanse praktijken verwacht van de Nederlandse pers, maar ik vind het ergens ook wel weer aandoenlijk ofzo, dat ze dat allemaal op de foto willen hebben. Ik had echt zoiets van: oké, waarom is dit nieuws?“, gniffelt hij.

Gerco Derksen wil op de achtergrond blijven. “Hij blijft sowieso op de achtergrond. Het is gewoon iets intenser.

De twee zien elkaar nu wel wat minder vaak. “Ik ben vaak in het buitenland, maar de voorbereidingen naar het Songfestival toe waren ook al intensief, dus qua tijd komt er misschien ietsje meer bij. Dan zie je elkaar iets minder, maar dat gaat eigenlijk wel prima. Wij gaan gewoon lekker door zoals het altijd is geweest.”

Al met al geniet Duncan Laurence met volle teugen. “Ik wist natuurlijk waar ik aan begon. Het is intens, maar ook wel weer een soort van leuk, denk ik. Ik moet er gewoon nog wel even aan wennen. Het houdt voorlopig nog niet op.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen