Humberto en Luuk: ‘Sfeer bij RTL relaxter dankzij Peter’

Humberto Tan en Luuk Ikink zijn erg blij met Peter van der Vorst als opvolger van Erland Galjaard bij RTL. De sfeer is nu een stuk relaxter bij de zendergroep. Dat geven ze aan in het AD. De lucht klaart op bij RTL nu de top eindelijk enige sympathie uitstraalt en dat is merkbaar voor de presentatoren van de zendergroep. “Ik merk wel dat de sfeer bij de zender relaxter is geworden: het is allemaal wat losser dan een jaar of anderhalf geleden“, geeft Boulevard-ster Ikink aan.

Het bevalt Humberto Tan ook allemaal wel. “Hij houdt alle RTL-presentatoren ook op de hoogte van grote gebeurtenissen met een groepsapp, hij werkt echt aan het teamgevoel.

Het is geen appgroep waarin alle RTL-sterren met elkaar kletsen, verduidelijkt Ikink. “Het lijkt op een groepsapp, maar het is een andere techniek: een verzendlijst. Dus Peter stuurt berichten over nieuwe programma’s en collega’s naar alle RTL-presentatoren, maar zij kunnen alleen naar hem reageren.

De signatuur van Van der Vorst zal na de zomer pas echt terug te zien zijn. Tan: “Peter zei me onlangs nog: alles wat nu gebeurt, is nog te danken aan mijn voorgangers. Dus de credits gaan naar hen. Het beleid van Peter is pas na de zomer te zien.

Lees ook: Peter van der Vorst vond RTL onder Galjaard arrogant (vorige week)

Het AD-artikel ‘Op zoek naar het Late Nightgevoel’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen