Bridget allergisch voor grapefruit, cacao, aardbei, kerrie

Bridget Maasland weet precies wat ze in haar mond stopt. De presentatrice gaat namelijk niet overal even lekker op. Dat vertelt ze in gesprek met Nieuwe Revu. Maasland is misschien wel de tv-ster met de meeste voedselintoleranties van ons land. Zo kan ze onder meer niet zo goed tegen gluten, een typische grachtengordelkwaal. “Ik kan inderdaad niet zo goed tegen gluten, dus die vermijd ik zoveel mogelijk. Verder heb ik veel voedselallergieën, bijvoorbeeld voor grapefruit en chocola.”

Vindt ze dat lastig? “Ik vind dat niet zo lastig. Vroeger mocht ik geen eieren, dat vond ik veel lastiger, omdat vrijwel overal ei in zit. Maar dat mag ik nu weer wel.”

De doktoren van Maasland passen haar allergielijst om de paar jaar aan. “Ik kreeg de intolerantie voor eieren pas na mijn veertigste; na zeven jaar word je opnieuw getest en toen zaten ei en cafeïne er niet meer tussen.

In plaats daarvan kreeg ik aardbeien en kerrie erbij op mijn allergielijstje.”

Gelukkig zitten er in ijsblokjes geen allergenen.

Het Nieuwe Revu-interview met Bridget Maasland kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen