Nicolette van Dam volgt 6 Inside op met kookshow

Nicolette van Dam staat niet bepaald bekend als de koningin van de tv-hits, maar toch krijgt ze deze zomer een belangrijke rol in de vooravond van SBS 6. Ze mag elke dag om 18.00 uur de kookshow Klinkt Smakelijk presenteren. Dat heeft Talpa laten weten. De show van Van Dam werd eerder al aangekondigd, maar nu is ook de startdatum en het uitzendtijdstip bekend. De show begint op maandag 1 juli als de opvolger van 6 Inside. De uitzendingen zijn dagelijks van 18.00 tot 19.00 uur.

Klinkt Smakelijk draait volledig om zogenoemde ‘signature dishes’. “Een overheerlijk familierecept, een eigen specialiteit of gewoon één ultiem gerecht; iedere thuiskok heeft wel een ‘signature dish’ waar familieleden en vrienden watertandend voor aan tafel komen zitten.”

Gepassioneerde amateurchefs strijden tegen elkaar door hun specialiteit te delen met een professionele jury. “Niet alleen het koken, maar vooral ook het presenteren van het gerecht en het verhaal erachter zijn essentieel.”

De driekoppige jury bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en iedere week een andere culinair georiënteerde bekende Nederlander.

Klinkt Smakelijk, een productie van ITV Studios Netherlands, is vanaf 1 juli dagelijks om 18.00 uur te zien bij SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen