Shownieuws wil dat Dotan sorry zegt op televisie

Shownieuws vindt het hartstikke leuk dat Dotan woensdagochtend een nieuw liedje uitbrengt, maar vindt ook dat de zanger alsnog met de billen bloot moet tijdens een groot tv-interview. Dat heeft presentator Wietze de Jager, ook dj op Radio 538, gezegd in de uitzending op SBS 6. Dotan is nooit echt heel erg door het stof gegaan voor zijn bizarre trollenleger, dat hem de wereld in prees en collega-artiesten de grond in boorde. De Jager heeft er behoefte aan dat Dotan verantwoording aflegt.

De Jager wil dat Dotan ballen toont. “Ik vind wel dat hij echt nog wat uitleg verschuldigd is. Als je ziet wat hij met zijn nepaccounts over bijvoorbeeld Nielson heeft gezegd, toen een beginnende artiest, dan zijn dat echt botte dingen.”

Als Dotan helemaal terug in de schijnwerpers wil, dan moet hij eerst uitleg geven, vindt De Jager. “Ik vind het tof dat hij met nieuwe muziek komt, maar hij mag ook nog wel even een keer op de landelijke televisie – bijvoorbeeld hier – even uitleggen wat er precies gebeurd is en even een goede sorry zeg maar. Dat heb ik altijd een beetje gemist. Het was altijd een beetje vaag. Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen.”

Gaat hij de nieuwe Dotan-plaat wel draaien? “Nee, bij Radio 538 doen we daar niet aan mee, het is gewoon een lul.”

Dan lachend: “Nee, nee, nee, we gaan hem zeker draaien. Het liedje komt uit en privé en muziek moet je een beetje gescheiden houden, want als je het allemaal zo letterlijk gaat nemen, dan kun je de halve playlist in de prullenbak gooien. Je draait ook artiesten als Chris Brown. Die hebben ook niet een heel clean sheet als het daar om gaat.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen