Nicolette van Dam met dagelijkse kookshow op SBS 6

Nicolette van Dam mag na het geflopte InSync – Dance as one weer iets gaan proberen op SBS 6. Ze krijgt een Heel Holland Bakt-achtige studioshow. Dat heeft de zender laten weten. Van Dam is momenteel op zoek naar kandidaten. “Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven“, aldus de presentatrice.

SBS 6 verduidelijkt dat het geen talentenjacht voor de beste kok is, maar dat het puur draait om de beste ‘signature dishes’. “Heb je bijvoorbeeld van een Italiaanse mama de perfecte pasta leren maken? Heb jij minstens één gerecht waar iedereen van moet watertanden en dat je tot in perfectie weet te bereiden?

Het programma komt dagelijks op de buis. “In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks de uitdaging met elkaar aan.

Een ‘professionele jury’ gaat de gerechten proeven. “Wie maakt de meeste indruk met zijn of haar gerecht en wie weet de weekfinale te bereiken?

De oproep van Nicolette van Dam kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen