Halfjaar na ruzie: Coen en Sander bellen Ponticorvo

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben maandag een halfjaar na hun radioruzie opnieuw gebeld met YouTube-ster Laura Ponticorvo. Dat was te horen in De Coen & Sander Show op Radio 538. Coen en Sander belden Ponticorvo op en vertelden haar dat ze de lucht wilden klaren. In werkelijk was de vlogster onwetend onderdeel van een rubriek, waarin luisteraars de heren uitdagen om een opdracht te vervullen. Ditmaal was het om Ponticorvo twee minuten aan de lijn te houden.

Ponticorvo nam haar telefoon op. “Ja, het is weer even geleden dat we elkaar gesproken hebben. Storen wij trouwens of niet?“, vroeg Coen.

Daarop zei Ponticorvo: “Ik zit eigenlijk op het moment in een meeting, dus ik weet niet of jullie belden om te kletsen? Duurt het lang? Ik wil best wel even de ruimte uit lopen.”

Coen: “Weet je, het is meer dat we natuurlijk vorige keer niet zo’n leuke ervaring hadden met elkaar. Eigenlijk bellen we gewoon meer om een beetje de kou uit de lucht te halen.

Ponticorvo: “Oké.”

Coen: “Ja, het was gewoon vervelend en jij hebt het ook allemaal behoorlijk heftig opgevat en opgepakt enzo. Ben jij nog steeds boos op ons?

Ponticorvo: “Nee, absoluut niet. Ik ben helemaal niet boos op jullie.”

Coen: “Dat is heel fijn om te horen.”

Sander Lantinga: “Ja, omdat je er wel in drie vlogs nog op terugkwam, dachten we: ze heeft het erg hoog zitten, het zit haar dwars. Wij zijn natuurlijk een beetje belhamels en schavuiten, maar wij willen natuurlijk niet willens en wetens mensen kapotmaken of dat ze daar heel lang mee lopen. Vandaar dit telefoontje om in elk geval aan jou te laten weten dat van onze kant in elk geval de lucht geklaard is.”

Ponticorvo: “Lief. Hartstikke lief. Lief dat jullie even bellen.”

Coen: “Dus je hebt geen wrok richting Coen en Sander?

Ponticorvo: “Nee, ik luister super vaak Radio 538 en dat vind ik altijd leuk. Helemaal niks aan de hand, jongens.”

Aan het eind juichten Coen en Sander omdat ze de opdracht hadden vervuld.

Lees ook:
Radioruzie tussen Coen & Sander en Laura Ponticorvo (25 oktober)
Laura Ponticorvo: ‘Coen en Sander zijn bullies’ (25 oktober)
Jan Uriot vindt Laura Ponticorvo een aansteller (25 oktober)
Shownieuws voor, Boulevard tegen Coen & Sander (26 oktober)

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen